Dün staddaki atmosfer iyi bir taraftar kitlesi olmamasına rağmen mükemmel birşeydi.Stadda çok süper bir ambiyans var çok az bir kişi bağısa bile acayip yankı yapıyor.Maça gelirsek maça çok istekli başladık ama çokta talihsiz bir gol yedik.FBnin ikinci golüde erken gelince taraftarıda oyuncularında moralia lt üst oldu.İkinci yarı Volkan atılınca tekrra bir canlanma oldu ama bu sene malesef bizim bir forvetimiz bile olmadığından ne pozisyona girdik ne şut çekebilidik.Mehmet Topuz dışında kaleye şut çeken yoktu.Takım iyi mücadele etti ama Mehmet Topuz dün bir başkaydı çok istekli maça çok asıldı ama olmadı.Sağlık olsun sonuçta raki Fenerbahçe.
Mükemmel bir stada kavuştuk bu sene takımın uyumu çok bozuldu Kayseri Adana Skatlıkalr falan derken.Seney çok daha iyi olacaz duyumlarıma göre...
Ayrıca birşey söylemeliyim düne kadar çok büyük sempati duyduğum Carlos artık benim en sevemediğim insanlar arasında geliyor bu kadar ukela bir adam görmedim çok havalanmış herkesi kendisinin şakşakçıları zannediyor ama Toluan Hoca oturtmasını bildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Stad doluyken bazı resimler
Ses ve ışıklandırma sistemine hayran kaldım![]()