Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 267 sonuç

Konu: Manchester City>Manchester United

olsun nese takım süper oturdu vala

Rijeka 2 maçta da şut atamadı efendim Arsenal maçında srna çok ucuz bir kırmızı kartın kurbanı oldu onun çıkışından sonra defansın sağına oyuncu alıp petrovu çıkardım robinho yu sola çektim ve skoru korumak için oynadık ney pozisyon bile vermedik o maçta.West Ham karşısında ise pandev şov vardı çok net olmayan 2 pozisyonda kaleciyi avlayarak kalitesini gösterdi.Rijeka nın 2.maçında ise tamamı uzaktan şutlarla attığı 3 golle hat trick yapan Moutinho şov vardı ki oyuncu sakatlanarak 1ay forma giyemeyecek,neyseki physio larım kaliteli de 2 haftaya gelir.Genel değerlendirmeyi birazdan yazmayı düşünüyorum şimdilik yorumları alalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Matematiği alt üst ettin yalnız başlıkta eşitsizlikle..

Vala Süper Gidiyosun şimdiye Kadarki En Iyi City Kariyeri Bence

Teşekkürler dostum zaten City kariyerleri ilk sezonun ardından bitiyo nedense,asıl önemli olan diğer sezonlardır bence çünkü her sene giren para ile süper transferler yapılabilir

Şu ana kadarki performansı ile City taraftarının dilinde şarkı olan Tetik'i yakından tanıyalım.Takıntılı bir kişiliğe sahip menejerimiz benimsediği bir taktiği çözülmesine rağmen değiştirmeyecek kadar takıntılı.Aynı Guardiolanın yaptığı gibi takım otobüsünde tüm takıma Coldplay dinleten Anıl böylece takımın daha iyi kaynaştığını da ekliyor.Oyuncularına karşı yeri geldiğinde sevecen yeri geldiğinde çok disiplinli olan Anıl'ın takımdaki en sevdiği ismin Srna olduğu da gelen haberler arasında,uğraşlarına rağmen Elano'yu satamayan menejer'in oyuncuya forma vermeyeceği sıkça dile getirilen konular arasında.Takım otobüsünde sık sık mikrofonu alıp espriler yapan Anıl'ın oyuncular tarafından da çok sevildiği dile getirilmekte.Medyaya karşı hep sivri dilli olan menejerimizin "Velosodan stoper olmaz"diyenlere cevabı ise yine kendinden beklenen şekilde oldu,takımın oynadığı 9 maçtan gol yemeden ayrılmasından sonra elinde kapakla basın toplantısına katılan Tetik'in hehehe diye göbeğini sallaya sallaya gülmesi de haftanın en ilgi çeken anlarından biri oldu.
    işte o kapak

Şaka bir yana takımımım performansından şu ana kadar çok memnunum,antrenör almadım henüz sadece physio ları değiştirdim antrenman programı da kullanmıyorum 2.senemde kullanmayı düşünüyorum antrenman programını.Veloso defansta falsosuz oynadı ilerleyen dönemde pozisyon değiştir ile maç içinde veloso ile palomboyu defansta dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum yorumları alalım sizlerden de.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

kardesim daha yeni okudum için kariyer hayırlı olsun transferlerin müthiş ilk ssdeki sonuclardan takım taktiğin iyi gibi gözüküyor fena da gitmiyorsun bu kapak olayı da renk katmıs hep böyle devam et kariyer zevkli devam ediyor
    TariboWest

Transfer sezonunun bitişiyle birlikte tabloyu koyayım dedim,yaptığımız hiçbir maçta gol yemedik şimdiye kadar gerçi kek takımlardı ama olsun gol yememek iyi bişeydir.Pandev'i de sakatladılar 5 ay bizimle birlikte olamayacak moralimi bozdu bu olay forvet hattı zaten sallantıdaydı şimdi iyice çöker bu sakatlıkla mecburen kötü Jo'ya kaldık.Neyse şimdilik benden bu kadar gece devam ederim kariyere yorumlarınızı eksik etmeyin iyi akşamlar.

son maçlar süper yine transfere baya para gitmiş ya bu arada bende flaş transferler yaptım yazıcam yarın

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Ov kanqa :
    Lige SÜper Başlamışsın. ve Pandevde ÖYle Başlamış Takipcinim Transferler Harika. Tıpkı Konustugumuz Gibi

Valla dostum lige güzel başladık güzel gidiyoruz da sakatlık belası çok etkiledi bizi,iyiki antrenman yaptırmıyorum ha yoksa halim ne olurdu Transferleri konuştuğumuz gibi yaptım 1-2 eksiğe rağmen,ssler geliyor bu arada bikaç maç sonra son bolton maçında ilk golümüzü yedik ve çok zaiyat verdi 4oyuncumuz sakatlandı bakalım ne kadar etkilicek bu bizi.

