bu ne böyle masallah allah herkese nasip etsin böyle ligi öncelikle de bana![]()
bu ne böyle masallah allah herkese nasip etsin böyle ligi öncelikle de bana![]()
TariboWest
5 sayfa gerideydim nasil gecti vakit okurken anlamadim..hocam harikasin bekledigim gibi GS kariyerin harika geciyor.basarilarinin devamini dilerim..
Aslında hücum hattı son 5-6 maçta maximum uyuma ulaştı...zaten ondan sonra da dikkat ederseniz iyi skorlar aldık....gelecek sezon daha çok gol atıp daha az yeriz diye düşünüyorum...normalde benim sezonluk gol hedefim 90-110 arasıdır, kalemizdeki görülen gol hedefi ise 5-10 arasında normalde...diğer GS kariyerimi takip edenler orada bunu yakaladıgımı biliyorlar...
inşallah ne diyelim...
sağolasın... bu kariyerde Avrupanın tüm listelerinde zirveye yürüyüşümüzü izleteceğiz size Allah'ın izniyle....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çok şükür yazar ekibine kabul edildim.Hasan Hocam önceki kariyerlerini de takip ediyordum bunlarıda takip ediyorum.Fatih Terim'in Tahtını Yıktın geçtin Gönüllerde İmparator sen oldun.Yeni Sezonda ki hedeflerin doğrultusunda yapmış olduğun veya yapacağın transferler var mı?