Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne OLur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

    8 50.00%
  • Berabere Biter

    7 43.75%
  • KocaeLispor Kazanır

    1 6.25%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 70 sonuç

Konu: Fenerbahçe - KocaeLispor [ TSL 24. Hafta ]

  1. #31
    Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,445

    Default

    Diego Alfredo Lugano Moreno !! Maçın son dakikalarda kaşı açıldığında hakem onun dışarıya çıkmasını istediğinde kaybedilecek 1 saniyenin bile onu çılgına çevirdiğini herkes görmüştür.Büyük klüplerin peşinde koştuğu bir adam bu kadar mı başarıya aç bir şekilde bu kadar mı yürekten oynar Helal olsun..Ayrıca sözleşmesi bitiyor ama Fenerbahçe ruhuyla oynayan futbolcularla sözleşme imzalamayı biz tercih etmiyoruz.

  2. #32
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Fenerbahçe'yi bu sezon anlamak çok zor. Golü atıyoruz, maçı öyle bitirmeyi hedefliyoruz ( ? ) ardından 88'de gol yiyoruz ve kalan 3-5 dakikada baskı kuruyoruz, birkaç pozisyon buluyoruz. Neden durum 1-0'ken biraz mücadele edip 2-0 yapıp rahatlamıyorsunuz ? Lugano her zamanki gibi mükemmeldi, Deniz'i çok beğendim. Söylenecek fazla birşey yok. Sene sonu ola hayrola.

    ______

    Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçında Cangele'ye yaptığı bir hareket nedeniyle 1 maç ceza alan futbolcu Emre Belözoğlu'na pankartla destek verdiler.

    Migros kale arkası tribününde konuşlanan bir taraftar grubu, tribün demirlerine ''Seni Seviyoruz Emre Belözoğlu'' yazılı pankart astılar.

    Kocaelisporlu taraftarlar, son 3 lig maçında 7 puan alan takımlarını Fenerbahçe deplasmanında yalnız bırakmadılar. Sayıları 1000'e yaklaşan taraftar topluluğu, konuk seyirci tribünündeki yerini alarak takımını destekledi.

    İki takım futbolcuları da ''Yaşlılar Haftası Kutlu Olsun'' yazılı pankartlarla sahaya çıktılar.

    AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  3. #33
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Deniz ve Lugano, maçın sonlarında da Gökhan, gerisi yalan. Dedik ki Güiza çık Semih gir ile düzelmez herşey, gördük bugün, Semih sahanın en kötüleri arasında yer aldı. Bu taktikte orta saha, kanatlar destek vermmezse, mücadele edip istemezsen tek başına kimi koyarsan koy başarılı olamaz.

    Sezon sonu Aragones kalmalı, şu takımın formasını giymeyi haketmeyenlerle yollar ayrılmalı. Ve Lugano istediği paranın 2 katı verilip kadroda tutulmalı. Volkan Babacan'a da bir uyarı yapılmalı, sen evinde oynuyorsun, 1-0 öndesin ve maçı soğutmaya yönelik hareketler yapıyorsun, yakışmıyor.

    Emre'nin bu takım için ne kadar değerli olduğu anlaşılmıştır ama bugün Emre de olsa sonuç pek farklı olmazdı.

    Oyunu çirkinleştirmeyen, oynamak, kazanmak isteyen Kocaelispor'u da ayrıca tebrik ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

  4. #34
    Nesil
    2003
    Yer
    Bursa
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,182

    Default

    Lig çok garip. Bu gün Fenerbahçe yense Lider oLucak. BeLki de Lider kapatıcaktı. Ama puan kaybetti ve herkes yine isyan ve düşüncede. Hafta ya bir gaLibiyet daha geLir tekrar potaya giriLir herşey değişiverir.

    Bu sezon Fenerbahçe yi değiL sadece, Türkiye Ligini anLamakta zorLuk çekiyorum ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

  5. #35
    Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    509

    Default

    Yazacak çok şey var ama yapacak hiçbirşey yok.Takım 2 ye ayrılıyor mücadele edenler ve etmeyenler,galibiyetin getirdiği rehavete kapılıp Uğur'un yerine Wederson'u almazsan,70'de oyundan düşen Semihi oyundan çıkarmazsan,yaklaşık 20 dakika sol kanadı boş bırakırsan olacağı buydu.

    Kocaelispor'u yaptığı mücadeleden ve oynadığı oyundan dolayı tebrik ederim.

  6. #36
    Nesil
    2005
    Yer
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,559

  7. #37
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default



    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  8. #38
    Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası
    Yaş
    40
    Mesajlar
    72

    Default

    Israrla isyan etmeyeceğim, saygım çubukluya..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?




  9. #39
    Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,617

    Default

    Geçen hafta herkes zafer naraları atıyordu esas problemin kac atımlık barutumuzun kaldığıydı...İnsallah haksız cıkarım insallah Aragones deha ben cüheyla olurum ama görünüş öyle değil işte...

  10. #40

    Default

    Kocaelispor galibiyeti hakettigi mactan 1 puanla ayrildi. Tebrikler Kocaelispor'a.
    Fenerbahce'de ise istikrarsizlik sorunu devam ediyor. Futbolcular mac seciyorlar, bu cok net bir sekilde belli oluyor. Tam kriz ortami olusacakken, bütün futbolcular taraftarlarin istedigi gibi oynuyorlar 2-3 hafta, taraftarlari susturuyorlar, desteklerini aliyorlar yeniden. Sonra bir rahatlik olusuyor üzerlerinde ve disiplinsizce tavirlarina devam ediyorlar. Takim da büyük bir disiplinsizlik sorunu var, rahatlik var. Sanki Fenerbahce lider, rakiplerinin de 10 puan önünde gibi bir durum var ...

  11. Default

    taner gününde olsa kazanabiliceğimiz bi maçtı tribündede üstündük sahadada..
    mazowa nsumbuya dikkat türkiyenin en iyi bi kaç orta sahasından biri

  12. Default


  13. #43

    Default

    Abdülkadir PAF maçında oynadı
    Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç futbolcusu Abdülkadir Kayalı, PAF takımının Kocaelispor ile yaptığı maçta forma giydi.

    Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'nde yapılan ve sarı-lacivertlilerin 1-0 kazandığı maçın ilk yarısında forma giyen Abdülkadir'in, arka adalesindeki sorun nedeniyle ikinci yarıda yer alamadığı öğrenildi.

    Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde Ankaragücü'nden transfer ettiği, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Abdülkadir'in, sarı-lacivertli formayı giydiği ilk resmi maç, PAF Ligi mücadelesi oldu.

    13.03.2009
    Kaynak : AA

  14. #44
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Bence problem Aragones'te değil.

    İyi oynadığımız Sivas ve Kayseri maçlarında dikkat ettiyseniz ilerde top kaptırdığımız zaman hemen arkadan bir başkası geliyordu o kapamazsa başkası geliyordu ve topu kapıp tekrar hücüma gidiyorduk.Zico ve Daum döneminde böyle değildi bu iş.İlerde Alex,Kezman topu kaptırdığı zaman ne kendileri çok mücadele ederdi topu kapmak için ne de Aurelio,Selçuk ileri gidip topu ilerde kapmazdı.Rakibi yarı sahamıza kadar beklerdik böylece çok etkili ve hızlı hücümlar yapamazdık.

    Fakat bu sene bu var.Özellikle ligin ikinci yarısında bunu görüyoruz ve böyle oynadığımızda rahat kazanıyoruz.Bence bu Aragones'in takıma kattığı ve bizde yıllardır eksik olan bişey.

    Serkan'ın da dediği gibi hoca kalmalı futbolcu kadrosunda revizyona gidilmeli.

  15. #45

    Default

    Evet Abdullah abi haklısın.Yıllardır Daum'dan ve Zico'dan kalan kötü alışkanlıklarımızdan bu sene birden bire değişmesi beklenemezdi Aragones'in kendi sistemi yavaş yavaş oturuyor daha.Sene başında takıma geldiğinde bu puan kayıplarının yaşanacağı muhtemeldi.Zira Zico ilk geldiğinde de nasıl puanlar kaybetmiştik hepimiz hatırlıyoruz.Aragones gerçekten günümüz modern futbolunun gereklerini takımımıza oturtmaya çalışıyor.

    Bence de Aragones ile devam etmeliyiz.Fakat takım kadrosunda ciddi revizyona gidilmeli.Aragones'in direk kendi oynattığı sisteminde oynayacak oyuncuları transfer etmeliyiz.Şu an kadroda o kadar çok bu formaya yakışmayan oyuncu varki.

  16. #46
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Şunu söylelyeyim, bizde yaşam biter destek asla. Bizim sevdamız çubukluya o nedenle ne Fenerbahçeliliği dondurmak ne de kaybetmesini istemek gibi bir düşüncem hiç olmadı.

    Aragones'i neden eleştiriyorduk, maç kaybedilmek üzereyken çift forvete dönüp risk almadığı için, oyuncu değişikliklerinde yanlış tercihler yaptığı için ve yanlış oyuncu tercihi nedeniyle taktiğin işlememesi. Ama Aragones bu sistemde ısrar ediyor, bir şeyler oturtmaya çalışıyor.

    Örneğin Galatasaray, nasıl biliiriz, hangi hoca gelirse gelsin takım hep önde basar, alan daraltır ve savunmaya rakip sahada başlar. Bu yıllardır Galatasaray'da böyle, ısıran futbol oynuyorlar.

    Fenerbahçe ise Daum'dan öncesinda bir istikrar, bir düzen olmadığı için Daum sonrası döneme bakalım. Alex gelmeden önceki sezon Hooijdonk tek forvet, sağdan ve soldan Serhat ile Tuncay'ın hızlı çıkışlarıyla gol arıyorduk. Devre arası Nobre geldi, Hooijdonk daha serbest oynamaya başladı, topu ileride tuttuğumuz müddetçe gol bulduk başarılı olduk. Sonra Alex geldi ve mecburen sistem 4-4-1-1 oldu. Bu nedenle Hooijdonk Daum kavgası çıktı, yine Anelka Daum anlaşmalığı çıktı. Anelka sağ kanatta harcandaı ki şu anda Premier Lig'de gol kralı olacak belki.

    Alex'in bu takımda olmasıyla bu sistemden başka sistem kullanılamayacağını Daum gördü, yeri geldi sağ açıkta Appiah'ı oynattı.(O dönemde buna ne kadar tepki gösterdiğimi hatırlıyorum, çünkü verimli olamıyordu) Büyük maçlarda ne yapıyordu, orta sahada Aurelio ve Appiah oluyordu ve orta saha kuvvetli olduğundan büyük maçları kaybetmiyordu. Peki o dönemde Daum'un oynattığı oyunu hatırlıyor muyuz? Balık hafızalı değilsek Daum'un seyir zevki yüksek, göze hoş gelen oyun oynatmadığını, çoğu maçta duran toptan goller bulduğumuzu ve son 10-15 dakika tempoyu yükseltip avantajlı skor aldığımızı ve galibiyete ulaştığımızı hatırlatırım.

    Daum neden gönderildi, küçük maçlarda başarısız olduğu için. Galatasaray'ı 4-1 yendiğimiz sezon şampiyonluğu onlara kaptırdık. Daum'un sağlık sorunları vardı ve ameliyat olup 5-6 ay dinlenmesi gerekiyordu. Bu tavmayı bu şekilde atlatamazdı Fenerbahçe ve mecburen değişiklik yapmak zorundaydı.

    Zico geldi, Şampiyonlar Ligi'nden elenmeden Lugano geldi, son maçta oynayamadı, elendik ve ertesi gün 3 oyuncu transferi daha yapıldı. Zico kendi takımını kuramadı diye ŞL'nin gitmesine tepki göstermedik. Zico 8 hafta sistemi değiştirmek için uğraştı. Fenerbahçe'nin alışmış olduğundan farklı bir sistemle oynatmak istedi. Alex ve önlerinde 2 forvet. Çok berbat geçen ve 8 hafta ve sonunda Kadıköy'de kaybedilen Bursa maçıyla sistem değişti. Yeni bir buluş yapmadı Zico, Daum'Un oynattığı şekilde oynatmaya başladı takımı.

