Last edited by fifacan : 22.Mart.2009 at 15:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeşim transferler falan süper olmuş,takım daha da güçlenmiş bu sezon daha rahat geçicek inş. zaten sslerden de öyle olcağı belli oluyo![]()
açılır demişti Turgay daha da açılacaktır o,aslında şu anki taktiğimde çok işe yarar benzema ya dur bakiyim alabilecekmiyim
![]()
dene bakalım alırsan süper olur takımın hiç geriye yaslanmaz o olunca adam takımı hep ileride tutabiliyor
Marketteyken uçmuşsun kardeş yayeni slogan şu olmuş benzema kanatlandırır.
hersey cok güzel gidiyo kardesim.![]()
benzema acılır demiştim sana
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Helal valla kardesim cok iyi gdiosun benzema sayesinde slde kupayi yine getirirsin artik..
pandevi almaya bak kardesim tam istikrar abidesi golleri her gecen yııl daha da cogalıyo![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
50 Lig Golünden Sonra 50m Vercem De Zaten O Ligde 50 Gol Atana Kadar Regenler Çıkar Onuda Satarsın![]()
Last edited by fifacan : 25.Mart.2009 at 00:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞÜKÜR SİTE DÜZELDİ..!! İŞTE SÜPER MAÇLAR
LİG..
BUDA PUAN TABLOSU
FRANSA LİG KUPASI..
FRANSA KUPASI...
ŞAMPİYONLAR LİGİ..
2.TURDA VALENCİA İLE EŞLEŞTİK
DÜNYA KULÜPLER ŞAMPİYONASI
YARI FİNAL
FİNAL..
VE DÜNYA ŞAMPİYONU OLDUK
ARKADAŞLAR BU ARADA SÖLEYİM YILIN OYUNCUSU TUALALAM YILIN HOCASIDA BEN SEÇİLDİM SS'LERİ EKLEYECEKTİM AMA BULAMADIM MESAJI
arkadaşlar Amasya Sporla Tekrar Kariyer Açtim Bu Kariyer Buraya Kadar Herkezi Tekrar Amasya Firtinasina Beklerim..