-
Taktiksel konuda problem
Taktiksel anlamda çok büyük kararsızlığa düştüm ve ne yapıcağımı bilemiyorum.09 u bulup oynamaya başlayalı daha kısa bi süre olduğu için henüz kendim bi taktik yapabilecek şekilde oyunun mantalitesini çözemedim. Önce 4-3-2-1 taktiğini barcada kullandım fakat istediğim verimi alamadım. Nasılsa ilk oyunum die düşündüm.Daha sonra Juve ile başladım.Oyuncu pozisyonlarına en uygun gördüğüm sistem olarak 4-1-3-1-1 ile başladım ve daha sonra sitedeki taktikler kısmından 4-3-1-2 sitemini inidrip ona gectim.Ama takım bir türlü istediğim gibi oynamıyodu ve ilk sezonun bitimine 5 hafta kala yine siteden 4-2-3-1 taktiğine geçtim.Bu sistemle oynadığım son 5 mac genel olarak hoşuma gitti ve cok pozisyona girmemle birlikte az pozisyon verdim.Bu sistemde kalmaya karar verdim ve sezon sonu transferlerimi bu doğrultuda yaptım.Şuan 2. sezonumun başındayım.Takımımın ss sinide atıcam görüceksiniz, belki interden sonra en kaliteli kadro bende şuan.Ama takım o gecen sene son 5 macta oynadığı gibi oynamıo bir türlü.Şu saatten sonra elimdeki oyuncu profiliyle cok farklı bi sistemede gecemem gibime gelio.Şamp ligi gruplarında Manu,Kiev ve HSV geldi.2 macta 2 mağlubiyet aldım.Ligde pek parlak sayılmaz.Son 2 macta rakibimden 2 kat daha fazla kaleyi bulan şutum var fakat yenildim 2sinde de.Nerede hata yapıyorum anlamıyorum bir türlü.Kadromu koyuyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Last edited by Lim10 : 14.Mart.2009 at 17:07
Reason: taktiğin birini yanlış yazmışım (:
Mesaj Yetkileri