Quote Originally Posted by agreeable View Post
Mustafa Bey merhaba. İnanın bende herkes gibi bu oyunun hastalarındanım ama genelde yalnız takılmayı seviyorum.Su zamana kadar çıkardığınız yamalar olsun türkçeleştirme programları olsun hiç sorun yaşamadan kurdum ve çalıştırdım. Fakat son çıkartmış olduğunuz 2009 masaüstü programını herşeyi deneyerek arkadaşların yazılarını okuyarak denedim uğraştım ama birtürlü türkçe olmuyor.Aynen ayarlarda türkçe yazıyo fakat oyun ingilizce xp kullanıyorum lütfen yardım istiyorum fotball managersiz kalmak susuz kalmak gibi.. : ) Yardımlarınızı bekliyorum saygılar...
Quote Originally Posted by fkayadelen View Post
peki güncelleme versiyonlarının hatası ve oyunun türkçe olmaması hakkında nasıl bir çözüm önerirsin? "cache klasörünü sil seçeneği" işaretli olduğu halde yine türkçe olmuyor...daha sonra ben kendim cache klasörünü silemem rağmen oyun tr olmuyor ama bazende cahe klasörünü silince tr olabiliyor...anlayacağın bir türlü standartı yakalayamadık

teşekkürler.
Quote Originally Posted by furkanaksin View Post
Bu sorun bende de var.. Hem de vista kullanıyorum..

Sanırım Steam kullananlarda o açılıştaki sorun çıkıyor ? Güncelleme konusunda da sorunum aynı
Quote Originally Posted by fkayadelen View Post
http://img269.imagevenue.com/img.php?image=73892_1_122_471lo.jpg

-ilk olarak yukarıdaki resimdeki hata hakkında yardımınızı bekliyorum.
0.1.50 'yükseltikten sonra yukarıdaki güncellemeyi gösteriyor.bunun sebebi nedir?

http://img242.imagevenue.com/img.php?image=73893_2_122_493lo.jpg

-ikinci olarak ise programı çalıştırırken yukarıdaki hatayı veriyor ama yinede fm çalışıyor.

-üçüncü hata ise program bazen türkçe açılıyor bazen ingilizce.cache klasörünü sil komutu işaretli fakat yinede bazen ingilizce açılıyor.

bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler...
İlk resimdeki güncelleme sorunu düzeltildi.

ikinci resimdeki problem için özellikle kurulum ile gelen VB6_runtime.exe, script56tr.exe, flash_player_10_active_x.exe ve msxml.msi dosyalarının kurulduğundan emin olun lütfen. Eğer bunlara rağmen aynı hata alıyorsanız bilgisayarda yönetici konumunda olduğunuza emin olun. Eğer yönetici konumundaysanız bilgisayarınızda kullanmakta olduğunuz anti virus koruma programı var mı? (Bunu sormamım sebebi yoksa windows\system32 klasöründe XHTTP.Dll dosyasını kontrol etmenizi rica edeceğim, bu dosyayı oraya yükleyemediği için hata veriyor olabilir)

cache klasörünü ilk seferde seçili yapıp daha sonra kaldırabilirsiniz, her seferinde seçili olması oyunun her ekranını tekrar cachelemesine sebep olacağı için bir seferlik silme işlemi yeterlidir. Tabi bir Türkçe bir İngilizce açılmasına tam anlam veremedim.