Quote Originally Posted by misakisan View Post
Turgay buraya oooo,turgay buraya oooo tezahurat ile çağırayım dedim bugün bekliyoruz turgay heyecanla seni.

ancar başarılar dostum guzel baslamıssın gene lıge ve avrupaya
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
milan maçın güzel olmus
Saol. Hedef Avrupa C.L

LinGoLn_10 Süpersin abi. taktiği paylaş abi.
Bir Kaç Eksigi Var taktigin Onlarıda Halledip Yayınlayacagım

kral_67 adamda kun varya...
zevki kalmamışki oyunun...
oLabilir. Oyununda En Zevkli Tarafı bu Ama İlerleyen Sezonda Takımı Bozacam Regen Sezonu nu Acacaz Cünkü

fifacan baba vala 10 numara maçlar süper gidiyoruz transferlerde süper clde m.u. çıkması kötü olmuş ama eleye biliriz
başarıalr tekrar
Bence Kötü Olmadı Ya Süper Kupada Eze Eze Yendik Eleriz Diye Düşünüyorum

misakisan Süpersin kardeşim ya transferler,oyuncular takım herşey mükemmel olmuş.Bu sene bekliyoruz ama şl yi kesinlikle mencıstır falan anlamam
Valla bende anlamam kardesim manchester Kim Kupa Bizim Müzemize Gelecek

Jigsaw Turgay her şey iyi güzel de Man Utd'ın daha ilk eleme turunda çıkması gerçekten kötü olmuş. bu oyun sana şampiyonlar liginde uyuzluk çıkartıyor. burda 2 farklı yensen bile Man Utd deplasmanının çok zor olduğunu unutmazsın umarım.

sonunda Super Kupa'yı almışsın tebrikler!

ayrıca Milan'ı yenmenden çok Milan'ı yendiğin SKORU sevdim ben. Ne demiş Yılmaz Erdoğan:

"Ben senin Milan'ı yenmeni değil, Milan'ı yendiğin SKORU sevdim"
Jigsaw valla oyunda seninle sabahlar gibi oLduk Adını Site İicinde Cok Duydum Kariyerime KAtılımcı oLman Beni Ayrıyetten Onurlandırdı.
Manchestere Gelince. Bizde Kücümsenecek bir takım degiliz.
2 yıl üst üste avrupanın 2. büyük kupasını müzemize götürdük. ve manchesteri süper kupada ezerek yendik. takıma güven tam.
milana gelince. gecen yılın son saniye azabının acısını cıkardım

misakisan Alır turgay alır bu sene şl siz bırakmaz bizi,alırsın dimi turgay bak söz veriyorum herkese alıcak diye

Anıl Valla Kalmicak hedef koydum 5 yıl üst üste güzel olmaz mı

Haygary Abi bu fiyatlar neden bu kadar uçuk ya
hanqi fiyatlar ucuk anlamadım

ahmetokur29 kardes iki gun girmedim sezon bitmis sonraki sezonun yarisi gelmis harbiden cok ii gidiyosun tebrikler bu sene olcak sl insallah

Valla her gece yarım sezon oynuyorum olur olur 5 güne kadar en az 5 sezon atlamıs olurum

chastityguard Süpersin abi
saol Sen daha süpersin

misakisan Turgay buraya oooo,turgay buraya oooo tezahurat ile çağırayım dedim bugün bekliyoruz turgay heyecanla seni
arkadaşlar saolun yorumlarınız için..
Anıl Kardesim saolasın.
Şimdi acıyorum Oynu Hadi Başlayalım