1 ile 30 arası toplam 951 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Geliş sezonu 04-05'te 24 gol atmıştı.Fazla gibi gözükse de Alex için fazla demek de zor çünkü bunu yapabilecek bir oyuncu ilk sezonuna bakarsak.

Benim de 9.0.3 test save duruyordu, load ettim şimdi.28 maç 20 gol gözüküyor ligde.
    Alex tabi belirli bir istikrarı olan bir oyuncu.Maç içinde neyi ne kadar yapabileceğini bildiği için doğru zamana kendini saklayarak oynuyor.Fiziksek özelliklerini kullanmadan başka o kadar etkili olan bir oyuncu da yok değil mi?

Geldiğinden beri sırası ile 24-15-19-14 gol atmış 4 sezonda ligde.Her oyunda da 26+ istikrarlı atabileceğini de pek sanmıyorum.Pek sorun yokmuş gibi, sizce?
    HakLısın. Sisteme görede oLabiLir diye düşünüyorum. Fenerbahçe oyunda kanatsız oynuyordu. FizikseL özeLLikLerden pek sorun çekmeyen bir oyuncu, zekasını yansıtarak oynuyor. Bana sadece çok goL atması acayip göründü başta.

TeşekkürLer Cengiz abi

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bence çok bir sorun yok gibi. Bir kaç oyuna bakmak lazım, eğer hepsinde 20-25 gol civarı atıyorsa bir sorun olabilir..
    AsıL bir kaç oyunda 20-25 civarı atarsa sorun çıkmaz. İstikrarLı, her oyunda teknik ve zekasını yansıtabiLiyor.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    AsıL bir kaç oyunda 20-25 civarı atarsa sorun çıkmaz. İstikrarLı, her oyunda teknik ve zekasını yansıtabiLiyor.
    Geldiğinden beri sırası ile 24-15-19-14 gol atmış 4 sezonda ligde.Her oyunda da 26+ istikrarlı atabileceğini de pek sanmıyorum.Pek sorun yokmuş gibi, sizce?
    Son 4 sezon istatistiklerini hatırlatırım. sadece bir kez 20 golün üstüne çıkabilmiş. Bu bir daha çıkamayacağı anlamına gelmez ancak hep çıkar anlamınada gelmez. Neredeyse her oyunda 20 - 25 gol ve fazlasını atıyorsa terslikler var demektir..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Son 4 sezon istatistiklerini hatırlatırım. sadece bir kez 20 golün üstüne çıkabilmiş. Bu bir daha çıkamayacağı anlamına gelmez ancak hep çıkar anlamınada gelmez. Neredeyse her oyunda 20 - 25 gol ve fazlasını atıyorsa terslikler var demektir..
    Oyun açısından söyLedim ben. Oyunda 26 goL atmıştı, 2-3 sezon atabiLir anLamında

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Burak, zaten farklı bir şey söylememişti.

Bu arada oyunda gördüğünüz performansı fazla düşük ya da fazla yüksek olan bir oyuncu var mı?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri