-
01.Temmuz.2009, 09:54
20 maçta 6 gol.Bana göre hiç gerçekçi değil. Türkiye araştırmalarında her zaman için oyuncunun o günkü performansı baz alınıyor. Bu yüzdendirki guizanın özellikleri o kadar düşürüldü. Önümüzdeki sene Fenerbahçede kalırsa ve ilk yarıda 15 gol atarsa ne olacak? ben size söyleyeyim ne olacağını 10.0.2 yamasında özellikler tavan yapacak. Daha sonra guiza gol atamamaya başlasa ne olacak? 10.0.3 yamasında eski hale geri gelecek. Bir oyuncunun özelliklerle bu kadar oynanmaz. Biraz ileriyi görmek lazım. Oyunun deyimiyle POTANSIYEL yargılamak lazım. Sonra diyoruzki oyundan Türk yıldız çıkmıyor. Çıkmazda zaten. Çünkü araştırmacılar bir genç futbolcunun yıldız olup olamayacağını kestiremiyor. O an nasıl oynuyorsa o diyorlar. Nihatın ispanyaya gitmeden önceki özellikleri ile ispanyaya gittikten sonraki özellikleri arasında adeta uçurum var. Aynı olayı Emredede gördük. Olurda semihte avrupaya giderse o zaman onuda görürüz. Sadece buda değil. Yurt dışından gelen oyuncuların özellikleride çok çabuk düşürülüyor. bir kaç ayda bitiriciliği 17-18 olan adam 15 oluyor. Ama oyunda 15 olan bitiriciliği 17 yapmak bazen yıllar alabiliyor. Bugün 1 temmuz 2009 aha buraya yazıyorum 1 sene sonrada alıntı yapıcam bu yazıma. nihat beşiktaşa transfer oldu. Seneye göreceksiniz 3-5 ayda nihat ne hale gelecek. İki maç kötü oynasın özellikler abartılı bir şekilde düşürülecek. Düşünüyorumda iki sene önce nihatta guizada ispanyadaydı. ikiside forvet. Biri gol kralı oldu diğeri gol attımı bilmiyorum. ama fm 2009 da kimi tercih edersin deseler tabiki nihatı. Bumudur sizin gerçekçilik anlayısınız? Hadi onuda geçtim. Takımlarım populeriteside çok düşük. açın fm 2007 roberto carlosu alın bakalım fenerbahçeye. Diyeceksiniz ki tanınmış bir teknik adam değilsin o yüzden gelmiyorlar. Açın gerçek zamanlı editoru kendi ozellıklerınızı fulleyin yine gelmiyor. Bu sadece fenerbahçe için geçrli değil. Galatasaray içinde geçerli. Bugün galatasaray için michael owen konuşuluyor. Gelirmi? bence gelebilir. Ama oyunda galatasaraya değil owen ı ingiltere 18 yaş altında oynayan forveti alamazsınız. bugün fenerbahçe için poulsen, vargas konuşuluyor. Oyunda bırakın poulseni vargası juventustan kimi alabilir fenerbahçe? yada galatasaray?
Guizadan girdik nerelere geldik neyse ya böyle gelmiş böyle gider
Mesaj Yetkileri