Regenlerle götürürsün olmazsa ya bende mattock'u alıyım bari takımıma,zhirkov'un yedeği olsun![]()
Regenlerle götürürsün olmazsa ya bende mattock'u alıyım bari takımıma,zhirkov'un yedeği olsun![]()
Leicester 1-2 Newcastle
Kart Cezalıları Nedeniyle Yedeklerle Çıktığım Maçı Kaybettim!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mattock sayesinde 2 tane bomba gibi defans alıcam.Her konuda kulüleriyle anlaştım.İşallah çalışma izni sorunu çıkmaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine Çalışma İzni Yok Böyle Birşey
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 19:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Diğeride Aynı Sorun....Ufff...
İtiraz et kardeş ama kabul et gibi bi yazı çıkınca dikkat et,bende gomes için bile iş izni istenmişti ki tottenhamdan aldım ona göre düşün yani.
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 19:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leo Leicester'da : 18 Milyon €
Çalışma İzni Sorunuyla Birlikte Ama Uefa'da Falan Oynatabiliyoruz Sanırım...
Leicester 2-1 West Ham
Zorda Olsa Galip!!!
Bende hiç çalışma izni çıkmaması olmadı yani çalışma izni çıkmazsa zaten oyuncuyu transfer edemedim ben :S sende nasıl böyle oluyor anlamadım ama emre güngör LEO ikilisi oynasa süper olurdu
Football is simple,but Football Manager is not
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 21:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
calısma izinlerinin cıkmaması kötü olmus yaf :S
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Arsenal 3-1 Leicester
Arsenal Rahat!!!
As Takımımızdan 5 Kişi Sakattı.Onlar Yerine Yedekler Oynuyordu.Ayrıca Oyuncumuz Kırmızı Kart Yiyince Rahat Bir Galibiyet Aldılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç sorma abi ya kafayı yedim ya.Bi de 2. yarı başlarken 5 oyuncum üstüste antremanda sakatlandı.İyileşmediler Daha:S
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 22:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu gece ayarlayalım artık turgay şu benim stafflarıadamlar 90 kondisyonla çıkmaya başladı maçlara
![]()
Lütfen arkadaşlar
![]()
msn uctu yaf
özelimde dolu
napcaz
habire özelden mesaj geliyo
en iyisi senin konuda konusmak
![]()
benim hazırlık maçlarında 3 as oyuncum 3 ay gitti az önce ye kafayı yedim son dk da 1 oyuncu aldım neyse ki Q.P.R. zenginSenin öyle bir durumunda yok galiba
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Cardiff 0-1 Leicester
Zorlandık Ama Maç Bizim!!!
Leicester 0-1 Liverpool
Ezildik!!!
Bolton 1-2 Leicester
Güzel Bir Maçtı!!!
Performansı Bizi Mutlu Etti!!!
FA Cup 6. Round
Leicester 2-0 Liverpool
İntikamımız Acı Oldu!!!
FA Cup Semi Final
Leicester 3-0 Chelsea
Chelsea Böyle Planlamamışdı!!!
Man City 0-0 Leicester
Takımlar Erişemedi!!!
Stoke 1-2 Leicester
Rahat Bir Maçtı!!!
Hangisi Daha İyi Sizce?
İkisinden Birini Takıma Katıcam Yorumlarınızı Bekliyorum...
Kasper
Kuciak
Leicester 1-1 Sunderland
Asist Kralımızın Kırmızı Kart Yemesiyle Gol Atamadık!!!
kasper schmichel i Al Bence. Profilinden Daha Güzel Oynuyo Ama Zaman Zaman Bireysel Hata Yapabiliyo.
Yinede Sen Bilirsin Chelse MAcında Gyan 90+1 90+4 De Atmıs SÜper oLmus![]()
Çok iyi gidiyorsun bence kaleci olarak schmichel en iyisi![]()
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 14:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FA Cup Semi Final
Leicester 3-5 Arsenal
En Sonunda Bunuda Yenicez
İlk yarı 0-2 yeniliyorduk.Takıma berbat olduklarını söyleyip onları yolladım.Sonra Gyan Kontraatakla Vurdu.Ardından Arsenal Yine Gol Attı Bu İş Bitti Dedim.Ama Mascio Süper Frikik Golleriyle Maçı Berabere Getirdi.Dedim işte olay budur ama arsenal 86 ve 89 da attığı gollerle mağlup etti.Tek yenemediğim takım arsenal ve man city onlarıda yeneceğiz seneye işallah.Man City ile berabere kaldık...