pivot santrfot alıcaksan kesinlikle milevskyi yi almalısın adam her şeyi yapıyo aynı şekilde huntelaar da çok iyi
pivot santrfot alıcaksan kesinlikle milevskyi yi almalısın adam her şeyi yapıyo aynı şekilde huntelaar da çok iyi
Onu Bırakta .Sen Oscar Cardozoyu Al Bence
![]()
Düşüncelerim şu şekildeTrezeguet-Cardozo arasında gidip geliyorum hangisini önerirsiniz özellikle sen Turgay,bide amrl lazım bana ya da tek tek amr aml nasıl olursa artık
hadi kardeşlerim bi el atıverin be şu işe
![]()
O zaman trezeguet diyorum başka bişiy demiyorum
ve amrl ye gelince arda yı al sadece izle. o olmaz diyosan freddy adu ama 2. sezonda alabilrsin![]()
onun için sana amrl olarak 2. sezonu bekle basko yankovici al.![]()
Doğru ya jankovic var,ya bana yedekliği dert etmicek biri lazım kankaözellikle amr olarak.trezeguet'yi alınca zaten robinho yu sola çekicem petrov onun yedeği olacak,sağda wright phillps ten iyi bi oyuncu olması gerek alcağım ismin.ilk yarı bitti bu arada yarın biraz daha oynar basarım ssleri çoklu basmayı daha çok seviyorum.
Tamam kardeşim öyle yapayım arda ve trezeguet parayı bulduğum anda manchester city oyuncusu olacaklarsenin klavuzluğunda açtım ve hep doğru transferler yaptım sayende şimdide sana sonsuz güveniyorum turgay arda ve trezeguet konusunda.
bencede süper olur tre. süper adam vala bende gs ile oynarken çok istedim almayı ama para yetmedi![]()
anıL Kanqa. Güven Bana Dur Sana Önerdigim Oyuncuların Verilerini Atim![]()
Tamam kanka bekliyorum,okuduklarıma göre city yönetimi 2.sezon 120 milyon paund gibi bi bütçe veriyomuş 20de oyuncu satsam ben eder 140 bununla sol beke altelnatif,sağa arda forvete trezeguet'yi almalıyım.sağ bekte de srna'nın yedeği çok yetersiz belki oraya da adam alıcam ne dersiniz yeter dimi param![]()
Jankovic iyi gözüküyo sanırım onu alıcam ama gönlüm galatasaray'a para kazandırmak istiyobakalım bi yolunu bulcaz artık
![]()
ikisinide al pişman olmazsınhem amrlc oynuyolar ortasaha ve forvet arkasında iyi alternatifler olur işi sansa bırakma bence kanqi
![]()
sagna-arda-jankovic-paloshi-trezeguet takibimdeki oyuncular hepsini de almayı düşünüyorum kankaneyse bu gecede kaçayım ben erkenden yarın gece 4e kadar dururuz beraber sezonun kalanını bitiririm ben transfer yaparız kardeşim seninle iyi geceler hadi sana başarılar man utd yi elediğini gördüm ya rahatça uyurum artık bu gece
![]()
Lig kupasından elendik gördüğünüz gibi zaten ben yerel kupaları pek sevmiyorum,oyuncu yormaktan başka işe yaramıyor hedefim bunlar değil asla kadromu zenginleştirince rotasyon yaparak kazanmak istiyorum bu kupaları.Manchester maçı tam bir taktik savaşı şeklinde geçti,2-0 geriye düşüp atak mentaliteye dönünce sonucu hemen yakaladık yenebilirdikte fakat olmadı.Şu anda sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyorum Chelsea deplasmanındayız kazanmak bizim için çok önemli mutlak kazanmak istiyoruz o maçı ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir artık.Bi 10 maç ilerlemek istiyorum şimdi sonra eklerim ssleri hadi yorumlarınızı bekliyorum.
maçlar süper kupadan elenmen önemli değil uefa nasıl
machester city ile oynıyorum evde ayrıca ılk sezonda lıgde 6. olmustum uefa kupasını almıstım kupayı alırsan guzel olur
Uefa da yanılmıyosam 3te 3 yaptım sevilyayı yenersem lider çıkarım,zaten sorunum uefa değil felaket bi city kariyerim vardı oyunu ilk aldığımda onda bile çeyrek finale gelmiştim sonra bıraktım oynamayı lig çok zorluyo bizi üstüne birde önümüzdeki takımlar hayvanileşince ilk 3 çok zorlaşıyo ama bakalım bunu kırmaya çalışcaz zaten city ile ilk sezon şampiyon olan görmedim henüz inş. ben başarırım.
tamam kardeşi orada güzelmiş ss ler nerede
İlerledikten sonra koymayı düşünüyorum size sıkıcı gelebilir fakat ben böyle hemen ss basınca soğuyorum oyundan biraz normal oynamak 10 ss basıp sizle değerlendirme yapmak daha çok hoşuma gidiyo bilmiyorum eğer 2-3 tane de bir bas derseniz o sisteme dönerim.
sonrakı cıty karıyerımde lıgı 4 bıtırdık 75 puan aldık sampıyon chelsea 81 puan aldı
tama kradeş sen bilirsin fark etmeztakıl
Of of of Chelsea maçını yeni yapabildim üşendiğim için süper bi sonuç çıktı,süper bi hayalkırıklığı yani moralim bozuldu yaw.
ne oldu fark mı yedın yoksa![]()
keşke fark yeseydim bu kadar koymazdı bana hemen ekliyorum 2 maç ss si.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu maçı az önce eklemeyi unutmuşum öncekilerle beraber,çok şanssız bir yenilgi aldık tam yüklenirken çalınan penaltı tüm umutlarımızı bitirdi ama olsun moral bozmak yok.
Ve işte olay maç,maça kötü başladık ve 2-0'ı kolayca buldu Chelsea'li futbolcular devre arasına kadarda maçı domine eden taraftılar,daha sonra Elano'yu aldım etkisiz Moutinho yerine fakat girdiği oynadığı 17dk içinde tek olumlu hareketi bile olmadı orta saha tamamen Chelsea'nin eline geçti tam bu anda defansımdaki Veloso'yu Palombo'nun yanına çekip Elano'yu Dunne ile değiştirdim böylece orta saha direncimi arttırdım daha da fark istemiyordum çünkü.Orta saha dengelendikten sonra Jo maç sonunda durumu önce 4-3 sonra 4-4 e taşıdı.Son anlar nefes kesiciydi Cech'in devleştiği pozisyonda korner kazandık ve o kornerde golü bulduk tam maç bitti derken santranın hemen ardındaki atakta ofsayt pozisyonundaki Lampart maçın skorunu belirledi.Sinir bozucu değilmi sizce![]()
Last edited by misakisan : 21.Mart.2009 at 15:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
39 milyon paund param var biriktirdim o kadarpetrov'u sattı arap başkan parayı görünce kimleri alıyım sizce trezeguet'yi alıyorum.bu arada bomba 2transferim var akşam açıklarım isimlerini.
offf ne maç olmuş yaa !!
eto yu alabilrsin maçlar iyi gitmiyor
chelsea maçı bomba olmuşbaşarılar misakisan
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc