1 ile 30 arası toplam 1058 sonuç

Konu: Legendary Menager:Turğay Yetkin Avrupada [10.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Turgay buraya oooo,turgay buraya oooo tezahurat ile çağırayım dedim bugün bekliyoruz turgay heyecanla seni.

ancar başarılar dostum guzel baslamıssın gene lıge ve avrupaya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    milan maçın güzel olmus
    Saol. Hedef Avrupa C.L

LinGoLn_10 Süpersin abi. taktiği paylaş abi.
    Bir Kaç Eksigi Var taktigin Onlarıda Halledip Yayınlayacagım

kral_67 adamda kun varya...
    zevki kalmamışki oyunun...
    oLabilir. Oyununda En Zevkli Tarafı bu Ama İlerleyen Sezonda Takımı Bozacam Regen Sezonu nu Acacaz Cünkü

fifacan baba vala 10 numara maçlar süper gidiyoruz transferlerde süper clde m.u. çıkması kötü olmuş ama eleye biliriz
    başarıalr tekrar
    Bence Kötü Olmadı Ya Süper Kupada Eze Eze Yendik Eleriz Diye Düşünüyorum

misakisan Süpersin kardeşim ya transferler,oyuncular takım herşey mükemmel olmuş.Bu sene bekliyoruz ama şl yi kesinlikle mencıstır falan anlamam
    Valla bende anlamam kardesim manchester Kim Kupa Bizim Müzemize Gelecek

Jigsaw Turgay her şey iyi güzel de Man Utd'ın daha ilk eleme turunda çıkması gerçekten kötü olmuş. bu oyun sana şampiyonlar liginde uyuzluk çıkartıyor. burda 2 farklı yensen bile Man Utd deplasmanının çok zor olduğunu unutmazsın umarım.

sonunda Super Kupa'yı almışsın tebrikler!

ayrıca Milan'ı yenmenden çok Milan'ı yendiğin SKORU sevdim ben. Ne demiş Yılmaz Erdoğan:

"Ben senin Milan'ı yenmeni değil, Milan'ı yendiğin SKORU sevdim"
    Jigsaw valla oyunda seninle sabahlar gibi oLduk Adını Site İicinde Cok Duydum Kariyerime KAtılımcı oLman Beni Ayrıyetten Onurlandırdı.
    Manchestere Gelince. Bizde Kücümsenecek bir takım degiliz.
    2 yıl üst üste avrupanın 2. büyük kupasını müzemize götürdük. ve manchesteri süper kupada ezerek yendik. takıma güven tam.
    milana gelince. gecen yılın son saniye azabının acısını cıkardım

misakisan Alır turgay alır bu sene şl siz bırakmaz bizi,alırsın dimi turgay bak söz veriyorum herkese alıcak diye

Anıl Valla Kalmicak hedef koydum 5 yıl üst üste güzel olmaz mı

Haygary Abi bu fiyatlar neden bu kadar uçuk ya
    hanqi fiyatlar ucuk anlamadım

ahmetokur29 kardes iki gun girmedim sezon bitmis sonraki sezonun yarisi gelmis harbiden cok ii gidiyosun tebrikler bu sene olcak sl insallah

Valla her gece yarım sezon oynuyorum olur olur 5 güne kadar en az 5 sezon atlamıs olurum

chastityguard Süpersin abi
    saol Sen daha süpersin

misakisan Turgay buraya oooo,turgay buraya oooo tezahurat ile çağırayım dedim bugün bekliyoruz turgay heyecanla seni
    arkadaşlar saolun yorumlarınız için..
    Anıl Kardesim saolasın.
    Şimdi acıyorum Oynu Hadi Başlayalım

