1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray - Hamburg SV | UEFA Kupası 4. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hasan Şaş sezonun yarısından fazlasına oynamadığını, son 15dkda girdi, ne yapabilirdi ki?
    Madem yarısından fazlasında oynamadı neden oyuna alınıyor o zaman BÜlent hoca bilmiyormu oynamadığını? Al bir defansif oyuncu çek kewellı orta sahaya ayrıca sabri'nin yerine barış çıkmalıydı. Sabri daha dayanabilirdi ama barış ölmüştü son 9 dk da...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Madem yarısından fazlasında oynamadı neden oyuna alınıyor o zaman BÜlent hoca bilmiyormu oynamadığını? Al bir defansif oyuncu çek kewellı orta sahaya ayrıca sabri'nin yerine barış çıkmalıydı. Sabri daha dayanabilirdi ama barış ölmüştü son 9 dk da...
    Evet zaten Bülent hocanın hatası, ben de onu söylemeye çalıştım ama Hasan'ı bazı taraftarlar ıslıkladı galiba, onu çözemediğim için söylemiştim.
    Barış stoper çekilebilirdi, Topal sakattı değil mi? Hakan-Volkan olabilirdi stoperde.Herneyse maç bitmiş, artık ne söylesen de boş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Evet zaten Bülent hocanın hatası, ben de onu söylemeye çalıştım ama Hasan'ı bazı taraftarlar ıslıkladı galiba, onu çözemediğim için söylemiştim.
    Barış stoper çekilebilirdi, Topal sakattı değil mi? Hakan-Volkan olabilirdi stoperde.Herneyse maç bitmiş, artık ne söylesen de boş.
    Topal sakattı. Ayrıca Barış'ı çekebileceğini zannetmiyorum(yanlış zamanda çektim fiili ama olsun) çünkü barış ölmüştü yani koşacak hali bile yoktu...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yazık oldu gerçekten elleriyle verdi turu Galatasaray bu kadro ile yinede iyiydi tebrikler helal olsun

Mesaj Yetkileri