Evet, biraz umutlu olalım. Yenme ihtimalini kimse düşünmüyor.
Haydi çocuklar.
Evet, biraz umutlu olalım. Yenme ihtimalini kimse düşünmüyor.
Haydi çocuklar.
Neleri başardık.119'da gol yiyip 120'de gol attık..Neler yaptık neler
..Kazanmamamız için hiç bir neden yok.Haydi çocuklar
![]()
Fatih Terim'in basın toplantısını dinledim 11'i söyledi , Hakan Balta ve Emre stoper oynuyor İbrahim üzülmez sol bek , valla Hakan o bölgede başarılı olsada Galatasaray'da mecburiyetten dolayı oynuyordu hem İbrahim'i o kanada vermek ne derece dogru bilmiyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ya sanki adam yok gibi yeni yerlere adam koyuyor Hakan Balta solda olmalıydı İbrahim Üzülmez bence hiç milli takım düzeyinde bir isim değil Stoperde Eren Emre ikilisi solda hakan balta olsa daha iyi bir seçim olurdu kanımca
Neyse moral bozmayayım, umarım kumarın tutar Fatih Terim.
Diyecek birşey yok artık. Stoper kıtlığı varya ülkede G.S'de mecburen stoper oynayan, belkide elindeki en iyi sol beki "mecburiyet"ten stoper oynatıyorsun. Büyüksün Fatih Terim (!) Boşuna imparator demiyoruz sana![]()
Beklediğim bir kadroydu.Üzülmez'i kadroya çağırması bile Hakan'ı stoper oynatacağının sinyaliydi.Yoksa Hakan sol bek oynadığı zaman tam sol bek olmayan Caner ve ya U.Boral çağırılıyordu alternatif olarak kadroya.Emre dışındaki stoperler tecrübesizler ve Emre ile hiç oynamamışlar.Bu bakımdan hem son zamanlarda bu ikilinin oynaması hemde daha tecrübeli olmaları dolayısıyla iyi tercih.İ.Üzülmez çıkar elinden gelenin en iyisini yapar.Bence Üzülmez'in oynaması Eren'in,İ.Kaş'ın ve Sedat'ın oynamasından daha mantıklı...
Ama orta sahaya Aurelio ve Emre'nin yanına Ayhan'da girmeliydi İspanya'nın güçlü orta sahasıyla baş edebilmek için...
Ama hiç belli olmaz Tuncay'dan orta alanın ortasında da yararlanabilir...
benim umudum var en az 4 puanla cıkacas bu zorlu virajdan insallahya 0 puan alıcas yada en az 4 puanla kapatacas haftayı
Solda Hakan Balta gibi bir adam daha olsa sorun olmuyacagı kanaatindeyim ama İbrahim Üzülmez'in biraz kademe analyısı hakan'dan düşük , ayrıca Hakan'ı nereye koysan 10 numara oynar![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İbrahim Kaş - Emre Aşık ikilisi yerine Hakan Balta - Emre Aşık ikilisini görmeyi tercih ederim. Bence bu bir kumar değil mantıklı bir hamledir. İbrahim Üzülmez'i pek sevmem fakat son zamanlarda gerçekten iyi futbol oynuyor İspanya maçında elinden geleni yapar bence.
bnce fatih hoca yanlış yaptı ama bakalım neler olacak fatih hocanın bir bildiği var demekki![]()
Yapma be Fatih Hoca .. İbrahim Üzülmez istikrar abidesi olabilir ama bir yere kadar götürür bu hele karşında en yaslısı 25 olan bı sag kanat varsa .. Umarım bu oyun ıyı sonuclanır .. Allah yardımcımız olsun. Ben puanla donecegımıze ınananlardanım ..
İnşallah iyi bir netice alırız. Çünkü ikinci maç için biletimi aldım bugün.
Haydi Türko'lar..
Amansız Olun!..
Aday kadroya çağırabileceği daha kaliteli stoperler bulunurken hatta kadroda Sedat ve Eren gibi formda stoperler dururken, Sol bekten stoper yapması gerçekten ilginç.
Hakan'ı yerinde stoperini yerinde kullanarak daha iyi verim alabilmek varken neden böyle bir risk aldığını bende görüyorumki sizlerde anlamış değilsiniz. Maç günü göreceğiz.
Açıkcası ben umutluyum İspanya'daki maçtan ama buradaki maçtan pek umutlu değilim.
