Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 301 sonuç

Konu: İstanbul Boğaları Süper Lig'de... Cem Uzan Nerede... ? (3.Sezon)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default İstanbul Boğaları Süper Lig'de... Cem Uzan Nerede... ? (3.Sezon)

4 Ocak 1926 Kemal Halim Gürgen ’in girişimleriyle İstanbul Erkek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Cumhuriyet döneminin bir eğitim kurumundan çıkan ilk spor kulübü olan İstanbulspor’u kurarlar. Kulübün renkleri okulun renkleri ile aynıdır Sarı-Siyah. Kulübün ilk başkanı İstanbul Erkek Lisesi Müdürü H.Besim Bey’dir.

Logomuz:

Stadımız:

Amacımız:

İstanbul'un gercek takımı olan istanbulspor'u sahipsiz bırakmayıp eskiden oldugu gibi yürekli mücadelemizi sergilemeye calısacagız.1.lige cıkarmıyız,cıkmazmıyız bilmiyoruz ama ben ve ekibim
    genclerden olusan,koşan,ısıran bir takım yaratıp saygı kazanmak istiyoruz.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69954

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kariyer onaylandı.

Başarılar diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

başlık dikkatimi cekti
    umarım istedigin ve arzuladıgın yerde oLursun
    Başarılar
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Uzun yıllardır siteye üyeydim ama uzaktan takip etmekle yetiniyordum.Bir kariyer yayınlamakla içine girmek istedim bu ailenin.SS'ler birazdan...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hazırlık Dönemi:

Hükmettigimiz bir mactı.

Bizden üstün bir takım olarak gördügüm karsıyakaya karsı direndik...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Başarılar Bahçelievler Stadımıydı o resim, birde artık Çetim emeç'de yapmıyorlar sanırım maçlarını

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Topa hakim oluyoruz ama sanırım bu sene en büyük sıkıntım gol atmak olacak.Bu macta da gol yok.

Takımın gidişinden memnunum hazırlık dönemi iyi geciyor. Üsküdar macında da cok iyi oynadık.Top hep bizdeydi.Skoru zorlanmadan aldık...

Agır hezimet ! sempatim oldugundan degil ama Galatasaray'a karsı koymak bir yana dursun,top göremedik

alex 5 dakika'da işi bitirdi...Yinede memnunum takımın gidişinden.Gol sıkıntımız devam ediyor...

İki kardes takımın mücadelesinde sınıf farkı vardı tabi taktik denedigim bir müsabakaydıı...

Zor bir kariyer olacagı belli

Rahat kazandıgımız bir mactıı...Ama rakip bizden daha cok pozisyon buldu cılız ataklarda olsa benim için ciddi bir uyarı...

Hazırlık dönemi böyle sona erdi.Transfer döneminde hiç bir oyuncumu satmadım.Takıma kattıgım oyuncular ise söyle :

Nazmi demir-free transfer
    Müslimcan-Tebe Berlin 26 bin TL
    Emir Gökce-Besiktas-Loan
    Taylan Isıldar-Kocaelispor-Loan
    Nuri Colakoglu-Free Transfer
    Ferit Comert-Free Transfer
    Deniz yılmaz-Free Transfer.

Kadromuz:

İşte sezon baslangıcı böyle ve artık lige hazırız... Transferin sonuna 3 gün kala bir sol acık ve sag acık eksigim var.Önerebileceginiz genc ve bedelsiz oyuncular varsa sevinirim.
    Zor bir kariyer olacak cok büyük beklentiler içine girmeyin benim adıma Ama yardımlarınızla
    teknik ve taktik anlamda kendimi geliştirirsem neden basaramayayım

Yorumlarınızı esirgememeniz benim en büyük moral kaynagım olacak iyi seyirler...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Başarılar Bahçelievler Stadımıydı o resim, birde artık Çetim emeç'de yapmıyorlar sanırım maçlarını
    Evet bahcelievler stadı İstanbulspor maclarını bu stadda oynuyor cetin emec'de gecen sene bir kac mac oynadı ama sonra tekrar buraya döndüler..
    Last edited by tolga_001 : 31.Mart.2009 at 05:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence birkaç iyi transferle hallerdersin bu işi başarılar.
    Yabancı alabiliyorsan en ucuzundan mascio yu al ya da kirala gelecekte wonderkid oluoyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Bence birkaç iyi transferle hallerdersin bu işi başarılar.
    Yabancı alabiliyorsan en ucuzundan mascio yu al ya da kirala gelecekte wonderkid oluoyor
    Tesekküürler .Yabancı alamıyorum tff 1'de oynatabiliyoruz sadece yerli tavsiyeniz olursa daha iyi olurr

