Bu stadda süper oluyor türkiyeye böyle stadların yapılması çok güzel
Bu stadda süper oluyor türkiyeye böyle stadların yapılması çok güzel
2. 3. katlar yapılmış helal olsun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
12 Ocak:
![]()
Buranın adı galiba Türk Telekom Arena olacakmış doğru mu ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
doğru ...
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Baya bir gelir ettik o işten Murat abi sanırsam bir kaç yıl aradan sonra Aslantepe olarak deigştirilecek
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
4 yıl sonra sanırım.
ne bu fotomontajmı ?
Güzel duruyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Çimler heralde montajAyrıca sag ve sol tribünler de o kadar yüksselmedi henüz.
Belki çekimlik olsun diye eklemişlerdir
Şaka maka gerçekten süper olmuş.
Yeni Resimler...Helikopterden
[/quote]
Bi Bitsede Butun GaLatasarayLıLar v Turkıye Olarak RahatLasak
Cok GuzeL Olacak MıLLet AsıL Stad Neymıs Gorcek
Artık StadLa IlqıLı Espride YapıLmayacak![]()
Stadın üstten resmine bakınca yapılacak olan az çok canlanıyor göz önünde.Yüzde yüz eminim ki en az bir saraçoğlu kadar mükemmel bir stad çıkacak ortaya.
Tamam herşey güzel ama neden gereksiz tartışmalar yaşıyoruz hala anlamadım? Bir kez daha söylüyorum.
Yok fenerin stad tapusu , yok kaçak , yok devlet yapıyor yok x yok z!
Arkadaşım elinde belgen varsa koyarsın buraya.O zaman tartışırsınız üslubu düzgün olmak şartıyla.
He yoksa böyle gereksiz şeylerle forumu doldurmaya hiç mi hiç hakkınız yok!
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Aslantepe'de yine eylem var!
Galatasaray'ın yapımı devam eden Aslantepe Türk Telekom Arena Stadyumu'nda işçiler 4. kez iş bıraktı. Yaklaşık 500 işçi 3 aydır paralarını alamadıklarını belirtirken, Eren Talu sorunun aşılacağını söyledi.
Yapımına yaklaşık 1,5 sene önce başlanan Aslantepe Türk Telekom Arena Stadyumu çalışanları paralarını alamadıkları gerekçesiyle 4. kez iş bıraktı. 3 aydır maaş alamadıklarını öne süren yaklaşık 500 işçi, iş bırakma eylemi başlattı.
İşçiler taşeron şirket ve üstlenici firma Eren Talu-Alke yetkililerinden en kısa sürede paralarının ödenmesini istedi.
Olan işçilere oluyor gerçekten adamların hiç günahı yok.
Biraz yavaş ilerliyor sanki ne zamana bitecekti
Bunuda hallederiz![]()
Herhangi bir sebebten ötürü gecikme olmustur , Basın bunu evire çevire aktarmıstır.
yine iki arada bir derede böyle bir haber yaptılar ya helal olsun. az önce Ayazağa Oyak Sitesi'nde direkt stada bakan tarafta 11. kattaydım çalışma yapılıyor gözüküyordu. gördüğüm mü yanlıştı yoksa bu haberler mi ortalığı karıştırmak için yapılıyor anlmıyorum ben...
Aslantepe'ye 'F.Bahçe' tehdidi!
Seyrantepe'de yapımını devam eden Galatasaray'ın yeni stadının inşaatında çalışan işçilerin 15 gündür sürdükleri eylemelere yenilerini ekledi. Önceki gün Galatasay bayrağını indiren işçiler bugün de TOKİ'nin bayrağı indirdi.
Öfkeli işçiler, paralarının ödenmemesi durumunda stada Fenerbahçe bayrağı asacaklarını söyledi. Stad önündeki yalıtım malzemeleri, kalas ve çizmelerini yakan işçilerin son hedefi ise inşaat alanına yanlışlıkla giren lüks cipli vatandaş oldu. Trafik yoğunluğu nedeniyle yanlışlıkla inşaat sahasına giren vatandaşı, firma yöneticisi zanneden işçiler aracı yumruklayıp taş attı.
Lüks cipli vatandaş güçlükle işçilerin arasından çıkarken 3 aydır maaşlarının ödenmediğini belirten işçiler, "Paralarımızı vermezlerse Fenerbahçe bayrağı asacağız" dedi. İşçilerin yaktığı ateşten yükselen dumanlar nedeniyle TEM Otoyolu'nda trafiğin aksadığı gözlendi.
Versin şu adamlara artık paralarını iyice rezillik yapıyorlar.
Bu habere inanmıyorum ;
Eger böyle birşey varsa başka ,böyle bir şey yapmayı söylemişlerse bile İnşAllah geregi yapılır rezillikten başka birşey degil.
Isci sinifinin sonuna kadar arkadasindayiz, emeklerinin karsiligini mutlaka alacaklardir. Ama konuyu Galatasaray'a tasimalari sacma olmus. Eren Talu bu konuda sorumlu olan kisidir, ondan paralarini almalari gerekiyor.Galatasaray bayragini indirmeleri, Fenerbahce Bayragi asma düsünceleri falan baya komik ve insani kuskulandirmiyor degil ...
Baranada söyledim burda kesinlikle Galatasaray kulubu birşey yapamaz. Çünkü burdaki yetkili Adnan Polat veya Galatasaray'ın herhangi bir yöneticisi değil. Eren Talunun mühendislik şirketi. Bu şeye benziyo sizin bir arsanız var siz mühendise yapması için veriyosunuz işi o tamamlıyo, işçilerle o ilgileniyo falan.
Galatasaray bayrağını indirip Fenerbahçe bayrağı asma fikride bence son umut olarak Galatasaray'ı düşünmelerinden ama anlamadıkları birşey varki Galatasaray onlara şu durumda para dağıtamaz.