1 ile 30 arası toplam 386 sonuç

Konu: NANNAR yuvaya geri döndü.... GALATASARAY (v 9.0.3) (3.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

bu ne böyle masallah allah herkese nasip etsin böyle ligi öncelikle de bana
    TariboWest

5 sayfa gerideydim nasil gecti vakit okurken anlamadim..hocam harikasin bekledigim gibi GS kariyerin harika geciyor.basarilarinin devamini dilerim..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    gerçekten tebrikler bence bu kadar başarılı olmanda savunmanın kuvvetli olması çok etkili olmuş. hücum gücün de iyi ancak 34 maç 79 gol çok abartılı değil. ama 34 maçta sadece 14 gol yemek gerçekten çok iyi...
    Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post

devamını bekliyoruz...

Aslında hücum hattı son 5-6 maçta maximum uyuma ulaştı...zaten ondan sonra da dikkat ederseniz iyi skorlar aldık....gelecek sezon daha çok gol atıp daha az yeriz diye düşünüyorum...normalde benim sezonluk gol hedefim 90-110 arasıdır, kalemizdeki görülen gol hedefi ise 5-10 arasında normalde...diğer GS kariyerimi takip edenler orada bunu yakaladıgımı biliyorlar...

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    bu ne böyle masallah allah herkese nasip etsin böyle ligi öncelikle de bana

inşallah ne diyelim...

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    5 sayfa gerideydim nasil gecti vakit okurken anlamadim..hocam harikasin bekledigim gibi GS kariyerin harika geciyor.basarilarinin devamini dilerim..

sağolasın... bu kariyerde Avrupanın tüm listelerinde zirveye yürüyüşümüzü izleteceğiz size Allah'ın izniyle....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    MERSİN

Çok şükür yazar ekibine kabul edildim.Hasan Hocam önceki kariyerlerini de takip ediyordum bunlarıda takip ediyorum.Fatih Terim'in Tahtını Yıktın geçtin Gönüllerde İmparator sen oldun .Yeni Sezonda ki hedeflerin doğrultusunda yapmış olduğun veya yapacağın transferler var mı?

Mesaj Yetkileri