Quote Originally Posted by Deniz View Post
Almanya'da yapan La Liga ve İtalya'da da yapar diyorsun. Premier Lig'de yapabilirmi? Oraya cevap yok, burası muamma. Güiza bile dediğin adamın gol atması siteme bağlıydı. Bunu bir kenara bıraktık, asla Almanya ligini diğer liglerle aynı seviyeye koyma. Bu Alman'yada olmayabilir, hiç bir ligi aynı seviyeye koyma.
Abi bilemezsin ki yapamasa bile Lincoln büyük futbolcudur..Shevada ingilterede oynayamadı şimdi diyebilir misin sheva kötü futbolcu..

Lincolnü küçümsemeyin..

Habere katılmıyorum tabi..Zaten haber lincolne ait değil sitenin editörü kendi yazmış..

Üstelik ben istatistiklere bakıp o futbolcu şundan iyi diyen biri değilim futbol sadece istatistik değildir bazen gol veya asist yapamazsanda takıma büyük katkı yapabilirsin..Lincoln herha maçında mükemmel oynadı mükemmel yönetti takımı e şimdi asist yapamadı gol atamadı diye kötü mü oldu..

Veya geçen sene guiza 27 gol attı diye Etoodan d.villadan iyi mi oldu..Hayır..

Sadece istatistiklere bakarak futbolcu şişirmeyi bilenler mevcut onlarda kendilerini biliyor zaten..

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
Yok Deniz tartışma çıkarmıyorum..

Arkadaşın kendisi tartışmak istiyor ama gerek duymuyorum

@Onurap

Ayrıca bu konu beni bal gibi iLgiLendirir Sen Deniz'in Gs oLduğunu biLmiyorsun rakip takımdaki bir oyuncuya Laf atıyorsun bende sana Deniz'in Gs oLduğunu söyLüyorum sende bu seni iLgiLendirmez diyorsun neden iLgiLendirmiyor beLki benim destek verdiğim takımın 10 numarasına Laf işitiyosun..Gerçi işitsende önemi yok ama neyse
Daha fazla muhatap olmak istemiyorum sizinle..