Bekliyorum Kardeş Hizli Biraz :d

Hem yemek hazırlıyorum hemde oyun oynuyorum hocam ya yavaş olması normaldir

Tamam Kardeş

Ss ler 2 saat sonrasına sarktı arkadaşlar,çok üşeniyorum şu ss atmaya bende biriktiriyorum şimdilik,maça kadar oynayıp sonra ssleri atarım

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kardesim. Jo Kötü Forvet degil güven Gerisine Karısma Seni sasırtacak İNan Bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Ss ler 2 saat sonrasına sarktı arkadaşlar,çok üşeniyorum şu ss atmaya bende biriktiriyorum şimdilik,maça kadar oynayıp sonra ssleri atarım
    Jo yu bıraz gelıstır bazı maclarda oynat lıg maclarında ılk 11 de oynasın kupa amclarında mutlaka oynat ondan sonra gelısımı fırlıyor sana solımm

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    kardesim. Jo Kötü Forvet degil güven Gerisine Karısma Seni sasırtacak İNan Bana
    Kardeşim ondan başka altelnatif kalmadı güvenicez mecbur ama sen güvence veriyosan bitmiştir o iş Jo ya hep destek tam destek.Ssler geliyor arkadaşlar.

Aston Villa maçından sonra yaptığım taktik değişikliği maalesef yaramadı takıma,bunun sonucunda biraz puan kaybettik fakat son haftalarda eski taktiğime dönüş yaptım durumu birazda olsa kurtardığımı düşünüyorum,sakatlıklar çok etkiledi bizi,pek gözükmesede maç içi sakatlıklar nedeniyle çok oyuncu kaybettik Ireland bile oynamak zorunda kaldı Sol beke Veloso ile başladığımız maçlar bile oldu,şu anda büyük 4lünün hemen arkasındayız ve form durumumuzdan oldukça memnunum,özellikle Zhirkov'un gelecek haftalarda dönüş yapması bizi çok çok daha iddaalı duruma getirecektir.Akşama doğru bir basın toplantısı yapmayı düşünüyorum,o zamana kadar bi 10maç ilerliyimde şimdiki gibi koyayım bari hadi yorumları alalım

sakary Ali Misafir

O zaman eski taktikle devam

Van Der Vaart manchester city'de

Transfer sezonunun başlamasına 1,5 ay kala ilk transfer bombası manchester city'den geldi,Real Madridde beklediği şansı yakalayamayan başarılı oyuncu kendini City'li yapan sözleşmeye imza attı,9,5milyon paunda mal olan bu transferin sonucunda Elano'nun gönderilmesine artık kesin gözüyle bakılıyor,öte yandan transfer çalışmalarını hızlandıran city yönetimi birkaç oyuncu ile yolları ayırıp kanatlara takviye yapmak için çalışmalarını hızla sürdürüyorlar,tüm bunların sonucunda aksi menejer Anıl memnuniyetini dile getirmekten çekinmezken Ferguson'a da dokunmadan edemedi"3 yerim 5 yerim ama 4 yemem,sörf yerim ama gol yemem"diyen başarılı menejerin City taraftarlarınca çok sevildiği ve kazanılan her maçın 90.dakikasında balon şov yaparak bu sevgilerini dile getiriyorlar.

haberleri izlediniz premier lig hiç bitmesin adlı spor programımız akşam bir aksilik olmazsa 2045 gibi yayında olacak,bu haftanın bomba konuğu Anıl Tetik olacak,transferlerden taktiksel konulara herşeyin konuşulacağı bu programı kaçırmayın diyoruz.

maçlar süper ama bi ara bocaladı takım sonra tekrar uçtu vander vartda güzel olmuş

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    maçlar süper ama bi ara bocaladı takım sonra tekrar uçtu vander vartda güzel olmuş
    Saol kardeş,bakalım yeni maçlar yolda takımdan memnunum ancak Robinho arıza yapmaya başladı,güvenini kaybediyomuş süper zeka(!)ligde 4.yüz daha ne yapalım

:d sat gitsin artist adamlarla uğraşma

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kardeş senden beklemediğim maçlarda yenişmişin.Ama genel olarak iyi başarılar..

Pivot santrafor almayı düşünüyorum zaten gelecek sezon için,eğer aradığım gibi bir isim bulursam gözünün yaşına bakmam Robinho'nun ya da Marquinhos'u alıp Robinho'yu 30milyon paunda satmaya çalışırım

Kardeş senden beklemediğim maçlarda yenişmişin.Ama genel olarak iyi başarılar..
    Saol kardeş şu anki hedef maçım Manchester United ile oynancak olan maç,ona göre oynatıyorum takımımı son maçlarda yormamaya çalışıyorum

premier lig hiç bitmesin programını sabırsızlıkla bekliyoruz

Evet arkadaşlar üzücü bir haberim var sizlere

yok yok kariyer gitmedi merak etmeyin ya sadece bez bebek dizisi yüzünden bizim premier lig hiç bitmesin programının yayın saati değişti bu değişiklik için özür dileriz beklenmeyen bir zamanda yapılacaktır program

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Evet arkadaşlar üzücü bir haberim var sizlere

yok yok kariyer gitmedi merak etmeyin ya sadece bez bebek dizisi yüzünden bizim premier lig hiç bitmesin programının yayın saati değişti bu değişiklik için özür dileriz beklenmeyen bir zamanda yapılacaktır program
    OO kardeş yapmaya ne o çocuk dizisi

Vallahi bende dedim kanal yöneticilerine ama dinletemedim,önce diziyi yayınlamaları gerekiyormuş sonra bizim programa geçilcekmiş canlı yayında ben onların haddini bildiririm ama

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kamera şakası mı bu kamera nerde
    Nereye el sallıyalım

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Takım İYi Gidiyo Moral Bozma en Az ilk 3 e Gireceksin
    Ama Vander Vaart Tı Cok Pahalıya Mal etmişsin. Biraz Daha Sabretsen Yarı Fiyatının Daha Altına aLabilirdin. ama sen bilirsin.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri