-
---
Brezilyan'ı büyük ihtimalle ingilizceden karıştırdım ( Brazilian )
Benim de garibime gitti görünce.
Yorumlar için de teşekkürler
Atletico Moral Buldu
Atletico Madrid 1 - 0 Osasuna

Adeta tek kale oynadığımız maçta golü Veloso'nun müthiş frikiğiyle bulduk. Aguero sakatlandı , yaklaşık 2 hafta aramızda olamayacak.
Reina Devleşti !
Liverpool 3 - 0 Atl. Madrid (Şamp. Ligi Grup Maçı)

Rakibin attığı 3 erken gole cevap verecektik ama Reina izin vermedi onlardan daha net pozistyonlar yakaladık, ama Reina o gün öğle yemeğini çok yemiş
...
Atletico Bir Öyle Bir Böyle ...
Valencia 1 - 3 Atl.Madrid

Maça başladık, ben bir mutfağa gittim geldim, o da ne Valencia gol atmış, biz de atak yapıyoruz , ve bu atak da gol oldu
, sonrasında ortada geçen maçta düğümü genç yetenek henri saivet çözdü ve Luis Garcia'da ''3 Puan Bizim ! '' dedi.
Kupa'da Yedekler .
Melilla 2 - 3 Atl. Madrid

Sonraki 2 önemi maçı düşünerek yedek ağırlıklı bir 11'le çıktık. Galibiyetten memnunum.
Atl. Madrid'den Şov !
Atl. Madrid 3 - 0 Villarreal

Adeta şov yaptık ve 25dk'da Villarreal'in fişini çektik. Attığımız 3 gol dışında bir çok gol daha kaçırdık. Bir nevi Liverpool'a da mesaj yollamış olduk ve moral depoladık.
Yine Reina ! Bu Sefer Agüero Farkı !
Atl. Madrid 1 - 0 Liverpool

Reina'nın yine devleştiği maçta Agüero tek sayıyı kaydetti ve bizi galibiyete taşıdı, Aguero sonrasında aslanlar gibi savaştı ve 63'te Carragher'in müdahalesi sonucu sakatlandı, Agüero 3 - 4 hafta forma giyemeyecek.
La Liga'da 3.'yüz ve liderle aramızda 3 puan var.

Şampiyonlar Ligi'nin Yükselen DEV'iyiz , 2 Maçtan alacağımız en az 3 Puan ile Grubu Lider Olarak Tamalayacağız.
Mesaj Yetkileri