    Newcastle deplasmanında kaybetsek de oynanan oyun taraftarı mutlu etmişti, sonrasında alınan seri galibiyetler, UEFA'da tur atlanması Fenerbahçe bir hava yakaladı ve yolumuzu devam ettik. Zico elinde bulunan onu anlayabilecek, ona saygı duyan oyuncularla daha iyi anlaşarak Daum'un yaptıklarının üzerine çıktı. 8. hafta Zico istifa, Daum daha iyi diye bağıran kimlerdi? Stajyer bu neden getirdin bunu Aziz Yıldırım, asıl suçlu sensin diyen kimlerdi? Sonra Zico baştacı yapıldı. (O dönemde de keşke Daum kalsaydı diyenlere katılmazdım, şimdi keşke Zico olsaydı diyenlere de katılmıyorum)

    Geride bakleyen, tempoyu düşüren, rakibi üzerine çekip kaptığı toplarla gol arayan ve duran topları iyi kullanan bir takım olduk. Savunma yönünden gerçekten harikaydık, özellikle geçen sene şampiyonlar liginde savunmamız çok iyiydi. Ama yine o dönemde biz değil miydik ligde toplasan 5 maç keyifle maç izlemedik diyen. Fenerbahçe durarak oynuyor, izleyene zevk vermiyor diyen. Neden ligde çift forvet oynatmıyor Zico diyen? Oynatmıyor çünkü takımın dengesini bozmak istemiyordu, Zico'nun eksikliği lig maçlarına oyuncuları hazırlayamaması oldu. Yürüyerek ligi alması gerekirken Fenerbahçe emekleyerek kaybetti.

    Zico da gönderildi. Yerine bambaşka bir anlayışla oyun oynatan birisi getirildi. Takıma geç katıldığı için transferlerde ne kadar etkili oldu tartışılır. Sezon başında Semih'in de formunun yüksek olması sebebiyle Güiza ve Semih'i beraber oynatmaya başladı. Ama yan yana değil, Semih daha geride Alex orta sahada. Bir süre devam ettikten sonra Alex'in olduğu takımda bu şekilde işlerin yürümeyeceğini anladı. O dönemde Alex ile anlaşamadığı yazılıp çizildi, hatta Alex sezon sonu ayrılacak bile dendi, Alex'in oyun anlayışına yönelik eleştirilerini gördük. Geç olmadan Aragones de anladı ki Alex varsa dizilişin belli. O da geçmişte Daum ve Zico'nun yaptığı dizilişe döndü ama arada fark vardı.

    Takımın bol pas yapmasını, hızlı oynamasını alan daraltıp önde basmasını istiyordu. Yıllardır durarak oynayan takım buna alışmakta zorlandı. Kayseri hezimeti yaşandı, avrupada elendik. Ama Aragones anlayışını değiştirmedi, sistemi değiştirmedi, sonuç ne olursa olsun biz böyle oynayacağız dedi. İlk geldiği dönemde 6-7 ay süre lazım sistemi oturtmak için, bu işler kolay dediğinde hadi leyn dedik hepimiz.

    Eldeki malzeme yetersiz olsa da Aragones dorğu bildiği şeyi yapmaya çalışıyor. Ben önümüzdeki seneleri kazanmak için bu seninin kaybedilmesine razıyım (Oysa hala 2 kupa kazanma şansımız devam ediyor).

    Oyuncular Aragones'in istediği gibi oynadığında nasıl göze hoş gelen, izleyene zevk veren şekilde oynadıklarını gösterdiler. İşte ben böyle bir takım istiyorum ve kıgınlığım, tepkim bunu 1 hafta bize gösteren takım diğer maçta neden böyle oynayamıyor.

    İşte bu nedenle Aragones kalmalı, önümöüzdeki sezon kadro revize edilmedi.(Bir yandan da Alex, Carlos ve Deivid ile sözleşme uzatılması, seneye de değişiklik olmayacak mı acaba sorusunu aklıma getiriyor) Kanat oyuncuları değişmeli, orta sahaya Emre'Nin yanına oyunun 2 yönünü de iyi oynayabilen oyuncular alınmalı. Ve ben bunun yapılacağına da inanıyorum. Artık futbolcular da biliyor ki takım 5. sırada da kalsa Aragones gönderilmeyecek, bu nedenle kritik maçlarda işi sıkı tutuyorlar.

    Aragones aklındakini bu takıma uygulatmayı başarırsa, ondan sonra gelecek kişinin Fenerbahçe'yi çok ileriye götürmesi muhtemelBu nedenle Aragones kalmalı, bu nedenle bu şekilde oynamayı takım öğrenmeli. Daum zamanında da Zico zamanında da çok keyif veren maçları sayın deseniz 20-25 tane çıkmaz. ama takım bu şekilde oynamayı öğrenirse, değişen hoca, değişen oyuncular olsa da mantalite değişmez tıpkı Galatasaray'da olduğu gibi.

    Biraz uzun oldu, hepsini okuyan olursa da teşekkür ederim. Aklımda olan bir türlü yazamadığım şeyleri yazdım, aslında daha çok şeyi atladım ama son yıllarda Fenerbahçe ile ilgili genel düşüncelerim böyle. Saygılar...
    "YÜCE ATATÜRK"

  17. #47
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Sizce Emre'nin destek görmesi böyle bir çirkin harekete karşın doğru birşey mi ?



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  18. #48

    Default

    haftaya alex yok bursa maçında çok kötü oldu bu haber bursadada puan kaybedeceğiz diye düşünüyorum ama inş. kazanırız !!!

  19. #49
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Sizce Emre'nin destek görmesi böyle bir çirkin harekete karşın doğru birşey mi ?
    Her hafta öyle çirkinlikler yapılıyor ki, Emre yaptığının yanlış bir hareket olduğunu zaten söyledi. Rakibin yapptığı neden gösterilmiyor diye tepkisi vardı. Emre'ye bu desteğin a-ntu'nun eleştirinden sonra gündeme geldiğini, a-ntu'da yapılan eleştiriyi doğru bulmayanların ve Emre'yi ateşe atmak yerine, kaybetmek yerine desteğimizi sürdürelim diyenlerin hazırladığı bir şey.

    Emre yaptığı hareketin cezasını zaten çekti ve artık bunun sürekli gündeme gelmesi de gerekmiyor. Bu maçta oynamayarak yaptığının ne kadar büyük bir hata olduğunu da anlamıştır artık. Ve bu destekle birlikte her maçta bu hareketi yaparım destek olurlar şeklinde değil, ben bunu yapmama rağmen destek oldular artık daha iyi olup bu taraftara layık olmalıyım düşüncesinde olacaktır diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

  20. #50
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    1,167

    Default

    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Her hafta öyle çirkinlikler yapılıyor ki,
    Mesela Emre'nin Saidou'ya yaptığı boğaz kesme hareketini Cangele'ye yaptım diyerek telafuz etmesi.
    Biri siyah biri beyaz ya... Biliyorsunuz ırkçılık dosyası kabarık.
    Mesela basınımızın buna hemen inanıvermesi. Olayı irdelememesi.
    Bir insan boğaz kesme hareketi yaptığı ismi neden alenen söyler? Ona yapmamıştır aslında da ondan.

    Mesela Volkan Demirel'in yarasına 7 dikiş atılmadığı gerçeği.
    Neden maç biter bitmez 7 dikiş atıldı dendi. Çünkü hafifletici nedenler arandı.
    Bu insanlar bu kadar kurnazlığı kaldıramıyor.
    Aynı maç sonu Ömer Üründül'ün yazık çocuğa canı acımış söylemleri...

    Ve bu gece Fenerbahçe'nin attığı golün Edu'nun ayağından sekmesi ve ofsayt olması ve bunu ne Güntekin Onay'ın nede Rıdvan Dilmen'in konuşmaması. Sonra da tarafsızız demeleri... Kim tarafsız?

    Galatasaray ırkçılık yaptığında Balili ile röpörtajlar yapan, olayı ana haber bültenlerine taşıyan medya mı?
    Emre ırkçılık yaptığında görmezden gelen medya mı?
    Medyamız siyah ile beyazı ayırt edemiyor mu?
    Yoksa Kırmızı ile Lacivert'i ayırt etmeye çalışırken Siyah ile beyazı görmezden mi geliyor?

    Dediğin gibi her hafta öyle çirkinlikler yapılıyor ki...
    Fikirlerim burada

  21. #51
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default

    Quote Originally Posted by extensor View Post
    Mesela Emre'nin Saidou'ya yaptığı boğaz kesme hareketini Cangele'ye yaptım diyerek telafuz etmesi.
    Biri siyah biri beyaz ya... Biliyorsunuz ırkçılık dosyası kabarık.
    Mesela basınımızın buna hemen inanıvermesi. Olayı irdelememesi.
    Bir insan boğaz kesme hareketi yaptığı ismi neden alenen söyler? Ona yapmamıştır aslında da ondan.

