Quote Originally Posted by MostapHa View Post
Sen alıntı yapmamışsında ben yapayım Cihan.

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz bugün bunuda gördük. 10 kişide yettik. İyi oyunla (oynamamız gerektiği gibi oynayıp) kazandık. Kırmızı kart yanlıştı. 2.kart doğru ama ilk kart yanlış. İvesa yine beni utandırmadı Allah ondan razı olsun.
Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Malesef ben yapıyorum Alıntı'yı Cihan'cım.

Tebrikler Eskişehirspor'a.Müthiş bir galibiyet aldılar.
Aman Aman fırsat doğdu kaçırmayın

---------------------

Son anda bilet bularak maça gittim. 2 Saat boyunca sağnak yağmurda susmayarak destek verdik takıma ama yinede umurlarında değil futbolcuların.

Fazla konuşmaya gerek yok maçı şu anlatacağım olay özetliyor :

İlk yarı bitmek üzere. Hakem bir dakika uzatma verdi. Düüüt Faul. Galatasaray Frikik kullanıcak. Ama oda ne. Bir baktım De santics Havlusunu aldı, bize döndü, tip tip baktı ,havluyu salladı, soyunma odasına doğru yürüdü. Tribündeki uğultuyu duyunca sahaya baktıki maç hala devam ediyormuş. Havlusunu geri astı biraz utanarak devam etti maça. Yani adamların maç umurlarında bile değil. Bitsede gitsek havasındalar. Bilmiyorum bunu TV çektimi.

Edit : Bi ara takım 1 dakikalığına alkışla protesto edildi. Bunun üzerine Numaralı üst katta ufakçaplıda olsa kavga çıktı. 3 adam bir adamı tutmuş alt kata fırlatıyordu polisler ayırdı.