1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Sevgili kardeşim baya iyi bir gözlem yapmışsın. Ama Nonda ve Lincoln konusunda biraz cimrisin. Lincoln sol ayağıyla da etkili paslar verebilen, etkili şutlar atabilen bir oyuncu. Bunaa en güzel örnek de geçen sene A.Gücü'ne attığı gol. Tabii ki bir gol hiçbir şey ifade etmez diye düşünebilirsin ama oradaki vuruş tekniği sol ayağı olmayan bir oyuncunun yapabileceği cinsten değil.
    Nonda'ya gelince, Nonda zaten çok iyi bir oyuncu değil. Ama bazı mental özellikleri ve ikinci ayağının iyi olması sayesinde Galatasaray'da kalabiliyor. onunda soluyla pasları gayet yerinde ve şutları fena değil. Bence 15 ikisi için de uygun. Diğer söylediklerin konusunda hemen hemen hepsine katılıyorum.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Sevgili kardeşim baya iyi bir gözlem yapmışsın. Ama Nonda ve Lincoln konusunda biraz cimrisin. Lincoln sol ayağıyla da etkili paslar verebilen, etkili şutlar atabilen bir oyuncu. Bunaa en güzel örnek de geçen sene A.Gücü'ne attığı gol. Tabii ki bir gol hiçbir şey ifade etmez diye düşünebilirsin ama oradaki vuruş tekniği sol ayağı olmayan bir oyuncunun yapabileceği cinsten değil.
    Nonda'ya gelince, Nonda zaten çok iyi bir oyuncu değil. Ama bazı mental özellikleri ve ikinci ayağının iyi olması sayesinde Galatasaray'da kalabiliyor. onunda soluyla pasları gayet yerinde ve şutları fena değil. Bence 15 ikisi için de uygun. Diğer söylediklerin konusunda hemen hemen hepsine katılıyorum.
    dediğin gole baktım.top sektiğinde vurmuş.açıkçası tam olarak vuruş tekniğini yansıtacağı bir gol olmadığını düşünüyorum.tabii sol ayağı hiç olmayan biri vursa top taca da gidebilirdi.fakat demek istediğim 15 değeri zaten yüksek bir değer ve oyunda either yani çift ayaklı olarak gözüküyor.lincoln gerçekten çift ayaklı olarak niteleyebileceğimiz bir oyuncu mu? keza nonda aynı şekilde 15 değerini hakediyorlar mı? oyunda bu değeri alan oyuncular(c.ronaldo,fabregas,wesley sneijder vb.) sol ayaklarını lincoln ve nonda ya nazaran daha efektif kulanan oyuncular ve izlerken gerçekten de bu değeri haketmiş diyebiliyorum.zaten istediğim daha 2-3 puan düşmesi ki (12-13) gibi bir değer bu da lincoln gibi bir oyuncuya bence daha uygun ve yeterli bir değer olacaktır.

Mesaj Yetkileri