1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Taktiksel konuda problem

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Geçen sezonun sonundan beri 4-2-3-1 sistemiyle oynuyorum.Takım şuan tepe taklak gidiyo.Sezon başı lige 10da 8le başlamıştım.Eğer o durumum olmasa şuan ilk 6 da olabilirmiydim, sanmıyorum.CMlerin FMlerin hiçbir sürümünde kendimi bu kadar çaresiz ve zor durumda hissetmemiştim.Ne yapsam olmuyor.Bir türlü istediğim gibi oynamıo takım, cok istikrarsız.Şuan ligde 3. durumdayım.En büyük rakiplerim Fio, Roma ve Milan.Ligin 2. yarısında 3üylede oynadım ve 2si kendi evimde.3 macta toplam kac gol yedim biliomusunuz9 ve 3 macıda kaybettim.Bi ara kariyerimi silmeyi düşündüm yemin ediorumŞamp Liginden cıkamadım (Manu-Hsv-Kiev)Sadece 6 puan toplayabildim.Kieve 2 mactada yenildim.2 galibiyetimden biri Old Traffordda hemde ezdim Manuyu.Ama demek isteğim bu işte.Old trafforda manuyu ezip gelip kendi evimde fiorentinaya 3-0 malup oluyorum.Çok fazla defansif problemim var.Çok gol yiyorum.Ofansda ya patlıyo o mac, yada pozisyona bile giremiorum...

Senin de dediğini deniyeceğimTeşekkür ederim.Her türlü fikirlerinize açığım arkadaşlarBen bu saveyi silmicem, sıkıcam dişimi, silmicemAdam edicem bu takımı inşallah.Saygılar...
    Last edited by Lim10 : 18.Mart.2009 at 04:12

Mesaj Yetkileri