1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Turksportal'dan İsteklerim...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Grafik anlamında bende birşeyler yazmak istiyorum.

Yama konusunda iyi çalışmalar yapan birçok site bulunuyor. Bu sitelerden kimisinin asıl işi yama çıkarmaktır. Diğer geri kalanlarda ise grafikçi olarak görev yapan arkadaşların bir hayli boş zamanı vardır.

Kendimden örnek vermek gerekirse Fm2008 ile ilgili bir çok yaptığım yama bulunuyor. Klasik tarzda, ayak üstü uydurduğum şekilde bir çok yama paylaştım. Çünkü bunları yapacak zamanım vardı. Bugüne baktığımızda zaman bulamıyoruz, bulduğumuz süreçtede de elimizden geleni yapıyoruz. Yani X bir üyenin sınavı varken sen boşver sınavı yama yap diyemiyoruz.

Bunu nasıl aşabiliriz sorusuna gelince grafik anlamında çalışma arkadaşı arıyoruz ve gerekli başvuru başlıklarınıda açmıştım. Katılım olmayınca bu anlamda da yapabileceğimiz pek birşey olmuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Grafik anlamında bende birşeyler yazmak istiyorum.

Yama konusunda iyi çalışmalar yapan birçok site bulunuyor. Bu sitelerden kimisinin asıl işi yama çıkarmaktır. Diğer geri kalanlarda ise grafikçi olarak görev yapan arkadaşların bir hayli boş zamanı vardır.

Kendimden örnek vermek gerekirse Fm2008 ile ilgili bir çok yaptığım yama bulunuyor. Klasik tarzda, ayak üstü uydurduğum şekilde bir çok yama paylaştım. Çünkü bunları yapacak zamanım vardı. Bugüne baktığımızda zaman bulamıyoruz, bulduğumuz süreçtede de elimizden geleni yapıyoruz. Yani X bir üyenin sınavı varken sen boşver sınavı yama yap diyemiyoruz.

Bunu nasıl aşabiliriz sorusuna gelince grafik anlamında çalışma arkadaşı arıyoruz ve gerekli başvuru başlıklarınıda açmıştım. Katılım olmayınca bu anlamda da yapabileceğimiz pek birşey olmuyor.
    Grafik konusunda yorum yapmıs biri olarak cevap hakkımı kullanmak istiyorum
    Haklısın grafik işini hobi olarak yaptığınızı ve asıl amacın grafik oladıgını, bu sitenin fm grafik sitesi olmadığını biliyorum. Zaman ayrılması gerekli ve bu zamanın sürekli bulunabilecek birşey olmadıgınında farkındayım. Benim söylemek istediğim şey şu misal basvuru konusu açılıyor kabiliyeti ve bu işi kıvırabilen arkadaslar basvuruda bulunuyor değerlendiriliyor vesaire.. Hevesi olupta acemi olan arkadaşlarında bir şekilde öğretilip grafik konusunda yetiştirilmesi faydalı olur kanısındayım ben.. Buda grafik konusuna hareketlilik getirir diye düşünüyorum..
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şimdi sürekli aktiflik isteyen işleri net üzerinden yada telefondan kısacası karşıdaki kişiyle aynı ortamda olmadan öğretemezsiniz.

Bu tarz şeyler için düzenli çalışma gerekmektedir. Birşeyi bir kez yaparsanız denemiş olursunuz. Bir kaç kez yaparsanız alıştırma olur. Bin defa yaparsanızda o uğraştığınız konu sizin olur. Burdan yola çıktığımızda fazla bilgisi olmayan arkadaşlara bizim birşeyler göstermemiz olanaksız kalıyor. Örneğinide vereyim ki destekli olsun.

Eğer yüz paketi yaparken oyuncuyu kesemiyorsanız bunu ben size gösteremem. Ben kesim yapacağınız aracı belirtebilirim sadece. Gerisi sizin bu aracı kullanma becerinize kalmıştır. Bin defa keser biçersin ve mükemmeli yakalarsın. Başvuru gerçekleştikten sonra istenen yamayı kendi yapımınla ulaştırırsın ve ekibe katılarak yardımcı olursun.

Tabi madalyonun diğer kısmından da bahsetmek istiyorum. Grafik Ekibine girebilmek için üye acayip bir performans gösteriyor. Ekibe dahil oluyor ve Grafik Ekibi Üyesi yazıyor ya çalışmaya katılmasına gerek kalmıyor artık. En önemli problemde budur bence.

Mesaj Yetkileri