Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 267 sonuç

Konu: Manchester City>Manchester United

Kardeş Bu Arada Ben Haberi Vereyim Clde Finaldeyim Bi Benimkine Göz Atsan

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

trezeguetle ardayı al kanqa

Yorum yapan herkese teşekkürler transferde bombaları bir bir patlattık.Petrov'un gidişiyle gelen paraya rusların ünlü golcüsü pogrebnyak ile anlaştık,Robinho'yu sola çekip Pogre-pandev ikilisiyle gol kovalicaz artık.

Ivica olic manchester city'de

Bedava sirke baldan tatlıdır diyerek aldığımız bir oyuncu olic,pandev'in yedekliğini yapıcak ayrıca lig kupası gibi maçlarda rotasyonda kullanacağım 1 numaralı isim olacak.

Bosko Jankovic city'de

Kankası Turgay'ın önerisiyle alınan bir futbolcu jankovic ve bence ligde gelecek senenin en önemli transferi olacak oyuncu,ucuza kapatmak çok iyi oldu gerçekten de.

Elanoyu barçaya kiraladık,petrov ve ireland'ı sattık.Kadromuz çok hoş oldu.Birazdan eklencek ssler arkadaşlar transferleri yorumlayın şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanqa transferler süper
    Özellikle Bosko Jankovic oNdan Cok Sey bekle ve kesmeden oynat

Transferler Sağlam Kardeşim Bu Sene Senden Büyük Işler Bekliyorum

Bakalım sezon bitsin öyle koycam ssleri,o zaman daha büyük transferler bekleyebilirsiniz benden

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Bakalım sezon bitsin öyle koycam ssleri,o zaman daha büyük transferler bekleyebilirsiniz benden
    kanqa ben acıkcası bekliyorum
    öyle çapsız adamlar alırsan bozusuruz ona göre

Tamam kanka merak etme sen süper oyuncular almayı düşünüyorum hatta listemi de açıklıyım,zapata-pepe-mexes den birini düşünüyorum,onun dışında trezeguet ve arda da takibimdeler,bunlar la da bitmedi bir mc ve birde defansın sağ ve solunda oynayabilen biri(tahmin edebiliyosunuzdur belki)alıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

bekliyoruz kanqa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

davide santon u al bence misakisan gelısınce cok ıyı oyunuc oluyor denemı tavsıye ederım

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Tamam kanka merak etme sen süper oyuncular almayı düşünüyorum hatta listemi de açıklıyım,zapata-pepe-mexes den birini düşünüyorum,onun dışında trezeguet ve arda da takibimdeler,bunlar la da bitmedi bir mc ve birde defansın sağ ve solunda oynayabilen biri(tahmin edebiliyosunuzdur belki)alıcam.
    Zapata'yı alma bence Pepe veya Mexes ikilisinden birini al!
    Trezeguet çok yaşlı olduğundan Goran Pandev,Pogrebnyak veya Cardozo daha iyi olur City'e

Mexes için pazarlıklarımız sürüyor,şimdi ufak bir işim var markete gidicem gelince epeyce ss yüklicem bizden ayrılmayın

bekliyoruz çok yavaşsın ya

Yavaşlık değil ya ilerliyorum ama ss koymaya çok üşeniyorum,bide bilgisayarım yavaş 2maç süresinde tek maç yapılıyo bende çene çalıp oyalanıyorum burda 10maç birikince de koyuyorum

hee tama o zaman kaç maç kaldı 10 maça

Geçeli çook oldu 16maç eklicem markete gittikten sonra,puan durumları falan derken 20ss falan var eklencek merak etmeyin yani hiç

tamamda sen hlaa gitmedin markete

yok şimdi çıkıyorum 1maç daha yapıyım demiştimde taktik ayarla falan derken uzadı ligde çok iyi değilim yalnız bir düşüş başladı

tamam.
    ligde taktik değiştir veya yedek oyuncuları oynat düzelebilirsin

Turgayın önerdiği bir taktik vardı onu yaptım şimdi,birazdan da ssleri yüklemeden önce o taktiğin atak ve defans versiyonlarını hazırlicam her türlü duruma hazırlıklı olmak gerekBakalım ssleri yüklemeye başlayalım uzun sürmez inş. yüklemesi çok sıkıcı çünkü

tama bekliyoruz

22ss hazırlamıştım imageshack hala yüklüyo sanırım takıldıbakalım biraz daha beklicem olmazsa 2parça halinde uploadlarım ssleriD:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bekliyoruz Kardeş...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

22ss hazırlamıştım imageshack hala yüklüyo sanırım takıldıbakalım biraz daha beklicem olmazsa 2parça halinde uploadlarım ssleriD:

kanka toplu ss atta o kadar at demedik ki yahu
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanka istikrar yakalarsan ilk 3 e girebilirsin.
    man utd yi fa cupta yenmen güzel oLmus

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kardeş başarılar..
    Olic'i sık sık oynatmaya bak. Muhteşem bir adam. Mental ve fiziksel özellikleri ile rakipi dövüyor adeta
    Bir de sana önerim var; Eğer çift forvet oynuyorsan, fc'lerin sürekli yer değiştirsin swap positions'dan. Çok faydasını görürsün

kardeşim bi ara takım iyi bi ara kötü kadroyu sağlam oturtturamamışın

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

kanka nerdesin yahu
    gözlerim yollarda kaLdı

Geldim kanka geldim,süper gelişmeler oldu takımda transferler kupalar ve daha fazlası,2.sezona başladım ancak biraz daha geçmesini bekliyorum ssler için,bu mesajı atarken bile tereddütteyim acaba gidicek mi diye,bikaç gün normal seyretsin daha sonra basarım ssleri şimdilik geçen sezondan daha fazla para harcadığımızı ve 90m paund daha paramızın olduğunu bilin yeter isimler sonra gelicek

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri