Yenildiğim maçlarda bile hep üstün oynadığım maçlar. İstatistiklere bakılırsa hepsindede ezip geçmişim. Kaleciler zaten şov yapmasa her maç 5-6 olacak maçlar. Çok güzel olmuş ama işte dizilime çok dikkat etmek lazım.
Kanat oyuncuLarı zaten ikinci ve üçüncü forvet gibi oynuyor. OnLarın çok goL atması doğaL bir durum, zaten atmıyorLarsa bir probLem vardır. Forvet oyuncun kim ? Eğer kuLLandığın ismi söyLersen yardımcı oLabiLiriz.
Eğer Forvetinde semih varsa topLa beraber koş sekmesini kaLdırıp, atak oyuncuya pas stiLini karışığa çekip, atak yönünü iki kanada birden yapmaLısın. Semih ortadan oynayacak, ayağa top atıLıp, topLa beraber gidip, rakip savunmayı deLecek bir isim değiL. DedikLerimi yaparsan Semih ten daha fazLa verim aLabiLirsin.
İsocum güzeL başarıLar, diziLişe dikkat edip, maç içerisinde de kendi ağırLınızı koyarsanız mükemmeL sonuçLar aLırsınız, denediğin için sağoLasın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...