Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
Gökhan Ünal'ın Emre Aşık ile 39. dakikadaki pozisyonu bence penaltıydı.

Ayrıca Egemen'in sarı kart gördüğü pozisyonda bence haksızdı. Egemen'in Arda'ya herhangi bir müdahalesini göremedim ben. Sanki Ayhan orda yanlışlıkla birşey yaptı gibi.
Naptın yahu? Emre ile gökhanın pozisyonu nasıl pen olur
Egemenin pozisyonu dediğin ardayı 3 kişinin sıkıştırıp, en sonunda egemenin ardanın dizine savurdugu tekme sanırım mista. Bence de sarı degil o pozisyon. Direk kırmızı. Pozisyona iyi bakalım. En son egemen ardanın sol dizine doğru tekmeyi savuruyor. topla alakası yok.

İlk golde mehmetin hareketi faul. Egemen atılmalıydı bana göre. Yaserin kartı ucuz olabilir ama bi müdahale var. Ama yine de adama sorarlar, böyle bir harekete kırmızı veriyorsun, egemenin tekmesine sarı veriyorsun. Yaserle egemenin pozisyonuna da zaten bakarsak egemen sag ayagı ile arkadan yaserin sag bileğine basıyor. ama hakem onu görmüyor.

Ardanın dokunulmazlığı falan da yok. Macta yedigi tekmelerin haddi hesabı yok. En sonunda da dizi delindi zaten el insaf!

Bu kadar eksiğe ragmen kaybetmememiz iyi oldu ama galibiyeti kacıran tarafta biz olduk. Saglık olsun.