Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
541 ile 570 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yarın orduyu kesnin ynmemiz lazım aynı puana sahibiz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2. devre oynanan 6. maç ve bu maçı da kaybetmedik. Üst üste 4. maçımızı kazandık ve üst grupta yer edindik. Karşıyaka 100. yılına yaklaşırken 100. yılını Süper Lig'de geçirmek istiyor ve bu sezon da inşallah çıkacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Antalya tekledi, liderliği kaybetti!
    Bank Asya 1. Lig'in lideri Antalyaspor, sahasında Kocaelispor ile golsüz berabere kaldı ve beraberlik serisini 3 maça çıkarttı. Güney ekibi bu sonuçla uzun süredir elinde tuttuğu liderliği de Eskişehirspor'a devretti.

ANTALYASPOR: 0 - KOCAELİSPOR: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Muharrem Yılmaz xx, Mustafa Sönmez xx

Antalyaspor: Fevzi xx, Şenol xx, Vahap xx, Cenk x, Mesut x (Dk. 46 Aytekin x), Ertuğrul x (Dk. 46 Serdar x), Ufuk Ateş xx, Hakan x, Bieniuk xx, Dziewicki xx, Mahmut x (Dk. 68 İdris x)

Kocaelispor: Kılıçarslan xx, Hakan Çimen x, Adem xx (Dk. 77 Serhat x), Cem x (Dk. 59 Semavi x), Ufuk Çam xx, Özgür xx, Taner x, Yasin xx, İskender x, Serdar x (Dk. 73 Ahmet Dursun x), Serkan xx

Sarı kartlar: Dk. 17 Ertuğrul, Dk. 32 Şenol, Dk. 85 Bieniuk (Antalyaspor), Dk. 44 Yasin, Dk. 54 Ufuk Çam, Dk. 69 Hakan Çimen (Kocaelispor)

Kırmızı kart: Dk. 73 Yasin (Kocaelispor)

Ohh be sonunda lideriz ve umarım liderliği kaybetmeyeceğiz. Antalyaspor için birşey söylemiyorum. Yavaş yavaş düşüşe geçerler burada yazıyorum. Eeee sen 7-8 maçında 90+'larda puan kazanırsan umudunu son dakikalara bağlarsan, böyle olur işte.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Seyircisiz maçtan ilginç 2 poz.

Beleştepe(Çevre Yolu) doldu taştı

Ve tabiiki tepkiler...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Nefes nefese

Kartal'ı son saniye golüyle deviren Eskişehirspor, Kocaeli ile berabere kalan Antalyaspor'un elinden koltuğu kaptı.

Bank Asya 1. Lig'in, 23. haftasında yine deplasman takımlarının üstünlüğüyle sonuçlandı. Eskişehir cumartesi günü İstanbul deplasmanında, sahasında hiç yenilgimeyen Kartalspor'u son saniyelerde attığı golle 1-0 devirerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu ve pazar günü de Antalyaspor'un puan kaybetmesi üzerine
    resmen zirveyi teslim aldı.

KAF-KAF JET GİBİ
    Antalyaspor kendi evinde 3. sıradaki Kocaeli'yi ağırlarken, rakibi karşısında fazla etkili olamadı. Körfez ekibi de istediğini alarak İzmit'e döndü. Karşıyaka deplasmanda Samsun'u yenerek zirve tırmanışını hızlandırdı. Samsunspor ise evindeki bu yenilgiyle korkulu rüya görmeyi sürdürdü. Diyarbakır da Elazığspor'u deplasmanda vurarak ilk 6 ümidini arttırdı.

MARDİN'İN İŞİ ZOR
    Gakkoşlar bu yenilgiyle düşme potasında kaldı. Giresunspor son dakika golüyle Malatya'yı elinden kaçırdı. Bolu, İstanbulspor'u deplasmada yenip 3 puanı hanesine yazdırdı. Altay da Mardin'i kolay geçti. Erciyes ise Ordu'ya puan kaptırdı.
    Tarık ÇALDIRAN

Kaynak: Fotomaç

Bu sene Bank Asya 1.lig çok heyecanlı. Geçen seneden farklı bir heyecan var. Tabi bana göre.
    I'm back...

Bruno gol krali oldu gibi.

Cafercanla Gaziantep B.B cikisa gecti, Playoff yolu gözüküyor

Kartalspor'u evimizde 2-0 yenerek, 2.siraya yerlestik.
    Az kaldi, geliyoruz Süper lige.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Samsunspor'u da 4-1 gibi net bir skorla yenerek ilk ikiye pençemizi attık 3 haftaya kadar gireriz ilk ikiye...!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Altay-Rize maçına gittim.Rize top oynamadan 3 puanı kaptı.2.golleri ofsayttı ve maç içinde hakem Rize'den yana tercihlerini kullandı.
    Altay'da Tahir Hoca 20 numara Erdal mış ismi nasıl tahammğl etti anlamadım Thiago gibi bir adamı yedek bırakmış zaten oyuna girince daha iyi atak yapmaya başladı Altay.Yazıkoldu açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anton Milli Takımda

Giresunspor'un genç oyuncusu Anton Alex, Kırgızistan Ümit Milli Takımı'na çağırıldı..

Bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan Anton, önceki gün ülkesine giderken, bu oyuncunun uzun bir aradan sonra yeniden milli takıma çağırılması yeşil-beyazlı camiada sevinçle karşılandı.

Milli takım kampına çağırılan Anton’un iki hafta sonra geri döneceği belirtildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu hafta Bank Asya 1.Lig'de 9 karşılaşmanın 8'i beraberlikle sonuçlandı.Sadece Orduspor evinde Adanaspor'a yenildi.Diğer 8 karşılaşmada berabere bitti.Yani bu hafta puan alamayan tek takım Orduspor oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bu hafta Bank Asya 1.Lig'de 9 karşılaşmanın 8'i beraberlikle sonuçlandı.Sadece Orduspor evinde Adanaspor'a yenildi.Diğer 8 karşılaşmada berabere bitti.Yani bu hafta puan alamayan tek takım Orduspor oldu
    Bu hafta cidden çok ilginç oldu..Adanaspor'a yaradı direk =) Kalan 6 haftada 4 galibiyet alırsak kalırız playoff'a sanırım
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Beraberliklerin haftasıydı bu hafta.Lider Manisa da berabere kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü.Ligde haftalar geçtikçe heyecan artıyor,neler olacak bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

ANTON GERİ DÖNDÜ!
    Giresunspor taraftarlarının sevgilisi Anton Alex, sonunda Giresun’a geri dönüş yaptı.

Yaklaşık 1 aydan bu yana A Milli takım maçları için ülkesi Kırgızistan’a giden genç yıldız, Güngören Belediyespor müsabakasında basın tribününde gazetecilerle birlikte izledi.

Oldukça neşeli olduğu gözlenen Anton Alex; “Şuanda çok formdayım. Hafta içinde çok çalışıp Manisaspor maçı kadrosuna girmeye çalışacağım. Ama bu maçın yanı sıra iki hafta sonra içeride oynayacağımız Orduspor maçında kesinlikle sahada olmak istiyorum. Çünkü bu maç bizim derbimiz. Ve o maçta Giresunspor’un ilacı benim” dedi.

Anton esprileri ile de basın mensuplarını kahkahalara boğdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Haşim Karadağ İstifa etti.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'da Kulüp Başkanı Haşim Karadağ görevinden istifa etti.

Sakaryaspor maçı sonrası yönetim kuruluyla olağanüstü bir toplantı yapan Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'ın, "İstifa etme kararı aldım. Buyursun ne yapıyorsa yapsınlar" dediği ileri sürüldü.

Haşim Karadağ'ın istifa kararını Palancıoğlu Otel'de düzenleyeceği toplantıyla duyurması beklenirken, Haşim Karadağ toplantıya gelmeyerek Malatya'dan ayrıldı. Öte yandan Haşim Karadağ ile birlikte yönetim kurulu da istifa etti.
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Etsin artık bir zahmet.Lütfetmiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Erciyesim müthiş bir çıkış yakaladı zaten bu takım nasıl küme düşme mücadelesi veriyor şaşıyordum ama kulüpteki sorun çıkaranlar temizlenince çıkışa geçtik bu yıl ligde kalırsak seneye süper lige oynarız umarım artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dediğin doğru takımın kadro kalitesi oldukça iyi.Bu ligde ilk 10'a çok rahat girecek kadroları var ancak Kayseri şehri takıma sahip çıkmıyor.

Kayserispor'un gölgesinde kalan bir takım ve ilgi alaka yok takıma.Bunun tek nedeni budur.

Bu yüzden de Erciyesspor gibi bir kulüp buralara geldi.Umarım kurtarırlar.

Malatyaspor düştü zaten artık.Bana göre Güngören Bld. 'de düştü.Son takım bakalım kim olucak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Adanaspor dün çok güzel oynadı. Rakip Malatyaydı ama inanın akşam Fenerbahçe'nin maçını da izledim Adanaspordan daha çok keyif aldım.. İnşallah ilk 6'ya giricez.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Müslüm Elazığ'ı terk etti

Elazığspor'da golcü futbolcu Müslüm Karabulut kenti terk etti. Elazığspor'un devre arasında Kırşehirspor'dan renklerine bağladığı ve 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı golcü futbolcu Müslüm Karabulut'un kenti terkettiği öğrenildi. Bu futbolcuyla ilgili Elazığspor yönetiminin gerekli hukuki işlemleri başlattığı bildirildi.
    Daha önce Mehmet Türkmehmet ve Bülent Karaman ile yollarını ayıran Bordo-beyazlı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Korhan Öztürk ve kiralık olarak Elazığspor'da oynayan Ayhan Evren, Caner Erdoğan ve Murat Özavcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Bordo-beyazlı yönetim, Mustafa Gürsel ve Mehmet Al ile de alacakları karşılığında anlaşarak yollarını ayırmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Samsunspor 0 - Giresunspor 1 Gol 4' Anton Alex

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Anton Anton..

Süper adam bee

Ordusporun yeni tesisleri hayirli olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Anton'un yine klasikleşen golüyle kazandık.

2 Defansın arasından fırladı ve kaleciyide geçti golünü attı yine.Emrah Cole çok tutukdu bugün.

Sahanın yıldızı yine Anton'du.Anton'un yanı sıra Emin'de sahanın yıldızlarındandı.

Anton Alex attığı gol dışında 2-3 tane de gol kaçırdı çok çalışkan.Artık ilk 11'de başlıyor Alex inşallah böyle devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Müslüm Elazığ'ı terk etti

Elazığspor'da golcü futbolcu Müslüm Karabulut kenti terk etti. Elazığspor'un devre arasında Kırşehirspor'dan renklerine bağladığı ve 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı golcü futbolcu Müslüm Karabulut'un kenti terkettiği öğrenildi. Bu futbolcuyla ilgili Elazığspor yönetiminin gerekli hukuki işlemleri başlattığı bildirildi.
    Daha önce Mehmet Türkmehmet ve Bülent Karaman ile yollarını ayıran Bordo-beyazlı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Korhan Öztürk ve kiralık olarak Elazığspor'da oynayan Ayhan Evren, Caner Erdoğan ve Murat Özavcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Bordo-beyazlı yönetim, Mustafa Gürsel ve Mehmet Al ile de alacakları karşılığında anlaşarak yollarını ayırmıştı.
    Elazığ iyice dağılmış demek vallahi köklü bir kulüp daha lig b' nin yolunu tuttu. Müslüm henüz gelmişti ve çok başarılı bir sezon geçiriyordu seneye büyük ihtimal Süper Lig' de izleriz. Korhan' ı da iyi bir 1. Lig takımı tranfer edecektir. Bülent Karaman ve Mehmet Türkmehmet zaten oda arkadaşıydı. İkisi bir ayrılmışlardır. Bülent de bildiğim kadarıyla Hollanda' da tatilde.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Elazığspor yönetiminin bu sene yaptıkları bir kitap haline getirilip "Kötü Yönetimin El Kitabı" diye yayınlanabilir. Sanki Şampiyonlar liginde oyniyacaklar stadı yeniliyolar. İlk yarı bütün maçları deplasmanda oynadılar. Ve sonucunda az puan topladılar. 2.yarı bütün maçları evinde oynayacağı için avantajlı deniliyordu. Bu seferde futbolculara paraları ödemediler. Ne anlamı kaldı stadı yenilemenin? Şimdi girsin yönetim iki takım halinde kendileri maç yapsın.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İstanbul Marmara:0-5:Altay
    Bolu:1-1:G.Antep Bel.

sakary Ali Misafir

12- G.Antep Bld.Spor 37
    13- Erciyesspor 35
    14- Kartalspor 35
    15- Giresunspor 34
    16- Sakaryaspor 33
    17- Güngören Bld. 32
    18- Malatyaspor 29

Haftanın Maçları
    Sakaryaspor deplasmanda Altay ile,
    Malatyaspor evinde K. Erciyespor ile,
    Güngören Bld. evinde Manisaspor ile,
    Erciyesspor deplasmanda Malatyaspor ile,
    Giresunspor deplasmanda Boluspor ile,
    G.Antep Bld.Spor deplasmanda Samsunspor ile,
    Kartalspor deplasmanda Ç.Rizespor ile karşılaşacak.

Kalan Maçlar

16- SAKARYASPOR
    Altay (D)
    Samsunspor
    Kasımpaşaspor (D)

18- MALATYASPOR
    Erciyesspor
    Kartalspor (D)
    Giresunspor

17- GÜNGÖREN BLD.
    Manisaspor
    Orduspor
    Boluspor (D)

15- GİRESUNSPOR
    Boluspor (D)
    Ç.Rizespor
    Malatyaspor (D)

14- KARTALSPOR
    Ç.Rizespor (D)
    Malatyaspor
    K.Karabükspor (D)

13- ERCİYESSPOR
    Malatyaspor (D)
    K.Karabükspor
    Altay (D)

12- G.ANTEP BLD.SPOR
    Samsunspor (D)
    Kasımpaşaspor
    Diyarbakırspor (D)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Engin Korukır istifa etti Orduspor maçından sonra.Gerekçesi ise maç değil,oyuncuların para alamamasıymış.

Kalan 3 haftada takımın başına kimin geleceği büyük merak konusu.

Giresunun haftaya Bolu'yu yenmesi lazim bizim icinde iyi sonuc olur ama Bolu evinde yener gibi duruyor Engin Hoca'da birakti.

Sayfa 19 / 23 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon

Mesaj Yetkileri