Taner vardı taktak onu alabilirsin birde eski kariyerleri açıp düşük ligden başlayan takımları okursan ilk sezonki transferlerle ilgili çok daha bilgili olursun bence.önerilerim nannar hocadan afyonkarahisar,turgay(prince)dan şanlıurfa ve ogün(fifacan)dan kapatılan amasya kariyerlerini okuman,başarılar dilerim ayrıca kariyerinde de.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Taner vardı taktak onu alabilirsin birde eski kariyerleri açıp düşük ligden başlayan takımları okursan ilk sezonki transferlerle ilgili çok daha bilgili olursun bence.önerilerim nannar hocadan afyonkarahisar,turgay(prince)dan şanlıurfa ve ogün(fifacan)dan kapatılan amasya kariyerlerini okuman,başarılar dilerim ayrıca kariyerinde de.
    Eyvallah hocam cok yardımın oldu bir kac free oyuncuyu kaptım...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yeni sezon öncesi tv 8'de abisi kaan kaplan'ın yönetmenligini yaptıgı gol programına özel konuk olarak katılan Tolga Kaplan ilginc acıklamalarda bulundu.

Tolga; İstanbulspor,istanbul'un en köklü takımlarından lise terbiyesi almıs bir takımdır.Bu takımı 3.lig seviyelerine düşüren insanların sadece kendi ceplerini doldurduklarını gördük.Ama buna bir son vermek istiyoruz.Bu takımı AYAGA KALDIRACAGIZ !...

Bu acıklamalardan sonra basının ilgisini ceken Tolga'nın dar ve genc kadrosuyla kac yıl içinde süper lig'e cıkacagını merak edenlerin sayısı gittikce arttı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın alt yapısından birkaç oyuncu var kiralayabilirsin...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Galatasaray'ın alt yapısından birkaç oyuncu var kiralayabilirsin...
    evet teklif gönderdim ama gelmek istemediler nedense bende bir kac free oyuncuyla anlastım.Birazdan yayımlıcam

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

bence taktiginde cift mc kullan cünkü baya zorlanırsın böyle yinede senin kararın hazırlık dönemi 2 mac dısında iyi gecmiş basarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    bence taktiginde cift mc kullan cünkü baya zorlanırsın böyle yinede senin kararın hazırlık dönemi 2 mac dısında iyi gecmiş basarılar.
    Evet bende o konuda kararsızım bir kac mac denicem bu sistemi olmazsa cift cm'ye dönücem.Basarı dilegin için de sagol

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

bence deneme alt liglerde iyi oyuncular yok seni cok zorlar. maclarda katledilirsin söylim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    bence deneme alt liglerde iyi oyuncular yok seni cok zorlar. maclarda katledilirsin söylim
    En azından 1 mac denicem .Benden daha tecrübelisin tabikii nasihatlarını bi kenara yazdım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

TRANSFERDE SON GÜN GOLLERİ !...
    İstanbulspor takımı,transferin bitmesine sayılı saatler kala 4 oyuncuyla bedelsiz olarak sözlesme imzaladı...İste o isimler;

Fatih Sonkaya

Metin Tuglu

EMRULLAH GUVENC

Ayrıca metin subası'ylada sözlesme imzalanmıstır.Bu transferlerin ardından İstanbulspor takımı iyice
    iddalı hala geldi, ilk mac Alibeyköy deplasmanı ve lige start veriliyor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emrullah güvenç iyi transfer ben orduspor kariyerimde almıştım.Süper lige kadar seni götürür...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emrullah güvenç iyi transfer ben orduspor kariyerimde almıştım.Süper lige kadar seni götürür...
    Evet bende cok güveniyorum.İlk mac yeni geldigi için kadroya almadım ama vazgecilmezlerimden biri olacak...

VE LİG BASLIYOR...
    1.HAFTA

Nazmi demir bu kadar gol kacırırsa bu formayı unutsun bence.İlk haftadan sac bas yoldurur mu bir insan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hangi taktiği kullanıyorsun.Koyarmısın taktiği?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tolga_001 View Post
    Bu taktikte bir kaç ayar gerek kardeş.Bence 4-4-2 yap soldakini aşağı ok sağdakini yukarı ok yap kardeş.Böylece belki Daha verimli olursun.Ama senin tercihin başarılar..

Başarılar...Trasferler güzel

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fortis türkiye kupası'nda 1.round

İlk yarı tek kale oynadıgım bir mac ama ikinci yarıda rakip tek kale oynadı.Memnun degilim. Sanırım ilk kariyerimde utanıcam Ama sonucta üst tura cıktık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by chastityguard View Post
    Başarılar...Trasferler güzel
    saol kardesim
    Last edited by tolga_001 : 31.Mart.2009 at 18:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

başarılar kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fifacan View Post
    başarılar kardeşim
    saol kardesim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takımın bir alışma dönemi var.Birde şu takım konuşmalarında nazik davranma.senden kötü takımı 1-0 yeniyorsan performansınız düşmesin de mesela büyük takımı yeniyorsan kendini beğenmişlik yapma gibilerinden uyar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

başarılar diliyorum takipçinim

Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri