Originally Posted by
BlackEagle19o3
Ne alakası var şimdi.İbrahim Üzülmez ne yaptı Allah aşkına.Ona gelene kadar eleştirilecek o kadar adam var ki.Ama önceden belirlemişsiniz günah keçisini , sonra vurun mazluma . Soldan geleen frikik golünü de İbrahim'e bağlamışsın, faulu yapan Aurelio , arkada adamını kaçıran Tuncay ama suçlu İbrahim ... Neden peki? Ne de olsa onun kanadı . Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi adama hiç destek geldi mi ki Arda'dan , solun savunmasını tek başına yaptı.Yeri geldi Torres o kanada kaydı ona karşı oynadı, Ramos'un zaten nasıl bir oyun çıkardığını da gördük.Yetenekleri kadarıyla elinden geleni yaptı, zaten orta açmasını bilmeyen bir adamdan orta açmasını falan da beklemiyordu kimse.
Evet aynen öyle önceden belirledim İbrahimi maç bitse de sallasam bu adama diye düşünüyordum. Hatta sabırsızlandım hadi maç bitsin artık Turkusportal'a girip ibrahim hakkında kötü yazacağım diye. Bazı maçlarda Roberto Carlos aynı dün ibrahimin yalnız kaldığı gibi yalnız kaldığı halde hiç açık vermiyor. Formsuz olduğu maçları saymazsam genelde iyi kotarıyor tek kalsa da o kanadı. Demekki sol bek var, sol bek var. Arda zaten çizgi oyunculuğunu dün hiç beceremedi. İçeri katetti durdu. Ama sağdan gelen tek isim Ramos'tu ispanya da . Öyle topluca sağdan üst üste bindirmelerle 2 kere geldiler o kadar. Orta açmasını bilmeyen bir adamdan orta açmasını bende beklemem ama orta açmasını, dribbling yapmasını ve taç kullanmasını bilmeyen adamın milli takımda olmasına da pek dayanamam açıkçası. Nasıl bir kazım o formayı haketmiyorsa ibrahimde haketmiyordu şahsi kanaatimce.

Originally Posted by
BlackEagle19o3
Evet o formaya en ülkenin en iyileri seçilir , milli takımda oynamayı haketmeyenlerden biri mesela Kazım gibi vasat bir oyuncu dün sahada olsaydı ve kötü oynasaydı ki İbrahim'in elinden geleni yaptığını düşünüyorum , tüm suçu ona bağlar mıydın? Bu kadar acımasızca eleştirir miydin?Nasıl eleştiresin ki biri Beşiktaş oyuncusu diğeri Fenerbahçe...Bari Milli Takım'da konusunda kulüpçülük yapmayın.
Saçmalamanın daniskası bu. Bir tane Fenerbahçeli oyuncuyu övdüm mü aurelio ve emre örneklerini verdikten sonra siz, aa çok süperdiler o olmasa kurtaramazdık bu skoru. Fark olurdu falan diye? Daha önceki milli takım konularında gir bak. Kim kötü oynamışsa kötüdür. Yeri geldi tuncay'a da aynı şeyleri söyledim. Kazım'ın bencilliğine de laf ettim. Volkan'ı da yerden yere vurdum. Onlar fenerli değil mi? Kulüpçülük yapan şu an sensin tamamen! Külüpçülük yapacak olsam banane beşiktaş oyuncusundan. İlla yapacak isem gider Gsli futbolcuyu eleştiririm. Pardon ama yukarda emre de eleştiri oklarına hedef olmuş, hadi onu da korusana elinden geleni yaptı desene? Aa der misin o Fenerbahçeli ne de olsa... Bırak bu ayakları Kerem. Ayrıca sana mı soracağım pardon ama kimi eleştireceğimi? Ona gelene kadar çok adam var demişsin. İstediğimi eleştiririm. Maç sırasında forum açık olsaydı bu eleştiriler sıcağı sıcağına olacaktı ve her hata yazılacaktı belki Tuncay böyle yaptı, emre böyle atladı, aurelio böyle bık bık bık. Ama forum ne yazıkki kapalıydı ve maçtan sonra soğuk bir halde aklıma gelen ilk şeyi yazdım.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !