Maalesef arkadaşlar çoğumuz bu konudan şikayetciyiz.Benim denediğim ve işe yarayan değişik bi sistem söyliyeyim.Denetim masasında güvenlik duvarında özel durumlar var oraya fm09 un exesini ekleyin.Daha önceki hata aldığım dönemde bunu yapmıştım inanın işe yaradı.Fakat şimdi ilk sezonun transfer dönemine geldiğimde yine aynı sorun cıktı karşıma.Skini değiştirimİndirdiğim taktikleri sildim olmadı.Taki oyunu her gün kaydetip ve ve ve bana göre en önemli kısmı: rutin olarak yaptığım şeyleri yapmayana kadar.Örneğin mellberg transferi durumu, ve neves.Bunlara sürekli yaptığımı yapmadım ve nevesi real aldı.Olsun canı saolsunOyunum şuan sürekli kaldığı yeri 3 gün gecti ve sanırım sorunu hallettim ilerliyorum.Yani 1 yerde kalıyosanız orda sürekli yaptığınız bi işlemi yapmayın.Buna cok önemli ve gerekli olan bi transferde dahilAyrıca crash dumps klasörünü kes taşı falanda alakasız bişey.Hiçbi işe yaramıo.Ama benden size tavsiye bütün yöntemleri deneyin.Herkezin çözümü farklı oluyo gördüğünüz üzere...