Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 159 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [ TSL 23. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk yarı takımı çok beğendim.İyi oynadık ve golleri bulduk.İkinici yarıyabiraz tutuk başladık gibi oldu hemen üstüne Volkan sağolsun maçın içine etme girişimlerinde bulundu.Şansımıza Kayseri o kadar kötüydü ki pozisyon bile bulamadılar duran toplar dışında.

Zirve yine karıştı.İlk yarıdaki mücadelemizi gösterirsek her maçta şampiyonluk için şansımız çok yüksek.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Kayserispor yeni stadın heyecanıyla çok istekli çıktı sahaya. Fenerbahçe 0-2 kazandı kutlarız. Stad felan varken yener dediğimiz Kayserispor mağlup oldu. İşin ucunda Fenerbahçe'nin vurucu timleri var, mağlubiyet kaçınılmaz oluyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    Volkan aynı tas aynı hamam, biri şu adama dur demeli. bir değil iki değil bu yaptığı son değil.
    Benim omzumu yirtsa ben daha sert tepki verirdim sahsen... Volkan'in tepkisi gayet yerinde, Eren'in yaptigi hareket tamamen kasti, zaten mactan sonra özür dilemis.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Volkan'ın hareketini kesinlikle tasvip etmiyorum yalnız ayak çok kötü geldi o acı anında refleks gibisinden bir tekme atmış olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'ye tebrikler.

Gökhan Gönül, Carlos ve Emre'ye de bir alkış. Mehmet Topuz'a da bir yuh! Aynı şekilde Lugano'ya kartı geç gösteren, Mehmet Topuz'a kart gösteremeyen, iyi niyetle Carlos'a karşı yapılanlara tepki vermeyen hakeme de yuh!

Volkan'a hak ettiği kartı cart diye çıkartırken gözünün önünde Edu'yu boğazlayan Mehmet Topuz'a alkış

Çok iyi oynamadığı maçı kazanan Fenerbahçe biraz daha nefes aldı. Aragones eğer Uğur'u hemen değiştirmeseydi ikinci yarı bu kadar sıkıntı geçmeyebilirdi. Bu arada Volkan'a büyük geçmiş olsun, 7 diki atılmış.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kayseri madem oyunu kanatlara yikacakti, kanatlardan gelecek ortalarla gol bulmaya calisacakti, neden Purovic'i oynatmadi Tolunay hoca ? Anlamiyorum ben bu zihniyeti ...
    Ne zihniyeti hocam? Puroviç sakatlıktan çıktı, gayet normal oynamaması.
    Last edited by JunkChorn : 09.Mart.2009 at 00:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bu arada hakem Volkan'a kırmızı kart gösterirken R.Carlos hakeme "kafayı yemiş" işareti yaptı. Hakem nasıl boş geçti hayret ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Bu arada hakem Volkan'a kırmızı kart gösterirken R.Carlos hakeme "kafayı yemiş" işareti yaptı. Hakem nasıl boş geçti hayret ettim.
    Yahu orda öyle bi'şey anlatmak istemedi, eğer öyle düşünse neden gidip yan hakeme sorsun? Ayrıca kime dönüp kafayı yedi desin? Son olarak da neden o kadar ciddi bir tavırla yapsın?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk yarı iyi mücadele, istek ve 2 gol. 2. devre skoru koruma anlayışı, sonrasında 10 kişi kalınca defansa çekilip Kayseri'nin tek gol şansı olan defansın arkasına top atma isteklerine son vererek, rakibe tehlikeli pozisyon vermeden kazanılan 3 puan.

Stad çok güzel ama seyirci profili çabuk oluşmalı. Taraftarın birbirine uymayan bağırışları kafamı ağrıttı. Bu tür stadlar arttıkça maçları izlemek bile daha keyifli olacaktır.

Yazılacak çok şey var, zamanım yok. Hakederek 3 puanı aldık, bu maçı kazanırsak şampiyonluğa inancım çok artacaktı ve kazandık. Tebrikler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ah Carlos vah Carlos.

