helal be turgay arsenale geçmişsin transferlerde gayet iyi başarılar beklioruz snden !!
helal be turgay arsenale geçmişsin transferlerde gayet iyi başarılar beklioruz snden !!
güzel güzel devam![]()
iki gun bakmadim iki takim degistirmissin kardes yawarsenalde en GS de yaptiklarini yaparsin bence kariyerinde basarilar..chelsea ye 5 at baska bisi istemem
bide sakho harika olmus..
Kanka coşturmaya başlicaksın yani desene,galatasaray'ı geçip en iyi olman kaç sezon sürecek bakalım![]()
Hayırlı olsun EPL (:
Yaa bu arada paylaştığn GS save'si upload ettiğin siteden dolayı inmiyor .. Haberin ola başka yere upload edersen haberim olsun![]()
Linki Yeniledim Baştan Dene iStersen
kanka en fazla 2 sezon burada oLacammisakisan Kanka coşturmaya başlicaksın yani desene,galatasaray'ı geçip en iyi olman kaç sezon sürecek bakalım![]()
![]()
ahmetokur29 iki gun bakmadim iki takim degistirmissin kardes yawarsenalde en GS de yaptiklarini yaparsin bence kariyerinde basarilar..chelsea ye 5 at baska bisi istemem
bide sakho harika olmus..
Valla Yapacazda Bakalım En fazla 2 sezon burada Kalacaz.
AlieN güzel güzel devam![]()
evet devam
tarikko helal be turgay arsenale geçmişsin transferlerde gayet iyi başarılar beklioruz snden !!athletic yönetimi ile zıt düştük
onun için istifa ettim
hemen akabinde arsenal teklif yapınca kendimi burada buldum
Sorun Degil Kardesim kadro Sglam 2022 dünya Kupası Bizimfifacan kardeşim vala süper olucak arsenal
atleticede ufak bi iyilik yapmışın
milli takımda süper olmaş çok aci elendik
sekilaso Vay be koskoca arsenal uefa kupasında ön eleme oynuyortutup ayaga kaldırmak lazım tekrar basarılar dilerim
![]()
katsayısı düşmüş oyunda ne yapim gecen yıl ligde 4. olmus arsenal
![]()
evet beyler oyunu actım yeni ssler birazdan geliyo sıcak sıcak
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
tamam işte seninle sahlanıcak insallah![]()
Bekliyoruz![]()
Bende de arsenal kopuyor abi
Ama chelsea'nin başına aragones gelmiş![]()
Kanka hadi yeni sezon hayırlı olsun.
Arsenal Lige Güzel Başladı..
Yeni Transferimiz Ferhat Ne Kadar Dogru Bir Secim oLdugunu İlk Macta Oyuna Sonradan Girerek 2 GoL attı Ve Kanıtladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
dede mi geçmiş
chelsea 2 sezon sonra kümeye düşer merak etme
![]()
misakisan Kanka hadi yeni sezon hayırlı olsun.saol Kanka. Kalecime dikkat et.
![]()
bu yıl ligin en az yiyen takımı olacaz.. Forza Adler
Last edited by MoNToLiVo_ : 27.Mart.2009 at 23:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gelmiyo kanka o da gelmiyo banabakalım takipteyim kaleciyi
ilk macında iyi bir sonuc almısın ama rakip baya bi zorlamıstabi zorlamasında ilk dkkada golü yemeleride yatıyor
![]()
iyi başlamısşsın lige bu ferhatta sni uçuracak gibi gelio..
kanka 1 sezon sabret![]()
gelir her oyuncu
atakları fabregasın hafif sakatlanmasına baglayabiliriz.sekilaso ilk macında iyi bir sonuc almısın ama rakip baya bi zorlamıstabi zorlamasında ilk dkkada golü yemeleride yatıyor
![]()
11. dakikada oyundan aldım keretayı
![]()
evet dünya kupası maclarında cok güvendigim bir oyuncuydu takım icin tam bir joker hem mc hem mr hem amr hem amc hemde fc oynama özelligi vartarikko iyi başlamısşsın lige bu ferhatta sni uçuracak gibi gelio..
![]()
hep demişimdir orta saha cok önemli nekadar cok pas okadar cok atakbi fabregasın olmayısı bukadar bariz gösterior tezimin dogrulugunu
![]()
kanka uçmaya başladın yine ha![]()
aman kanka nazar değmesin
![]()
hey maşallah o nasıl nazarlıktır yaf
![]()
off o nazarlık ne bee!!
İşte olay budur![]()
google nazar boncuğu yazıyoruz sonra çıkanlar arasından rastgele seçim yapıyoruz çıkan bu oluyor![]()
aman kanka gösteriş olur işte![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 27.Mart.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Stoke'yi rahat geçersin