    Mesela Volkan Demirel'in yarasına 7 dikiş atılmadığı gerçeği.
    Neden maç biter bitmez 7 dikiş atıldı dendi. Çünkü hafifletici nedenler arandı.
    Bu insanlar bu kadar kurnazlığı kaldıramıyor.
    Aynı maç sonu Ömer Üründül'ün yazık çocuğa canı acımış söylemleri...

    Ve bu gece Fenerbahçe'nin attığı golün Edu'nun ayağından sekmesi ve ofsayt olması ve bunu ne Güntekin Onay'ın nede Rıdvan Dilmen'in konuşmaması. Sonra da tarafsızız demeleri... Kim tarafsız?

    Galatasaray ırkçılık yaptığında Balili ile röpörtajlar yapan, olayı ana haber bültenlerine taşıyan medya mı?
    Emre ırkçılık yaptığında görmezden gelen medya mı?
    Medyamız siyah ile beyazı ayırt edemiyor mu?
    Yoksa Kırmızı ile Lacivert'i ayırt etmeye çalışırken Siyah ile beyazı görmezden mi geliyor?

    Dediğin gibi her hafta öyle çirkinlikler yapılıyor ki...


    Newcastle United forması giyen ve hakkında ırkçılık yaptığına dair iddialar bulunan Emre Belözoğlu suçsuz bulundu. İngiltere Federasyonu suçlamalara ilişkin yeterli kanıt olmadığını açıkladı.

    LONDRA - İngiltere Premier Ligi'nde Newcastle United forması giyen ve ırkçılık suçlamalarıyla karşı karşıya bulunan Emre Belözoğlu nihayet temize çıktı. İngiltere Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Disiplin Kurulu'nun dün yaptığı oturumda milli futbolcu ile ilgili suçlamaların ele alındığını, ancak bu suçlamalara ilişkin yeterli kanıtın bulunmadığını duyurdu.

    30 Aralık 2006 tarihinde oynanan Everton-Newcastle maçında Emre'nin rakip takımın siyahi oyuncusu Joseph Yobo'ya ırkçı hareketlerde ve söylemlerde bulunduğu iddia edilmiş, milli futbolcu 12 Ocak 2007 tarihinde federasyon tarafından disiplin kuruluna sevk edilmişti. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu ise bu süre zarfında hakkındaki suçlamaları reddetmiş ve federasyon disiplin kurulunun bizzat kendisini dinlemesini talep etmişti. Dün kurul karşısında yapılan savunmanın ardından federasyon tarafından yapılan açıklamada "Alınan kararda, sunulan bütün delillerin dinlenmesinden sonra Futbol Federasyonu ve Newcastle United kulübü, kanıtların yeterli olmadığında uzlaştı. Bizce ortaya konulan suçlamalar kanıtlanamamıştır" denildi.
    Emre Belözoğlu, İngiltere'de kendisine yöneltilen ırkçılık suçlamasında beraat etmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Milli futbolcu açıklamasında "Bu suçlamayla yargılanıp beraat ettim ve bundan dolayı çok mutluyum. Ben ırkçı bir insan değilim ve ırkçılığı her zaman lanetlerim" dedi.

    'Adalet yerini buldu'

    İngiltere Futbol Federasyonu'na, duruşmayı adil bir biçimde yürüttükleri için teşekkür eden Emre, "Son iki ay benim için çok zor geçti, ancak sonunda adalet yerini buldu. Artık tek düşüncem mesleğime devam etmek. Milli maçlar öncesinde bu haber benim için çok büyük bir moral oldu. Bu yaşananlar sırasında verdikleri destekten dolayı başta Şenes Erzik olmak üzere, Fatih Terim, menajerim Ahmet Bulut, antrenörüm Glenn Roeder ve tüm Türk milletine çok teşekkür ederim" diye konuştu. Newcastle United'lı oyuncu kendisine yapılan bu suçlamalar karşısında kayıtsız kalmayacağını belirterek mahkemeye gideceğini de söyledi.

    Radikal Arşiv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  22. #52
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Sende fırsatını bulduğunda vur Fenerbahçe'ye. Hastane raporun mu var dikiş atılmadığına dair? Lig TV'nin geniş açıdan çektiği kameraya bakarsan zaten görürsün kiminle sürtüştüğünü Emre'nin. Golde topa bir müdahele görmedim ben.

    Yazacaksan Baros'un kanlı elini hakeme sürmesini yaz, Carlos 1 kere küfür ettiği hep gündeme gelirsek Baros'un her maç hekemler f.uck demesini argo diye tabir eden medyayı yaz, Ayhan'ın rakibe attığı tekmeyi yaz.

    Emre'nin Fenerbahçe'ye gelmesini hazmedemeyip, sürekli Emre'yi kötülemeye yönelik hareketlerde bulunmayın. Çok profesyonel denilen, örnek gösterilen Tugay'ın Okocha'ya yaptığı hareketi nasıl yorumlayalım onu da söylersen sevinirim?
    "YÜCE ATATÜRK"

  23. #53
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Muhammed de eklemiş, İngiltere federasyonunun Emre'yi suçsuz bulduğunu da yazmayı unutmuşum diye yazacaktım.

    Emre doğru yaptı, afferin sana demiyor kimse. Hatta maç sonu ben de yazmıştım Emre'ye ceza verilmeli diye. Bu tek maçlık ceza da yetmez, yönetmin ayrıca para cezası da vermesi gerekir ki artık böyle saçma şeyler yapmasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

  24. #54
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yazacaksan Baros'un kanlı elini hakeme sürmesini yaz, Carlos 1 kere küfür ettiği hep gündeme gelirsek Baros'un her maç hekemler f.uck demesini argo diye tabir eden medyayı yaz, Ayhan'ın rakibe attığı tekmeyi yaz.
    Mesela Emre'nin milli maçtaki ''kol hareketi'' filan bunlarda yazılmalı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  25. #55
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Mesela Emre'nin milli maçtaki ''kol hareketi'' filan bunlarda yazılmalı.
    Sidik yarışına dönüştürelim yani olayı??? Tugay örneğini Emre'nin yaptığı hareketle aynı olduğundan verdim, diğerleri zaten yakın zamanlı.

    Emre'nin o hareketi yaptığında neler yazmışım, Emre Fenerbahçe'ye transfer olduğunda görüşlerim değişmiş mi değişmemiş mi bunları mevcut konulara bakarak bulabilirsiniz. Milli takım kaptanlığı yapacak biri değil, bunu o zaman da söyledim, şimdi de söylüyorum.

    Benim derdim benimki kötü, seninki benden kötü değil, yaşanmış olaylara aynı ölçüde bakabilmek. Yoksa burada en son yapacağım şey olur, bu tür karşılaştırmalı nedenlerle tartışma çıkarmak ya da tartışmanın içerisinde yer almak.
    "YÜCE ATATÜRK"

  26. #56
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    39
    Mesajlar
    8,683

    Default

    Bu arada bu şekilde konuşarak maçtan kopuyoruz. Kocaeli'nin sergilediği mücadele de arka planda kalmasın. Konu sadece Fenerbahçe konusu değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

  27. Default

    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu arada bu şekilde konuşarak maçtan kopuyoruz. Kocaeli'nin sergilediği mücadele de arka planda kalmasın. Konu sadece Fenerbahçe konusu değil.

    alışığız biz gazeteleri okuyorum fb kötüydü fb iyi oynamadı bizim oyunumuzdan bahseden yok
    istanbul yanlısı medyaya karşı forza anadolu

  28. #58
    Nesil
    2006
    Yer
    İzmir
    Yaş
    34
    Mesajlar
    1,335

    Default

    Josico'yu oyuna aldıktan sonra puan kaybını da göze aldığı belli oluyordu

  29. #59
    Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34
    Yaş
    32
    Mesajlar
    3,543

    Default

    Bu Fener adamı gerçekten kanser eder.

    Bu kadar umursamaz,bu kadar ruhsuz bir futbolcu topluluğu görmedim.

  30. #60
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Düne kadar Emre'yi savunanlar bugün düşman olmuşlar.

    Emre bu maçta oynasaydı kazanırdık. Yaptığı şaçma sapan bir hareketten dolayı iki puan yitirdik. Josico ne ara 4. sarı kartı gördü anlamadım gitti.

    Şuç Aragones'de değil, Aragones'e teknik adamlık sertifakası verenlerde ve bu takıma getirenlerde...

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •