Şunuda belirteyim mutlaka.Guiza harici Fenerbahçe'de olduğu gibi yansıtılmış oyuna,Gökhan Gönül ve Semih'n bazı değerlerindeki birkaç puanlık oynama dışında reel hayata uygun bir Fenerbahçe araştırması olmuş.

Özellikle Alex,Deivid ve Selçuk'un oyuna gayet iyi yansıtıldığını düşünüyorum,oyundada bunu gözlemledim.9.3.0 için Fenerbahçe'de bahsettiğim şeyler dışında güzel bir çalışma olmuş,Özgür Çek ve Abdülkadir hakkındaki düzenlemelerde FM 2010'da gerçekleştirilir umarım,çünkü gerçekten yetenekleri yaşıtlarına göre iyi olan Abdülkadir oyunda ilerleyen yıllarda Bank Asya seviyesinde bir oyuncu olarak kalıyor,seneye düzeleceğini düşünüyorum.

Daha önce yazıldığımı bilmiyorum ama Özgür Çek'in Crossing değeri yüksek gibi geldi bana sanırım ya 14 ya 15 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.Yatta gibi bir oyuncu 15 crossing alırken Özgür gibi A takımda henüz oynama şansı bulmamış bir oyuncunun bu kadar yüksek crossing alması garip geldi.

Şimdilik 4 farklı oyunda gözlemlediklerim bunlar.