Ofansif bir kadro ile sahaya çıkıyoruz..Hakan balta stoperde beklemiyordum..Sanırım tecrübe ve uyumu düşündü..Eksikliklerde cabası,95000 seyirci olacakF.Terim Onbiri Açıkladı !!
---------Volkan--------
Gökhan--Emre--HakanB--İbrahimÜ
Tuncay--Aurelio--Emre--Arda
------Nihat------ Semih-----.Ortasahamız gayet iyi...Aslında kadroyu görünce yarınki maç için umudum dahada çok arttı..Çok zevkli maç olacak.Bol Gollü bile olabilir..
Ekleme yapim Ayhan'ı hem unuttum..Emre yerine Ayhan olabilirdi..Büyük ihtimal 2.yarı ayhan girecektir..
Last edited by Emurafu : 27.Mart.2009 at 22:49
Emre B. yerine Ayhan olmalıydı.
Ben yenecez diye arkadaşla iddaa'ya bile girdim valla![]()
Emre'nin yerine, Ayhan olabilirdi evet. Elde ki imkanlarla en iyi kadro bence.![]()
emre bnce ayhandan daha iyi tercih şu anda
Emre'nin yapacağı iş oyun kurmak olacaksa Arda, Tuncay ve Nihat da bu işi yapabilirler. Eğer defansif oynayacaksa zaten bu Ayhan'ın yıllardır yaptığı iş. Ama Fatih Hoca Emre'den vazgeçemiyor ne hikmetse![]()
bu kadar stoper eksikliği varken bir egemen korkmaz bir ibrahim toroman neden alınmaz kadroya? ortasaha da neden mehmet topuz, yıldıray gibi çabuk adam eksilten oyuncular olmaz? nedir bu ısrar sinyor terim.. kaybeden hepimiz olacağız. ibrahim kaş'la mı durduracaksın david villa'yı fernando torres'i? emre belözoğlu'yla mı boy ölçüşeceksin silva'yla mata'yla.. elinde daha iyisi varken neden kendini zora sokarsın inatların ve ısrarcılığın yüzünden be adam.
kaybedeceğiz bence maçı. futbolcularımız gaz havasını yakalarsa belki puan çıkarabiliriz. ama ihtimalimiz çok düşük.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İçimde hiç bir karamsarlık yok bu maçtan Alnımızın akıyla çıkacaz inş..Bu arada Fatih Terim şov
![]()
Riskli bir seçim...Hakan Balta kaliteli bir sol bek ama iyi bir stoper değil...Bunu herkes biliyor.Orta sahada Emre secimi doğru olmus bence...Nihat tek forvet cıksaydı sansımız cok cok az olurdu.Aslında çift forvet oynayacağımız belliydi çünkü kadroda bi sürü forvet var...Sercan,Mevlüt,Batuhan,G.Ünal...
ilk yarım saat gol yemezsek farklı bir mac olur...Allah utandırmasın...
Neyse Alican ben düşüncemi söyledim Hakan Balta'nın stoper oynaması pek iyi olmadı...
İster karamsarlık olsun, ister umutsuzluk...
Bugün gece en az 3 gol yiyeceğimizi düşünüyorum. Biz yakaladığımızı kaçıracağız fakat onlar affetmeyecek. Gerek ambians gerekse de basın-takım ilişkileri olarak bizden çok farklılar. Daha esnek bir çalışma ortamına sahipler.
Bu gibi saha dışı etkenlerin yanında, saha içinde de çok iyiler. Üzerine de bizim sakatlıklar eklenince bu kadar ümitsiz olası geliyor insanın. Tabii ki maç 90 dakika ve top yuvarlak. Fakat fazla da uçmamak gerek!
Hakan Balta'dan çok korkuyorum. Villa ve Torres ile tabanı bek olmayan birisinin mücadele etmesi zor olacak. Kaldı ki bek/stoper olsan ne kadar oynayabilirsin.
Milli takımımıza başarılar.
valla ben fatih terime güveniyorum ve bu maclardan en az 4puan kopartiriz diye tahmin ediyorum. fatih hocanin kararlari avrupa kupasindan öncede cok elestirildi, kazim,ugur boral vs. ne ariyor yildiray neden yok diye cok konusuldu cizildi. ama en sonunda avrupa 3üncüsü olduk. bence yarin ispanyayi dagitabiliriz. belki defansimiz yok ama sahaya cikacak 11in ruhu bile yeter
Rüyamda gördüm bugün maç 1-1 biticek . Goller Nihat ve Ramos'tan =)