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    valla oyunda seninle sabahlar gibi oLduk Adını Site İicinde Cok Duydum Kariyerime KAtılımcı oLman Beni Ayrıyetten Onurlandırdı.
    Manchestere Gelince. Bizde Kücümsenecek bir takım degiliz.
    2 yıl üst üste avrupanın 2. büyük kupasını müzemize götürdük. ve manchesteri süper kupada ezerek yendik. takıma güven tam.
    milana gelince. gecen yılın son saniye azabının acısını cıkardım
    sitede uzun zamandır inaktif moddayım. yani aslında aktifim ama sadece konuları okuyodum. mesaj falan atmıyodum. şanlıurfa kariyerini de takip ettim. etmedim zannetme. yakında bi kariyer de benden gelebilir böyle bi projem var ama biraz daha değişik olacak. henüz tasarlama aşamasında diyelim. ayrıca elimden geldiğince de kariyerini takip etmeyi düşünüyorum.

gel gelelim man utd maçlarına:
    ingiliz balı denen bir olay var bu oyunda. yani ben cm3ten beri bu oyunu oynuyorum ve bu balla çok fazla karşılaştım. bilmiyorum diğer arkadaşlar da farketti mi bunu. ama herhangi bi ingiliz takımına karşı(özellikle liverpool, man utd, chelsea ve arsenal) avrupada 2 farklı öne geçemezseniz bi şekilde bu ingiliz balıyla maçı ya berabere ya da mağlup kapatıyorsunuz. en azından ikinci maçta bu ingiliz takımları istedikleri skoru alıyorlar. o yüzden mutlaka dikkat etmen gerekiyor.

milana gelince:
    dediğim gibi ben senin milanı yenmeni değil milanı yendiğin skoru sevdim. çünkü biz milanı her zaman yeniyoruz. milanı yenmek önemli değil skor önemli o yüzden.

tekrar başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    sitede uzun zamandır inaktif moddayım. yani aslında aktifim ama sadece konuları okuyodum. mesaj falan atmıyodum. şanlıurfa kariyerini de takip ettim. etmedim zannetme. yakında bi kariyer de benden gelebilir böyle bi projem var ama biraz daha değişik olacak. henüz tasarlama aşamasında diyelim. ayrıca elimden geldiğince de kariyerini takip etmeyi düşünüyorum.

gel gelelim man utd maçlarına:
    ingiliz balı denen bir olay var bu oyunda. yani ben cm3ten beri bu oyunu oynuyorum ve bu balla çok fazla karşılaştım. bilmiyorum diğer arkadaşlar da farketti mi bunu. ama herhangi bi ingiliz takımına karşı(özellikle liverpool, man utd, chelsea ve arsenal) avrupada 2 farklı öne geçemezseniz bi şekilde bu ingiliz balıyla maçı ya berabere ya da mağlup kapatıyorsunuz. en azından ikinci maçta bu ingiliz takımları istedikleri skoru alıyorlar. o yüzden mutlaka dikkat etmen gerekiyor.

milana gelince:
    dediğim gibi ben senin milanı yenmeni değil milanı yendiğin skoru sevdim. çünkü biz milanı her zaman yeniyoruz. milanı yenmek önemli değil skor önemli o yüzden.

tekrar başarılar..
    Biliyorum Mod Oldugunu
    Kayıt Oldugum Tarihten Bu Yana. seni Görüyodum Sn Cagrı Zorkol
    Suna Gelince Bende cm 4 den Bu yana oynuyorum Sonrası cm 03-04 Fm 5-6-7-8-9 Balı Olabilir. ama Bana Bal Sökmez kariyerde Ortak Düşünürsen Atabiliriz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Biliyorum Mod Oldugunu
    Kayıt Oldugum Tarihten Bu Yana. seni Görüyodum Sn Cagrı Zorkol
    Suna Gelince Bende cm 4 den Bu yana oynuyorum Sonrası cm 03-04 Fm 5-6-7-8-9 Balı Olabilir. ama Bana Bal Sökmez kariyerde Ortak Düşünürsen Atabiliriz
    böyle gececi olacaksan eğer benim için sorun yok. bu kariyerini bitirdiğin vakit konuşur bakarız.

Mesaj Yetkileri