Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

FenerBahçeLiyim gönLüm Gs den ama iddaa'da 02 oynadık 20 bastık bakalım hadi

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Başarılar Galatasaraya Umarım Türkün Gücünü Bir Daha Gösterirler Maç İçinse 0-0 Bile Yetiyor Umarım GS İstediği Sonucu Alır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mehmet Güven defansın ortasında oynarsa en az 3 gol atmamız gerekir turu geçmek için. Öncelikle Mehmet'in defansif yönü çok zayıf, müdaheleleri ya çok erken ya da çok geç yapıyor, zamanlaması çok zayıf. Yani karşısında bir adam varsa ya o adam Mehmet'i geçer ya da o adama faul yapar Mehmet. Bunun başka bir alternatifi yok. Kısacası Mehmet Güven'i defansın ortasında oynatmak intihardır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçı hangi kanallar vericek ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dsmart Ve ARD DAS ERSTE veriyor Ben ard den ücretsiz olarak evde izleyeceğim gene
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ard das Erste yine veriyomu ya bu iyi haber

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hmm biz yine Sporx'ten takip edicez anlaşılan (:

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

ZDF kanali veriyor diye biliyorum ben

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Digitürk'ten bir kanal vermiyo mu ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet birde fransız kanalı ve ZDF veriyor

Korkuyor!

18 Mart 2009 Çarşamba * 20:48

UEFA Kupası'ndaki rakibimiz Hamburg'un teknik direktörü Martin Jol, açıklamalarında takımımızdan korktuğunu resmen belli etti.

UEFA Kupası 4. tur rövanş maçında Galatasarayımız ile karşılaşacak olan Almanya'nın Hamburg takımında teknik direktörü Martin Jol, iki takımda da çok eksik olduğunu belirterek, ''Yarın her şey sahada belli olacak'' dedi.

Jol, Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, zor bir deplasman maçı yapacaklarını ifade ederek, ''Galatasaray deplasmanı çok zor bir deplasman, ama şu da bir gerçek Bordeaux, Galatasaray defansının çok iyi olduğu bir dönemde buraya gelip 3 gol attı. Yarın oynayacak oyuncular onlardan daha iyi değilse, bizim de şansımız var. Yarın her şey sahada belli olacak'' diye konuştu.

Galatasaray'ın savunmadaki eksiklikleriyle ilgili bir soru üzerine Martin Jol, şunları kaydetti: ''Kewell'ın stoper oynayıp oynamayacağını bilmiyorum. Çünkü, Kewell'ın stoper oynadığını bizim maça kadar hiç görmedim. Takımlara bazen 11 defans oyuncusu da lazım oluyor. Galatasaray'ın çok tecrübeli oyuncuları var. Belki bize de yarın 5-6 defans oyuncusu lazım olacak.''

-''AKLIMDA ARDA'NIN OYNAYACAĞINA DAİR DÜŞÜNCE VAR''-

Martin Jol, sakatlığı bulunan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda'nın, karşılaşmada forma giyeceğini düşündüğünü söyledi. Arda'nın durumundaki belirsizliğin anlatılması üzerine Jol, ''Aklımda Arda'nın yarın oynayacağına dair bir düşünce var, ama siz benden daha iyi bilirsiniz bu konuyu'' şeklinde değerlendirdi.

Sakat futbolcuları Trochowski ve Gravgaard ile ilgili soruları da yanıtlayan Jol, ''Trochowski'nin sakatlığı devam ediyor. Bugün idmana çıkmayacak, dinlendireceğiz. Fazla defans oyuncum kalmadığı için Gravgaard'ı yedek olarak düşünüyorum. Son 20 dakika oynatsam bile çok büyük bir riske gireceğim. Bu nedenle belki bütün sezon oynayamayacak'' diye konuştu.

-''BAROS ÇOK TEHLİKELİ BİR FUTBOLCU''-

Martin Jol, Galatasaray'ın Çek forveti Milan Baros'un, formda olduğu zaman çok tehlikeli bir futbolcu olduğunu ifade etti.

Sarı-kart cezası nedeniyle ilk maçta forma giyemeyen Baros'u uzun zamandan beri tanıdığını anlatan Jol, ''Liverpool ve Lyon'da fazla forma şansı bulamadı ve özgüveni de yoktu. Şimdi Galatasaray'da gerekli özgüveni kazandı. Tabii ki formda bir Baros çok tehlikeli bir futbolcu'' derken, kendi forvet oyuncuları Olic ve Guerrero'nun da etkili oyuncular olduklarına ve göz ardı edilmemeleri gerektiğine dikkati çekti.

Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferiyle ilgili bir soruya Martin Jol, ''Aldığım bir habere göre ki, herhalde bunu söyleyen Fenerbahçeli bir arkadaştı, Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlar daha ateşli. Tabii burada sonuç iyiye giderse Galatasaray taraftarı coşar. Ben ,Beşiktaş taraftarını 2 sene önce görmüştüm. Müthiş bir atmosferdi. O atmosferi burada görmek istemiyorum'' yanıtını verdi.

Jol, ''UEFA Kupası finali için İstanbul'a bir daha gelebilecek misiniz, şansınızı nasıl görüyorsunuz?'' şeklindeki bir soruyu da şöyle cevaplandırdı: ''Duyduğumuza göre başka bir takımın taraftarları, Galatasaray finale gelirse utanç verici bir durum olur diye düşünüyorlar. Onun için ben de diyorum ki Galatasaray değil de biz finale gidelim, böylece diğer taraftarlar da memnun olsun.''

WEBASLAN !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

ZDF alman kanali

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Digitürk'ten bir kanal vermiyo mu ?
    Verirmi Sence ? Keşke şu avrupa maçlarınıda lig tv alsa kurtulsak d-smart'tan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tamam işte onun haricinde birde fransız kanalı veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Verirmi Sence ? Keşke şu avrupa maçlarınıda lig tv alsa kurtulsak d-smart'tan.
    Digitürk'te bir sürü kanal var.İçlerinden birisi veremez mi ? (:

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Arayıp ricada bulunalım istersen Aygün

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kewell defansta oynamamlı, olur da yenilirse Galatasaray bu nedenle avrupada çok dalga geçilir kendisiyle. 17 yıl önce amatör olarak stoperoynayan birine ne kadar güvenebilirsin? Almanya'da iyiydi ama oradaki hava bambaşkaydı. Kewell defansta kaptırdığı topla golü yiyordu neredeyse Galatasaray. Kendine güvenden dolayı ayağından kolay top çıkarmaz ve katırdığı kalede tehlike yaratır.

Ayrıca Arda'nın da olmaması takımı ileriye taşıyacak tek oyuncu larak Lincoln'ü bırakıyor. Tek Lincoln'e ne kadar güvenilir, gerçi Galatasaray kazanmak zorunda değil, bu nedenle maça risk almadan başlar ve gol yerse Kewell mutlaka öne gelir.

Ama ben ne olursa olsun kendisini stoper olarak yetiştiren birini Kewell yerine tercih ederim. Tecrübeli bir stoper olsa belki onun direktifleriyle Kewell olurdu ama yanında da Hakan oynayacak. Karışık bir durum. Ama Mourinho 18 yaşında adamı Manchester maçında defansın soluna koyabilir, bizim ülkemizde biz bunu yapamıyoruz.

Tabi bunu yapamamız, bu oyuncuları yeterli seviyeye getirmemekten de kaynaklanıyor.(Mentak olarak Semih'in ne kadar hazır durumda olduğunu, alt yapısının nasıl olduğunu bilemeyiz. Görev verildiğinde soğukkanlı olup olmayacağı belli değil ama avrupalı öyle değil işte.)

Sonuç olarak 2 tarafın da eksikleri var, ilk maça bakarsak Hamburg'un Galatasaray'un seviyesindeolmadığı görülüyor. Tam kadro olsa rahat geçerdi Galatasaray. Bu halde maçta bol gol olur, Galatasaray maçı 0-0'a bırakamaz ve mutlaka gol yer, yedikten sonra Kewell öne çıkar ve saldırdığında da golleri bulup galip gelerek tur atlar.Başarılar ve bol futbol şansları...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Digitürk'te bir sürü kanal var.İçlerinden birisi veremez mi ? (:
    Keşke verse (:

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bence cok rahat bir mac olacak Gs için macı da kazanıp ceyrek finale cıkacaklardır...
    Hamburga ufacık bir sans vermiyorum Ali Sami Yen atmosferinde sokları dus alana kadar sürecektir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ARDA TURAN SAHADA!
    Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'ın Hamburg karşısında sahada olacağı öğrenildi. Lig TV muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Arda'nın iğneyle de olsa sahada olacak.

