Denememiştim ama yorumlardan sonra denemeye karar verdimbu arada o show foot bilmemne varya zayıf ayağa baskı uygulamak mı o ?
![]()
Denememiştim ama yorumlardan sonra denemeye karar verdimbu arada o show foot bilmemne varya zayıf ayağa baskı uygulamak mı o ?
![]()
Güzel bir soru çünkü bir çok arkadaşın bunu yanlış yorumladığını farkettim.
Kısaca SHOW ONTO WEAKER FOOT oyuncuyu zayıf ayağını kullanmaya zorlamaktır.
Bu komutu rakibin, daha çok tek ayağını etkili kullanan oyuncularına uygulamak gerekir.
Örneklerle; Inter takımından Adriano bilindiği gibi Sol ayağını çok etkili kullanan ve müthiş şutlar atan bir isim. Ona bu komutu uyguladığımızda karşısındaki oyuncu sürekli olarak Adriano'nun solunu kapatıp topu sağ ayağına almasına zorlamaya çalışacaktır. Veya aynı şekilde rakibin sağ kanat oyuncusunu güçlü olan sağ ayağıyla değilde sol ayağıyla orta yapmasına zorlamak için gene bu komutu kullanıyoruz.
Bunlara benzer olarak orta sahada etkili paslar atan ve sağını etkili kullanan bir oyuncunun pas isabeti yüzdesini düşürebilmek için, rakibin tekniği çok zayıf bir oyuncusunu pas hatalarına zorlamak için kullanışlı bir komuttur.
Opponent Instructions hakkında çok detaylı bir rehber hazırlıyorum 1-2 gün içinde sitede uygun bir konu başlığı altında ekleyeceğim.