1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe [ TSL 23. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Carlos'un savunulacak bir yanı yoktur. Gözle görünen bir gerçek var ki bu adamın popülerliği Fenerbahçe'ye çoğu vakit avantaj getirsede popülerliğini bu tarz işlerde kullandığında da farklı yorumlar olacaktır.

Senin işin mi teknik direktörü sakinleştirmek. Oraya gitmese bu olaylar olmayacaktı. Aaa bu adamda yapıyor vs. demeye gerek yok. Ben bugüne kadar bir oyuncunun hiç alakası olmadığı bir yerde yatıştırma amacıyla rakip teknik adamın kafasını okşamaya gittiğini görmedim. 4. hakem var, yardımcı hakem var, orta hakem var. Senin orada işin olmamalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dediğim gibi bu olay oldu buda olur demeyi bırakalım. Volkan tekme atarken canı yandı haklıdır diyoruz. Baros'un kan sürmesinde onun canı yanmadı.

Bu tarz örneklerle bir ömür tartışırız. Tarafsız yorum demek olayı değerlendirmektir. Sizde bizde Avrupa'da oldu demekle olmaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Carlos'un savunulacak bir yanı yoktur. Gözle görünen bir gerçek var ki bu adamın popülerliği Fenerbahçe'ye çoğu vakit avantaj getirsede popülerliğini bu tarz işlerde kullandığında da farklı yorumlar olacaktır.

Senin işin mi teknik direktörü sakinleştirmek. Oraya gitmese bu olaylar olmayacaktı. Aaa bu adamda yapıyor vs. demeye gerek yok. Ben bugüne kadar bir oyuncunun hiç alakası olmadığı bir yerde yatıştırma amacıyla rakip teknik adamın kafasını okşamaya gittiğini görmedim. 4. hakem var, yardımcı hakem var, orta hakem var. Senin orada işin olmamalıdır.
    Hiç alakası yok.
    Her oyuncu konuşmak için herkesin yanına gidebilir, gayet iyi niyetle gitmiştir.Tamamen Tolunay Kafkas'ın iyiniyeti suistimal etmesi.Aksine Carlos iyi bir şey yaptı, maç duruyor onların alehine.

Carlos güzel demiş şampiyonluğa giden hoca olsa tanırdık diye.Bu kadar havalı olmaya kimsenin hakkı yok.Kendini kafdağında zannetmeyeceksin, tokalaşacaksın, sarılacaksın, ötesi yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bir herkesin görüşü vardır birde genelin kabul ettiği şeyler vardır.

Dünyanın hiçbir yerinde olayla alakası olmayan bir oyuncu evsahibi tavrıyla gidip bir teknikdirektöre bunu yapamaz demiyorum. Yapmaz. Çünkü böyle bir kültür yoktur. Tolunay Kafkas asabidir, dünyanın en kötü adamı olabilir, ev sahibidir, yenik durumdadır, devamına istediğinizi ekleyin. Sonuç Carlos'un orada işi yok.

Ahmet, Mehmet'te aynısı yapmıştı. Onlarında orada işi olmadığı gibi Carlos'unda yok.

Mesaj Yetkileri