9.0.3 yamasında galatasaray lı oyuncuların zayıf ayaklarına çok fazla değer verildiğini düşünüyorum.teker teker ele alacak olursak

sağ sol
lincoln 20 15
milan baros 20 15
arda turan 20 16
ayhan akman 20 15
mehmet topal 20 17
ümit karan 20 16
nonda 20 15
hasan şaş 20 14
aydın yılmaz 20 15

değerleri verilmiş.buradan da anlaşılacağı gibi takımın neredeyse yarısı çift ayaklı ya da o sınırda gözüküyor.bu değerler arasında mehmet topal,arda turan,ayhan akman,ümit karan,hasan şaş için verilen değerlerin yerinde olduğunu düşünüyorum.hatta ayhan akman'ın ki bir puan artırılabilir.

milan baros için 15 değerinin çok abartı olduğunu düşünüyorum.milan baros sol ayağıyla topu kavramakta çok zorluk çekiyor ve sol ayağıyla topu sürerken yeterince hakim olamıyor.ayrıca sol ayağıyla çektiği şutlar çok zayıf.10-12 cvarı bir değerin yeterli olduğunu düşünüyorum.

aydın yılmaz için 15 verilmiş ve beni en çok şaşırtan değer bu oldu. aydın bence 15 değil çift haneli sayılara bile ulaşamaz.ben aydının sol ayağını pas verirken veya şut çekerken bile çok az gördüm.bence en fazla 7-8 gibi bir değer almalı.ayrıca 157 pa verilmiş.teknik özellikleri iyi,mental özellikleri vasat ve hala yerinde sayan,fiziksel özellikleri ise kötü bir oyuncu için 157 pa çok fazla bir değer.3 yıldır çok büyük bir gelişme gösterememiş bir oyuncu için üstelik yurt içi ve dışındaki oyuncularımızın aldığı pa ları görünce 157 gibi yüksek bir pa vermek çok abartı olmuş.

lincoln ise yine tam olarak çift ayaklı diyeceğimiz ve 15 değerlerini alan diğer oyuncularla kıyaslayınca sol ayağı daha zayıf bir oyuncu.12 civarı bir değer daha mantıklı olur.

nonda da yine aynı şekilde çift ayaklı olarak niteleyebileceğimiz bir oyuncu değil.sol ayağının daha az olması gerekir.

bunların dışında mehmet topal'ın pa sının az olduğunu düşünüyorum.her iki ayağını da iyi kullanabilen,fiziksel ve mental özellikleri iyi,defansif olarak çok iyi,ofansif olarak vasat bir oyuncu olarak görüyorum.1986 doğumlu olduğunu düşünürsek 160-65 arası bir pa daha mantıklı olur.