Öncelikle oyunumu alıp incelediğin için teşekkür ederim.Tespitlerin gercekten güzel.Bende onları neden o şekilde yaptığımın açıklamasını yapıyım.Oyunuma bikaç gün bakamadım hemen hemen aynı gidiyoruz şuan sanırım
Vaartı almamın sebebi açıkçası Giovinco'dan böle bi performans beklemiyo oluşumdu.Ve gerçekten kendini çok iyi geliştirdi.İnanılmaz goller atıyo, attırıyo.Nitekim vaartı da kesti ve bende vaartı sattım zaten sezon sonu. Guardado'yu da aynı düşünceyle Matayı kesebileceği için aldım.Fakat aynı vaka onlarda da oldu.
Lugano,grygera,zebina 3lüsünü bende sattım.laquintayı bırakmamın tek sebebide açamadığım maclarda çift forvete dönüp target man rolü vermem.Malum kafa toplarında iyi.Dos Santosu sattımBunda alt yapıdan A takıma aldığım regenim Neumann ın etkisi cok büyük.Sağ beke Leverkusenden Schwaab'ı aldım.Formundan gayet memnunum.Guardado hala yedek
Matadan daha iyi olmadıkca 11e de koymayı düşünmüyorum, gerekirse satarım
Palomponun yanına bende Axel Witseli aldım iyi bi 2li oldular.Alternatifleride Fellaini.Yanlız nasıl oluoda Moutinhoyu alabildin İnterden? Bana gelme gibi bi düşüncesi yok
Bu arada ben hala 4-2-3-1 taktiğini kullanıyorum.Gecen sezon sonu üzerinde baya bi oynama yaptım taktiğin üzerinde ve takım defansif anlamda gecen seneye göre çok daha iyi durumda şuan.
Defansın göbeğine Fazio ve Sakhoyu aldım.Şuan 3. sezondayım ve 4. sıradayım.13. haftadayız ve liderle aramda 6 puan fark var.Şamp Liginde 4 macta 9 puan topladım bu sene cıkıcaz galibaBenim başarısızlığım ne derece söz konusuysa ilk 2 sezona baktığında, bunda Roma ve Fio'nun durdurulamaz formlarıda o derece etkili oldu bence.Ligde son macta Fio ile 2-2 kaldım mesela.Kuzmanovicin uzaktan attığı 2 gol varki olamaz böyle bişey.Gecen sene 3-0 yenildiğim macta da 2 uzaktan gol atmıştı.Adamın uzaktan şutuna bakıorum ya ALLAH aşkına 13 ya.Buffon Fiorentina maclarında sezonun en kötü performanslarını sergilio.Ben bu takımı çözemedim.Bence Fionun potansiyelini abartmışlar.Gerçekte bu kadar iyi işler yapan bi takım deil.Neyse kılıf aramamak lazım yinede.En kısa zamanda tespit ve yorumlarını bekliyorum
.Kolay gelsin...

Bunda alt yapıdan A takıma aldığım regenim Neumann ın etkisi cok büyük.Sağ beke Leverkusenden Schwaab'ı aldım.Formundan gayet memnunum.Guardado hala yedek