İSTANBULSPOR'DA İŞLERİN İYİ GİTMEMESİ ÜZERİNE TOLGA KAPLAN'DAN BİR ACIKLAMA GELDİ;
- İşlerin iyi gitmediginin farkındayım,ama uyum süreci olarak degerlendiriyorum.Takımıma sonuna kadar güveniyorum ve üstesinden
gelecegiz...![]()
Last edited by tolga_001 : 01.Nisan.2009 at 03:42 Reason: eksik bilgi...
arkadaslar ! 5.hafta macını oynarken oyunun yarısında pc kendi kendine kapandı ve alibeyköy macından itibaren yani son 4 macımı yeniden oynamak zorunda kaldım fikstürümü en bastan koyacagım ss seklinde herhangi bir şüpheye düşmemeniz için.Herkesten bu durum adına özür dilerim.İşin sevindirici kısmı yeniden oynadıgımda da aynı puanları almıs olmam.Tekrar özür dilerim...
EVET KALDIGIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5.HAFTA
![]()
Last edited by tolga_001 : 01.Nisan.2009 at 06:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Biraz kötü gidiyor ama üzerinden geleceğine inanıyorum...
6.HAFTA
Ligin favorilerinden mersin'i geriye düştügümüz macta devirmesini bildik.Toparlanma dönemine girdik diyebilirim.Son iki macı üst üste kazanmamızla.Yanlız benim kazma forvetlere bi care lazım artık bos kaleye bile kale yerine köfteciye vuruyolar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Önemli mersin mücadelesinin ardından,abisindden torpilli tolga tv8'deki gol programına bir daha katıldı.Acıklamalarsa söyle;
-Lige kötü bir baslangıc yaptık ilk dört macta sadece 2 puan almıstık ama son iki macı üst üste alarak tırmanısa gectik.Ben bu forvetleri anlamıyorum.Bir insan bos kaleye gol atamazsa,nasıl ben futbolcuyum der.Sac bas yoluyoruz bench'te.Buna bir care bulmamız lazım bize adam gibi bir forvet lazım...DİYEREK sözlerini tamamladı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet sıkıntı içinde oynuorum böle olunca![]()
Last edited by tolga_001 : 01.Nisan.2009 at 14:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1 maç iyi 1 maç kötü. Bu seriyi 2 maç iyi yaparsan herşey daha güzel olacak . . .
Gördügünüz gibi beraberlikler takımı olduk cıktık.Sanırım ilk yarı gruptan cıkamayacagız.Arkadaslar anlayamıyorum cogu macı üstün götürdügüm halde beraberlige odaklanmıs bir takımım.Önerilerinizi bekliyorum...
Bunun takım talimatlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum...
Dur kardeş benimkini koyayım bir dene.Takımın diğer takımlardan üstünse bu taktikle rahat geçersin.Ama riskli bir taktik.Atağa çok hızlı kalkıldığı için birkaç oyuncun geriye dönemiyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takım Talimatları
Last edited by LifeYourself : 01.Nisan.2009 at 20:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Maçları bekliyoruz kardeş...
14.HAFTA
ARKADASLAR BERABERLİK KRİZİNE GİRDİ TAKIMMM
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
15.HAFTA
Bu kariyer tez konusu olur.Bir takım bu kadar berabere kalamaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
16.HAFTA.
EGER NORMAL BİR TAKIM OLSAYDIM BU PUANA SEVİNİRDİM AMA YENİLMEYİ TERCİH EDERİM BU KADAR BERABERLİK OLMAZ SAKA GİBİ YAA![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardes senin verdigin takım komutlarını 17.haftadan itibaren uygulicam bilgin olsun.
Last edited by tolga_001 : 01.Nisan.2009 at 21:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaslar ben sac bas yoluyorum bu kadar berabere kalmak normal birşey degil,oyuncuların moralleri iyi yönetim arkamda taktigimi paylastım genelde maclarda kontrol bende oluyor ama sonuc hep berabere ne yapmalıyım ??
takımına takviye lazım![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
keşke emrullah güvenci alsaydın free olarak..
taner taktakı alabilirsen al cok büyük işler yapıyo
Emrullaha zaman ver![]()
18.HAFTA
Kırsehir deplasmanını gercekten cok rahat bir oyunla gectik.Sanırım sezon ortası taktik degişiklikleri yüzünden kötü sonuclar aldık ve uyumla beraber 2 haftadır tırmanısa gectik.
Mactan sonra teknik direktör tolga ve en güvendigi oyunculardan metin hartamacı'nın bir gece kulubunde beraber galibiyeti kutlamaları dikkat cektii![]()
Sarhoş falan olmayın![]()
TOLGA KAPLAN 'dan yalanlama !
Bugun bazı yayın organlarında yayımlanan tolga ve oyuncusu metin hartamacı'nın bir gece kulubunde galibiyeti hos hanımlarla kutladı gibi çirkin iftiraları okudum ve işin kötüsü eşimle kahvaltı ederken gördük ve huzurumuz kactı.Kırk yılın bası bir galibet aldık onu bile cekemeyen kişiler tarafından düzenlenen bu tip olayları esefle kınıyorum...
Saygılar...![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hocam cok alemciyiz sorma![]()
Last edited by tolga_001 : 02.Nisan.2009 at 06:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama bu sefer kötü oynamışsın ve 1 şutla golü bulmuşun bu iyi bence 2 şut çekseydin kaleyi bulan belki 2-1 olcaktı...