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da bu maçta oynamak için çok istekli olan Arda'yı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Deplasmanda avantajlı skorla döndük, herkes tura %80 ihtimali ile bakıyor.

Bordeaux maçı gibi kendi sahamızda yaptığımız hataları tekrarlarsak, turu alırlar.

Dileğim turu geçmemiz.

Başarılar, Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da bu maçta oynamak için çok istekli olan Arda'yı ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.
    Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Böyle birşeyi Galatasaray tribünlerinin bağırdığı Lincoln yaparmıydı çok merak ediyorum. Bu takımın yıldızı ARDA dememden bunu kastediyodum işte. Ama hala değerini anlayamadı tribünler.
    Arda ile Lincoln bir biçilemez zaten. Arda'yı artık tamamen Galatasaray'lı olarak kabul ediyor tribünler. Lincoln'ü daha bir önemsiyorlar, daha bir yıldız olarak görüyorlar.

Benim de anlamadığım nokta bu zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maça gideceğim Allah'ın izniyle bu maçı alacağımıza inanıyorum..İki takımında önemli eksikleri var özellikle stoper konusunda sıkıntı çok büyük Semih'in oynatılmaması doğru karar.Galatasaray'a yakışan bi futbol oynayalım gerisi yeter..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tribünler nasıl degerini bilmiyormuş ? Galatasaray Taraftarı için Arda tektir. Her futbolcuya sevgi gösterisi yapılır; Arda'ya en kralı yapılır...

Arda'nın değeri bilinmiyor demeyin Allah aşkına. Arda, Galatasaray tribünün sevgilisidir, bir numarasıdır !

Arda Turan Gerisi Yalan !

# 66
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Tribünler nasıl degerini bilmiyormuş ? Galatasaray Taraftarı için Arda tektir. Her futbolcuya sevgi gösterisi yapılır; Arda'ya en kralı yapılır...
    Emre, Lincoln geçen sene yatarken herkes yine Lincoooln Lincooolln diye bağırıyodu. Bu sene Lincoln biraz bişeyler yaptı yine başlandı Lincooooln lincoooln. Arda hiçbir zaman onun kadar değerli olmadı. Haa seviyolar Ardayı ama sevmek ayrı birşeydir takımın yıldızı olarak görme ayrı.

Emre, Lincoln geçen sene yatarken herkes yine Lincoooln Lincooolln diye bağırıyodu. Bu sene Lincoln biraz bişeyler yaptı yine başlandı Lincooooln lincoooln. Arda hiçbir zaman onun kadar değerli olmadı. Haa seviyolar Ardayı ama sevmek ayrı birşeydir takımın yıldızı olarak görme ayrı.
    Arkadaşım yanlış anlama ama Galatasaray taraftarından daha iyi mi bileceksin neyin ne olduğunu ? Ortamın içinde bulunmadıysan, o heyecanı yaşamadıysan veya ne bileyim internet aleminde de Galatasaray ortamı içinde değilsen bunu bilemezsin, o yüzden yanılıyorsun bence.

Arda bu takımın en büyük yıldızıdır, göz bebeğidir, baş tacıdır. Çünkü o Galatasaraylı !
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Iddaa'da 1-3 Skor oynadım. Bakalım ne olacak?
    Umarım Galatasaray turu atlar yine de.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Fb'liler avrupa maçında Gs'nin rakibine Gs'liler Fb'nin rakibine oynuyor genelde iddiaada.benim bildiğim tuttuğun takımı oynarsın Kazanmasını istediğin takımı oynarsın.Ama bazı konulardada Türkiye'nin başarısının daha önemli olduğunu savunur bu kişiler.Yani Eren,diceğim o ki politik yorumlar yazıp ortamı germe lütfen

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

EreN abi zaten Galatasaray turu atlar umarım demiş.
    Last edited by Deniz : 19.Mart.2009 at 18:43

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri