Maçın özetini Blu kısmında anlatıığm için maça gimeden oyunculara değineceğim...
adeta üzerinden dozer geçmiş kabuslar içerisinde bir takım Kasımpaşa..Lig lederliğinden 4. lüğe kadar süregelen adeta bir çöküşten sonra uğur tütüneker takımdan aqyrılınca yeni hocalarıyla sahadaydılar...
doğrusu sahada görmeye alıştığımız bazı isimlerin yedek hatta 18 e bile giremediğini gözlemledikki buda herhalde takıma vurulan neşter olsa gerek...
Bolu maçına boludan daha sakin ve organize başlamalarına şaşırmadım değil ..ama bu beraberlik kasımpaşanın toparlanmasının işareti olacağını düşünüyorum ama bir yandan da manisa maçındada aynı beklentiye girip ordu maçındaki hezimeti düşünüyorum ...her şekilde bu kadar güçlü kadro en azından ilk 6 ya girer sanıyorum....
Oyunculara geçersek:
Sertan: Halen bu ligin serdar samatyalıyla birlikte en tehlikeli oyuncularından süratinden çok şey kaybetmedi üstelik hırsı da arzusuda 19 yaşında gibi ...
Erhan Küçük: maçta kullabdığı serbest vuruşlar yaptığı klas hareketler gerçekten bu ligin een iyi 5 oyuncusundan biri bu maç biraz şansız dı..bence seneye trabzon alır....
Merthan : çok görünmüyor maç için de ama en kritik müdahalelerde o var...ayrıca bu maç bir süre bek te oynadı bunu düşüneiliriz...
Yekta: Maçın başında daha gerideydi ikinci yarıda biraz daha ileri çıktı organizyon görevini tek başına yapacak yeteneği yok ..
Murat akın : sonradan oyuna girdi takıma vurulan neşterde nasibini almış oyuna girince etkili olamadı...
Uğur yıldırım: adeta maçın başında ayağına top gelmedi..sakatlıklardan bir türlü kurtulup formuna ulaşamadı bu maçtada ggereksi,z yere sahada kaldı..
.....
bu arada rıza Şen gibi oyuncuyu oynatmamakta büyük hataydı...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali