1 ile 30 arası toplam 71 sonuç

Konu: DominatoR v1 by [hissiz]

Hybrid View

Süper taktik olmuş öncelikle teşekkürler. 6 maçta tek yenilgim var gerisi galibiyet Bu 6 maçta forvetin ortasında fiiziği yüksek Mehmet Yıldız'ı oynattım fakat tek gol atabildi nedeni ne olabilir?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Urias View Post
    Süper taktik olmuş öncelikle teşekkürler. 6 maçta tek yenilgim var gerisi galibiyet Bu 6 maçta forvetin ortasında fiiziği yüksek Mehmet Yıldız'ı oynattım fakat tek gol atabildi nedeni ne olabilir?
    Öncelikle Mehmet Yıldız sistem için güzel bir tercih, ancak Önsezi (Anticipation), Soğukkanlılık (Composure) ve Çeviklik (Agility) özellikleri vasat düzeyde. Bu yüzden o bölgede ve o rolde çok fazla gol atamaması normal. Sistemde o bölgede oynayan oyuncu genelde golcülük değilde alan boşaltma, pozisyon hazırlama görevlerini yerine getiriyor, golleri ise daha çok onun rakip savunmayı üstüne çekmesi sonucu AMC ve sağ Forvet oyuncuları buluyor. Bazende duran top ayarları etkili olduğundan savunmadan gelen oyuncular da skora katkı sağlıyor. Orta Forvet ise ancak dediğim özellikleri yüksek ise ekstra gol katkısı yapabiliyor.
    Eğer forvetin ortasında oynatabileceğin başka bir oyuncun varsa Mehmet Yıldız'ı sağ forvet olarak denemeni öneririm. Böylece o bölgede gerek fizik gücü gerek hava topları açısından rakip sol beke üstünlük kuracaktır. Ayrıca Moves into channels ve Shoots with power PPM'lerine sahip bir oyuncu olduğundan sağdan içe doğru savunmadaki boşluklara etkili koşular yapıp pozisyon bulduğunda sert şutlarla rakip kaleyi daha çok zorlayacaktır.
    Taktiğimin açıklamasında fizik gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takımla bu taktiğin daha etkili olacağını yazmıştım, dolayısıyla Mehmet bu sistemde oldukça ideal bir oyuncu. Sadece sistemdeki rolünü iyi ayarlamak lazım.
    Umarım anlattıklarımın faydası olur, taktiği denediğin için tşk ederim.

Mesaj Yetkileri