1 ile 30 arası toplam 1058 sonuç

Konu: Legendary Menager:Turğay Yetkin Avrupada [10.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ulen saat 4:20'den sonra mı işlerine bakıyorsun sen? umarım dün gece sana söylediğim işleri yapmışsındır :d kendin kaşındın,diğer asistanları bilemem ama benim asistanım heryerde bana yardımcı olmalı ,yatmak yok yani maaşından keserim yoksa turgay benim öğleden sonra dersim yok...eve geçip bazı isimleri deneyeceğim... raporları da senden alırım eve geldiğinde.... forumda olmazsam mail olarak falan yolla bana.... bu gece transfer işine başlamamız lazım....

kariyerinde de tebrikler kardeşim iyi bir asistan seçmişiz sanırım yani TSİ Bronz liginde hafta sonu ben olmadıgımda ya da sınav haftası meşgul oldugumda falan maçları direk sen yöneteceksin... normal benim yönettiğim maçlar da online olursan asistanlık yapacaksın inşallah bana Bronz ligi şampiyon bitirip silver lige yükselme zamanıdır!!!! Geçen sezon ligin ortasında aldım takımı, 3. sırada tamamladık ama artık acemilik dönemi geride kaldı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ulen saat 4:20'den sonra mı işlerine bakıyorsun sen? umarım dün gece sana söylediğim işleri yapmışsındır :d kendin kaşındın,diğer asistanları bilemem ama benim asistanım heryerde bana yardımcı olmalı ,yatmak yok yani maaşından keserim yoksa turgay benim öğleden sonra dersim yok...eve geçip bazı isimleri deneyeceğim... raporları da senden alırım eve geldiğinde.... forumda olmazsam mail olarak falan yolla bana.... bu gece transfer işine başlamamız lazım....

kariyerinde de tebrikler kardeşim iyi bir asistan seçmişiz sanırım yani TSİ Bronz liginde hafta sonu ben olmadıgımda ya da sınav haftası meşgul oldugumda falan maçları direk sen yöneteceksin... normal benim yönettiğim maçlar da online olursan asistanlık yapacaksın inşallah bana Bronz ligi şampiyon bitirip silver lige yükselme zamanıdır!!!! Geçen sezon ligin ortasında aldım takımı, 3. sırada tamamladık ama artık acemilik dönemi geride kaldı

abi sitede arıza var yaw

ancar guzel gıttmıssın kardesım turgay aksama beklıom senı msnde
    kardesim sabaha kadar msndeydim ama yoktun

crane1994 abi temanın linkini banada özelden atabilirmisin bu arada süpersin benim gs kariyerimde avrupada bi dikiş tutamadım bide 2-3 taktik lütfen )
    kardesim attım

LinGoLn_10 save game i bekliyoruz.
    kardesim bu sezon sonu atacam

fifacan vala kardeşim maçlar süper benim takımıda elemişin
    saol kardesim 10 defa cıksa 10 defa elerim takım manyak oynuyo

sertanbaba abi hiç sıkılmıyormusun ? bütün kupaları alıyorsun
    sertan'ım kardesim bu yıl son gs'nin basında seneye avrupaya acılcam

ergin_gs Kaç tane commercial club olarak anlaşşman var ???
    2 tane ama 3. için ugraşıyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri