transferlerin iyi ama pablo ve pernia ya yazık etmişsin
transferlerin iyi ama pablo ve pernia ya yazık etmişsin
TariboWest
Çoğunuz bu tür mesajlar yazmışsınız , öncelikle görüşleriniz için teşekkür ederim. İtiraf etmeliyim ki Pablo'yu gönderdiğime ben de yavaş yavaş pişman olmaya başladım. Pernia'yı da zaten asistanımın görüşleri ve yüksek maaşı nedeniyle gönderdim, ve pişmanlık duymuyorum. Ayrıca Forvet transfer etmeyi düşünmüyorum çünkü tek forvet olarak Aguero'yu oynatacağım, onun yedeği olarak da Sinama Pongolle ve genç te olsa Henri Saivet var, aynı zamanda Luis Garcia ve Maxi Rodriguez de gerçek yerlerinin forvet olmamasına rağmen bu mevkide oynayabilirler.
----
Gelecek Vaadeden Panzer Atletico Madrid'de
Marko Marin yıllık 2M€ alacak, takımı M.Gladbach'a ise 24 Ay Taksitle 8,25M€ ödenecek. Oyuncu takımımızda şimdilik yedek oyuncu görevi görecek fakat zamanla As takıma yükselir diye düşünüyorum.
Brezilyan Tank Atl. Madrid'de
Luisao yıllık 800k€ gibi cüzzi bir rakam alacak, takımına ise 24 Ay taksitle 8,25M€ ödenecek. Transfere şimdilik noktayı koyuyoruz.
---
Atl. Madrid Gruplarda !
Fenerbahçe 2 - 1 Atl. Madrid
Maça çok güzel başladık ve Simao golü atınca bu maçta ilk maç gibi olur diye düşünmeye başladım ama İkinci yarıda 55dk. 'da Leo Franco'nun büyük hatasından faydalanan Ugur golü atınca tedirgin olmaya başladık ve bu sefer Raul Garcia'nın hatasından yararlanan Güiza 77'de öne geçirdi takımını... Ama skoru koruduk ve Gruplara kalmasını bildik.
Şamp. Ligi'ndeki Grubumuz :
D Grubu:
Yorumu size bırakıyorum.
Atletico'dan Lige Kötü Başlangıç
Real Betis 1 - 0 Atletico Madrid
Heyecanlı bir maçtı, güzel ataklar geliştirmesini bildik ama rakibimizin kalecisi Ricardo topları teker teker çıkarınca ve rakibimiz gol atmasını bilince maçı kazanamadık.