Bende FM 09 u daha yeni oynayama basladim ve Galatasaray ile 1. sezondayim bende kurdugum taktiklere istinaden cok kaliteli maclar cikarmam gerekirken ligde Trabzonspor her mac adeta reeldeki Fener'in yerini almis ve bana kok sokturuyor ki 2. sezonda sampiyon oldu. 1. Sezonda ŞL 3. on eleme liginde karsilastim ve elendim ve elendigim takim ŞL samoiyonu olunca teselli oldum. 1. sezon sampiyon olunca direkt ŞL ye katildimdim ama bir cok transfer yaparak ve Ajax, Schalke ve Sevilla nin grubunda tarihe gecmeme son mac engel oldu ve 6 macta sadece 1 puan toplayabildim transfer yapmadan 3. sezonuma basladim ve ligi trabzonun arkasindan 2. bitirmem nedeniyle ŞL de 2. tur rakibim Benfica idi ve ilk aci deplasmanda 1-0 ile 2. macida 3-1 kendi sahamda yenerek eledim. ve takim su anda iyi gidiyor gibi.

2. tavsiyem var
1. bir takimi asla 1. sezonda olcemezsin o yuzden biraz sabret
2. 5 macta bir taktik degistirme, senerlerdir FM oynayip kendi taktigini yapan bir oyuncu muhakkak hata yapar ama Juve gibi bir takimi kume dusurecek kadar ciddi hatalar yapmaz :P
Bu yuzden tamamen kendi icinden geldigi gibi bir taktik kur ve en az 10 mac oyna, transferlerinede en az yarim sezon zaman ver.