1 ile 30 arası toplam 166 sonuç

Konu: Hamburg SV - Galatasaray | UEFA Kupası 4. Tur İlk Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bu kadar fedakar bir takım görmedim ben. Kewell'ından Barış'ına kadar. Forvetten kaleye kadar fedakarlık abidesi. ben bu kokuyu bir yerlerden hatırlıyorum ya siz ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Galatasaray'ı can-ı gönülden tebrik etmeli. Dün özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu mücadele futbolun 1 kişi eksik olunca bitmediğini açıkça gösterdi. Eğer son dakikada Ümit'in golü verilmiş olsaydı tur hemen hemen gelmişti.

Lincoln oyundan alınınca soyunma odasına gitmiş, böyle bir oyunu seyretmeye gerek görmüyorsa en iyisini yapmış. Almanya kendisini tutuyor sanırım

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bu kadar fedakar bir takım görmedim ben. Kewell'ından Barış'ına kadar. Forvetten kaleye kadar fedakarlık abidesi. ben bu kokuyu bir yerlerden hatırlıyorum ya siz ?
    Ben her sene kokluyorum arkadaşım.
    Hangi takım olursa olsun basın tarafından arkadan gaz vermeler, futbolu alkılaşmak yerine olayı başka yerlere çekenler. Eleştirilmesi gerekenleri vaktinde eleştirmeyenler yüzünden sonumuz hep hüsran oluyor.

Daha çeyrek final demedik. Hedef koymak ayrıdır, bu apayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Galatasaray'ı can-ı gönülden tebrik etmeli. Dün özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu mücadele futbolun 1 kişi eksik olunca bitmediğini açıkça gösterdi. Eğer son dakikada Ümit'in golü verilmiş olsaydı tur hemen hemen gelmişti.

Lincoln oyundan alınınca soyunma odasına gitmiş, böyle bir oyunu seyretmeye gerek görmüyorsa en iyisini yapmış. Almanya kendisini tutuyor sanırım

Ben her sene kokluyorum arkadaşım.
    Hangi takım olursa olsun basın tarafından arkadan gaz vermeler, futbolu alkılaşmak yerine olayı başka yerlere çekenler. Eleştirilmesi gerekenleri vaktinde eleştirmeyenler yüzünden sonumuz hep hüsran oluyor.

Daha çeyrek final demedik. Hedef koymak ayrıdır, bu apayrı.
    bana uzun zamandır ilk defa geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Resimlerden fazla anlaşılmıyor fakat maçın özetini tekrar izlerseniz.Jansen'in hakemle 'çak' yaptıgını görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri