Ben okey oynarken hile yapıyorum, buna göz yumulmasını talep ediyorum diyenide ilk defa görüyorum.
Benim mesaj silmem, uyarı vermem demek sizi düşman olarak gördüğüm anlamına gelmez. Msn'de görürüm gırgır, şamatamızı yaparız ama forumda bir standartım varsa bunu herkese uygularım. DisCo böylemidir diye bir anket açsak açık ara evet oyuyla gider.
İçinizden birine hitaben söylemiyorum. Örnek vermek adına anlatıyorum. Üye sürekli laf sokma çabasında. Her konuda bunu açıkça belli ediyor. Artık limit doluncada uyarıyı veriyoruz. Üyenin tepkisi şöyle oluyor.
Foruma daha yeni kayıt olmuş sanki ve biz ilk mesajında uyarıyı vermişiz gibi. Biz o üyeye 1-2-3-4 defa sabır gösterip düzelmesini beklemişizdir. Tabi bunu ilan edecek değiliz. Mesajın silinmesi demek "bak sen bir yerlerde yanlış yapıyorsun demektir. Uyarıyı verincede "vay efendim tartışamayacakmıyız."
Tartış güzel kardeşim emin olun birşey diyen olmaz.
Türkçemiz çok güzel bir dildir arkadaşlar. Bilincine varalım.
Bülent Korkmaz bu işten anlamıyor değil ya elbette bu oyuncuyu oynatmaz diyebiliriz. İnanın bu lafı çok farklı kelimeler kullanarak defalarca yazabilirim. Ancak;
Bülent Korkmaz eşşek değil ya derseniz bu olmaz.
Bu oyuncuyu boşuna transfer ettiler demek yerine
Bu oyuncu bir b.ka yaramıyor derseniz bu olmaz.
Maldonado kötü bir oyuncu demek varken MALdonado derseniz olmaz.
Şahısların, kulüplerin, simgelerin adlarını küçük düşürücü şekilde değişirseniz bu olmaz. Dün bu konuda 5 tane rapor vardı ama yönetici gıcık ya üyeye sırf ceza vermek için arayıp bulmuştur o mesajı. Daha doğrusu yönetici + farklı renklerdeki 5 üyede gıcık bu adama.
Devam edelim.
Arkadaşlar şu konuyu lütfen uzatmayalım artık dedikten sonra hala o konuyu uzatıp laf atmaya çalışırsa üye bu olmaz. Bu konuyu başka başlıkta etme, bulma dünyası diye mesaj yazarak intikama dökerse bu olmaz.
İnanın daha dün doğmadık. Kim neyi niye yapıyor biliyoruz. Bu tarz şeyleri ben yapsaydım sizlerde bunun farkında olurdunuz. Görmek için ekstra birşey olmasına gerek yoktur.
Dün Fenerbahçe maçında Uğur Boral resmen tekmeyi vurdu. Ben ne yaptım diye itiraz ettikçe etti.
Varsın sizlerde biz ne yaptık diyin. Suçlu biz olalım ama bu tarz mesajlar barınamaz silinir.