Senin gibi dünyaca tanınmış bir futbolcuya tepki koyan (ismini bile bilmediğin) hocaya keşke sende karşılık verseydin.

Mehmet Topuz'da ise bir havalar bir tafralar.

Kayserispor'u yenerek kiminle oynadıklarını hatırlattık diye düşünüyorum.

Ayrıca bu mesajımda şikayet rekoru kırabilir ve bu mesajdan dolayı uyarıda alabilirim.

Ama:

FENERBAHÇE ile alay edilmez,edilemez.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Tahminimden ve muhtemelen tahminlerinizden daha kolay bir maç.. Cok efor sarfedilmeden bulunan 2 gol, beklenilenden daha dirençsiz ve şuursuzca oynayan Kayserispor ve herkesin dilinde son zamanlarda en çok sitem edilen o ışığı yakalamış ya da en azından yakalamak üzere olan istekli, eskisi gibi cok iyi oynamasada kazanmayı bilen bir Fenerbahçe... Semih yine fırsatçılıını konuşturdu, zaten Alex'in konuşturmasına gerek yoktu ismine yakışır bir bitiriş yaptı krAlex..
    Aslında hakem konusuna girmeyi pek sevmem ama Volkan'ı atarken yerden göğe kadar haklı olan hakem aynı duruşu Mehmet Topuz'a kartı yumuşattığı için bozmuştur kanımca..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tolunay Bey bir zahmet istifa.
    Ne hocalığın, ne beyefendiliğin ile sayılıyorsun.Her maçı sonrası sürekli bir takım demeçler, benim hatam demek yok, hep karşıdaki haksız.Hata olarak ambiansı göstermek nedir, şaka gibi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Takımımız 3 haftadır beni ve bütün Fenerbahçelileri devam ediyor...Bu sezon elimizde patlyacak derken şampiyonluk naraları atılmaya basladı...İşte futbol bundan güzel...
    Maça etkili basladık 2 güzel gol bulduk Alex hakkında ne denilebilir ki inanılmaz bir adam bu...
    Volkan konusunda yaptığı hareket yanlıs olabilir evet ama o tepkiyi vermesi,Eren'e vurması anlayabilinecek bir durum bence ama tekrarlıyorum yapması daha iyi olurdu...

Bundan sonrası cok daha zor taraftarların beklentisi sampiyonluk için...Ankara,Bursa,GS,BJK,TS deplasmanları var zor bir yol gercekten...Hayalciliğe gerek yok tabi ki 18.sampiyonluğu alıp ve Ftyı alıp double yapmak istiyoruz ama ....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Alkışlar Antu'ya!

Fenerbahçe taraftar sitesi Antu.com'dan örnek tavır !.. "Hep destek tam destek" sloganıyla zor dönemlerde de takımının yanında olma bilincini aşılayan Antu.com, yeri geldiğinde öz eleştiri yapılması gerektiğini de net bir şekilde ortaya koydu. Antu.com, Kayserispor maçında saha kenarından rakibine tehdit savuran ve yakışıksız hareketler yapan Emre'yi eleştirdi !..

Antu.com'da "Olmadı Emre! YAKIŞMADI!!!" başlığıyla yayınlanan yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Kayserispor`la deplasmanda oynadığımız ve takımımızın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın 63.dakikasında rakibinin sert müdahalesine maruz kalan Emre Belözoğlu, saha kenarında tedavisi sürerken üzerindeki formaya yakışmayan hareketler sergiledi!

Saha içindeki muhatabına futbol ve sporla alakasız, çirkin hareketler yapan daha sonra oyuna tekrar dahil olan, ancak Teknik Direktörümüz Aragones`in akıllıca müdahalesiyle 68.dakikada oyundan alınan Emre`nin hareketlerini tasvip etmiyoruz!

Mahalle kavgalarını andıran, profesyonellik ve sportmenlikten uzak bu tür davranışlara kim sebep olursa olsun kayıtsız kalmamız mümkün değil! Bu kişi kendi sporcumuz veya yöneticimiz olsa dahi!

Öfkesine hakim olamayan Emre`nin de bu görüntülerden rahatsızlık duyacağını düşünüyor, en kısa zamanda özür dilemesini bekliyoruz!"

DESTEK DE VAR TEPKİ DE

Antu.com'un bu tepkisi taraftarlar arasında farklı karşılandı. Bazı üyeler Antu'nun tavrını destekleyip Emre'nin yanlış yaptığını dile getirirken; bazı üyeler Antu'ya tepki gösterdi.

KAFKAS'A DA TEPKİ VAR

Bu arada Antu.com, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'a da çok sert biçimde tepki gösterdi. Sitede yer alan yazıda şu ağır ifadelere yer verildi:

"Gün geçmiyor ki, bir Tolunay Kafkas olayı yaşanmasın! Sivasspor`la sezonun ilkyarısında oynadıkları maçta, rakibine kasti faul yapan ve oyundan ihraç edilen futbolcusunu alnından öpüp tebrik edecek kadar gözünü nefret bürümüş, sporun fair-play ruhundan zerre nasiplenmemiş Tolunay Kafkas! Kadıköy`de oynanan ve 4-1 galip geldikleri maçta dahi psikolojik sorunlarını aşamayan Kafkas, bu akşam yine sahnedeydi! Önce saha içine girdi, eyyamcı hakemle tartıştı! Sonra kendisine sakin olmasını söyleyen, R.Carlos`u elinin tersiyle itip hakaretler etti! Bu olaydan sonra futbolcular arasında yaşanan gerginliğin fitilini ateşledi! Ama ihraç edilmedi...!

Aslında onun oyundan ihraç edilip tribünlere yollanması çözüm değil. Hal ve hareketlerinden anlaşılacağı üzere ciddi problemler yaşayan bir karaktere sahip. Saha içinde ve saha dışında farklı kişiliklere bürünen Kafkas`ın bir an önce psikolojik destek almasını tavsiye ediyoruz. Zira, kendisinin bu şizofrenik yaklaşımları "futbolundan vazgeçtik, kendisi ve çevresi için tehlike teşkil etmekte!"

Maç sonunda "Roberto Carlos gibi oyuncuların mütevazi olması" gerektiğini söyleyen Kafkas`ı tutarsız davranışlarından dolayı kınıyor, futbolla ve sporla uzaktan yakından alakası olmayan düşünceleriyle topluma daha fazla zarar vermemesini temenni ediyoruz!

Maddi, manevi büyük emekler harcayıp güzel bir stad yapan Kayserispor yönetiminin bu vahim duruma kayıtsız kalmayacağını umuyor, stadlarına ve hedeflerine yakışacak isimlerle çalışmalarını temenni ediyoruz!"

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    mehmet topuza bos gecti, tolunay kafkafmi nedir onada bos gecti, erenide bos gecti. e simdi carlos hakli deyilmi

antu'yada katilmiyorum emre'de tek kinadigim olay aragonesin eline sIkmamasi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kimse alınmasın gücenmesin fikrimi belirteyim ;

Emre'yi ezeli rakiplerinde oynadı diye bir takım Fenerbahçe taraftarı zaten sevmiyordu ve takıma gelmeden önce taraftarlar yine böyle ikiye bölünmüştü bu olayda onlara güzel bir malzeme oldu.Olay şu Emre bir ton şey yapsa bazı kesim Fener taraftarlarına yaranmayacak.Haklılar da...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    mehmet topuza bos gecti, tolunay kafkafmi nedir onada bos gecti, erenide bos gecti. e simdi carlos hakli deyilmi

antu'yada katilmiyorum emre'de tek kinadigim olay aragonesin eline sIkmamasi.
    Antu'nun açıklamasında %75-80 civarı Antu hatalı bulundu. Yani %75-80 oranında Antu üyeleri Antu'nun açıklamasına tepki verdi.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kimse alınmasın gücenmesin fikrimi belirteyim ;

Emre'yi ezeli rakiplerinde oynadı diye bir takım Fenerbahçe taraftarı zaten sevmiyordu ve takıma gelmeden önce taraftarlar yine böyle ikiye bölünmüştü bu olayda onlara güzel bir malzeme oldu.Olay şu Emre bir ton şey yapsa bazı kesim Fener taraftarlarına yaranmayacak.Haklılar da...
    Diğer maçlarda bilemiyorum tribünlere çağırılma sırası nasıl fakat yakın bir örnek; Gençlerbirliği maçında tribünlere ilk olarak Semih ardından Emre daha sonra Alex davet edildi. Emre ilk geldiği dönemde taraftar ikiye bölünmüştü Emre konusunda fakat şu an büyük bir çoğunluk Emre'yi destekliyor. Kaldı ki Alex'i dahi beğenmeyenlerin olduğu Fenerbahçe tribününde Emre'nin taraftarın %100'ünün desteğini almasını beklemek zaten pek gerçekçi olmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'nin yaptığı hoş değil, Fenerbahçe yönetimi ceza vermeli diye düşünüyorum, ayrıca dün o hareketten sonra sarı kartı olmasına rağmen rakibe sert müdahale yapacaktı, yapmasını ve atılmasını bekledim, bu sayede belki verilecek ağır ceza ile akıllanabilirdi.

Emre'yi sevip sevmeme konusu ise tartışılır. Muhammed'in de dediği gibi Fenerbahçe'de forma giyen en büyük futbolcu, efsana Alex'in bile sözleşmesi uzatıldığında neden uzatıldı diyenler oldu(Bende demiştim) bu nedenle Emre'yi herkes beğeniyor diyemeyiz ama özellikle 2. devre ile yükselen performansı ve takıma katkısı taraftarı mutlu ediyor. Ama bu tür olumsuz hareketlerini de elbette sürdürmemeli. Ben merak ediyorum acaba kim kırmızı kart gösterebilecek Emre'ye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Roberto Carlos çok şımarmış çok Teknik Direktöre kol atmalar hakeme el işaretleri. Sıkıysa İspanya'da yap bunları Carlos.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şımarmakla alakası yok bence, üstelik şımarmasına da gerek yok, neden şımarsın ki?

Carlos kötü niyetle oraya gitmesi ama gitmese daha hoş olurdu. Bence daha kötü davranış olan Tolunay'ın kompleks yapıp Carlos'u o şekilde terslemesi. O hareketi yapmamasını daha düzgün şekilde belirtebilirdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Havalara girmiş yahu ben Carlos'um her istediğimi yaparım hakemlerde bana birşey diyemez triplerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Carlos tanınmışlığından ötürü her kapıyı açarım sanıyor. Şımarmışlıktan kasıt bu olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şımarmakla alakası yok bence, üstelik şımarmasına da gerek yok, neden şımarsın ki?

Carlos kötü niyetle oraya gitmesi ama gitmese daha hoş olurdu. Bence daha kötü davranış olan Tolunay'ın kompleks yapıp Carlos'u o şekilde terslemesi. O hareketi yapmamasını daha düzgün şekilde belirtebilirdi.
    Henüz 20 yaşında yeni yeni yıldız oluyor, yeni yeni insanların dikkatini çekiyor ya belki o yüzden şımardı damgası yiyodur. Carlos oraya ortamı sakinleştirmek için gitti, elini Tolunay Kafkas'ın omzuna koyarak Kayserili oyuncuları da yumuşatmak istiyordu muhtemelen fakat Tolunay Kafkas'ın '' çek lan elini s.. git '' şeklindeki sözlerine maruz kalarak şımardı damgası yedi. Enteresan bir durum. 2. olarak hakeme yaptığı ise hoş değildi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem Volkan'ın pozisyonda yaptığını görmedi, Tolunay Kafkas'ın pozisyonunda hakemle alakasını çözemedim?

Şunu da belirteyim dün sahanın en iyilerindendi Carlos. Hem 2 golün atılmasında katkısı büyüktü hem de defansta iyiydi. Takım geriye yaslandığında, fazla açık vermediğinde savunmamaız zaten az hata yapıyor.

Gökhan'ın orta yapma konusunda kendisini gliştirmesi gerekiyor, çok müsait pozisyonlarda kötü ortalar yaptı, onların haricinde defansta da kusursuz oynadı.

Selçuk düzeldi acaba Deniz ile devam mı edecek, Selçuk mu kadroya girecek? Semih de artık bu şekilde devam ederse yerini kaptırmayacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aynı Carlos daha önce hakemlere tükürüp küfür ettiği içinde şımarık damgası yiyor bence.

Bu arada Fenerbahçe'yi tebrik ederim ilk yarıda ki oyunları ile maçı kopardılar ikinci yarı Kayserispor biraz şanslı olsa belki birşeyler yapabilirlerdi ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Carlos hangi maçta hakeme tükürdü ? Ben hatırlayamadım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Yahu ne şımarması ya.Adam orada sinirlenip etrafa bağıran çağıran Tolunay Kafkası ve oradaki ortamı sakinleştirmek için gitti.El kol yapan Tolunay Kafkas zaten.

Tolunay Kafkas'ın omzuna koyarak Kayserili oyuncuları da yumuşatmak istiyordu muhtemelen fakat Tolunay Kafkas'ın '' çek lan elini s.. git '' şeklindeki sözlerine maruz kalarak şımardı damgası yedi. Enteresan bir durum. 2. olarak hakeme yaptığı ise hoş değildi.
    aynen bunların altına imzamı atıyorum bende.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Henüz 20 yaşında yeni yeni yıldız oluyor, yeni yeni insanların dikkatini çekiyor ya belki o yüzden şımardı damgası yiyodur. Carlos oraya ortamı sakinleştirmek için gitti, elini Tolunay Kafkas'ın omzuna koyarak Kayserili oyuncuları da yumuşatmak istiyordu muhtemelen fakat Tolunay Kafkas'ın '' çek lan elini s.. git '' şeklindeki sözlerine maruz kalarak şımardı damgası yedi. Enteresan bir durum. 2. olarak hakeme yaptığı ise hoş değildi.
    O pozisyondan sonra ortada gerginlil yokken hocasının işeretini görüp Mehmet Topuz Carlos'un yakasına yapıştı, sonrasında Kayserili oyuncular itmeye başladı kendisini ve Kafkas'ın bu hareketi ortamı gerdi.

Maç sonu yapılan açıklamada kompleks yapan, aklınca Carlos'u aşağılamaya çalışan Tolunay Hoca'ya aşağılamanın öyle yapılmayacağını gösterdi Carlos. O açıklama da hoş değildi ama yapılması gerekiyordu. En azından Tolunay Kafkas'ın maç sonu yaptığı açıklamadan daha iyi bir açıklamaydı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tükürmüyor ki, suyu içtikten sonra şişeyi arkasına fırlatıyor. 2 senede 2 tane hareket yaptı diye adamı asmaya gerek yok. Baros'un kanını hakeme sürmesinden daha beter bir pozisyon değil, şımarıklık hiç değil. Bahsedilen oyuncu Roberto Carlos. Kendini o kadar büyük görse Fenerbahçe'ye gelmezdi.

Ayrıca 2 hareketi defalarca gündeme getirmek yerine sempatik tavırlarını, yaptığı olumsu şeyleri, hareketleri gündeme getirmek daha iyi olurdu ama o zaman basının işine gelmezdi tabi, doğru.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri