Mascio motoru otomatiğe almış valla gidiyor son sürat.
Mascio motoru otomatiğe almış valla gidiyor son sürat.
Leicester 1-0 İnter
10 Kişi de Olsak Yüreğimizi Ortaya Koyduk!!!
Maça Başlarken Karamsardım.Defans Üçgenim Yoktu(Leo, Ruben, Schneiderlin)Ama Sonra Penaltıdan Gelen Golle Umutlandım.Biz De Üstündük.İnter Şut Çekemiyordu.Ama 62. Dakikada Defanstan Biri Kırmızı Kart Yedi.Ve İnter Şutlarına Başladı.Ama Gol Atamadı.Ama Millet Sarı Kart Yemeye Başladı.Başka Kart Cezalıları Oldu.Mascio ve Kalorov gibi önemli orta saha oyuncularımız oynamayacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gol krallığına en son baktığımda 1 gol farkla 2. idi![]()
Last edited by LifeYourself : 01.Nisan.2009 at 22:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bolton 2-2 Leicester
Yorgun Takımımız Kötü Oynadı!!!
durmak yok Galibiyete Devam. Beraberlikler Moralini Bozmasın![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
FA Cup 6. Round
Man Utd 2-0 Leicester
Leicester Maçı Bile Bile Verdi!!!
Bu maçtan sonra İnter maçı var bu nedenle inter maçını daha önemli buldum.7-8 Oyuncumu dinlendirdim...
hocam sen interi elersin kafan rahat olsun![]()
İnter 0-1 Leicester
İnter Bunu Beklemiyordu!!!
Mascio Gibi Birinden Yoksunduk.İnter Rahat Bir Galibiyet Bekliyordu.Ama Yedek Nicky Yine Golü Attı...
helal olsn interi devirmişsn..basarının devamını dilerim ismail..![]()
Last edited by LifeYourself : 02.Nisan.2009 at 06:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu Arada Beyler Man Utd Maçında Hakemler Kurulu Tarafından Ceza Aldım Galiba Konuşmamdan Sonra.Çünkü İsmail Duman Ban Man Öyle Birşeyler Yolladılar.Bu Nedenle Ligdeki Man Utd Maçını Tribünden İzleyeceğiz Galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Leicester 2-0 Man Utd
Takım Bensizde Yapabiliyormuş!!!(Taktiğim Yeter)
Last edited by LifeYourself : 02.Nisan.2009 at 07:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Chelsea 2-2 Leicester
Çekişmeli Bir Maçtı!!!
Evet Beyler Akşama Görüşmek Üzere...
Bu mascio nasıl bi adamdır kardeş ya gol atıyo boyna![]()
Leicester 3-2 Arsenal
Sonunda Başardık!!!
Bu Arada Bu Maçı Almamızı Sağlayan Dede Bugün Maçta Aldığı Ağır Darbeler Nedeniyle 1 Ay Sakat!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hiç Sorma Başka Birşey O Hocam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben Bu Çocuğu Nasıl Göremedim Daha Önceden
Mascio 2
Last edited by LifeYourself : 02.Nisan.2009 at 17:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Anaa benim regenin aynısıilk görünce şaşkınlık yaşadım epeyce,hoffenheim kariyerimde de bu eleman çıkmıştı ancak aml idi pozisyonu takım kaptanı olmuştu 2.senesinde öyle olağanüstü bi regendi neyse hadi bekliyoruz yeni maçları.
Last edited by LifeYourself : 02.Nisan.2009 at 17:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fernandez hangi fernandez olduğuna bağlı mati fernandez ise matiyi al derim ben hücum gücü açısından,bu oyuncu biraz daha defansif gözüktü bana defansif derken çift yönlü yani ofansif olarak mati kadar iyi değiltoparlayamadıkta lafı ancak hangi bölgeye aradığına bağlı mc arıyorsan bunu al mascionun altında oynasın
![]()
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Ayak
Leicester 2-2 Roma
Roma'da Bu İşi Bitireceğiz!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Amc oynayamıyor mascio orda amc yazıyor ben denedim geçen sene kaç gol attı gördünüz.Şimdi ise kaç gol attı gördünüzOnu göbekte oynatıyorum ama her yere gitmekte serbest.Arkasında schneiderlin önünde dede var.Ben onu ml yapıcaktım ama matiası alırım artık...
Last edited by LifeYourself : 02.Nisan.2009 at 18:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Matias'ı al o halde ya da elano da işine yarayabilir bende şahane maçlar çıkarıyo kerata![]()
Şmapiyonluk gelir şüphemiz yok
Last edited by LifeYourself : 03.Nisan.2009 at 16:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonluk kesin gelecek![]()
Last edited by LifeYourself : 03.Nisan.2009 at 16:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Ayak
Roma 2-3 Leicester
Bu İş Bu Kadar!!!
Bu Arada Bogdan Stancu'yu Kulüpler İstemeye Başladı!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çay içicem ss leri koyarım maç yapınca yorumları bekliyorum...
Last edited by LifeYourself : 03.Nisan.2009 at 17:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leicester 2-1 Sunderland
Dede Asistleriyle İşi Bitirdi!!!
Bu arada şampiyonlar ligi yarı finalde rakibimiz Arsenal bu adamlarla maç yapmaktan bıktım.2. Sezonda Önümüzdeki 2 maçı da sayarsak 9 maç yapmış olucaz.En çok Arsenalle maç yaptım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımda Yaptığı Hatalarla Bilinen Leo Protesto Başlattı
Last edited by LifeYourself : 03.Nisan.2009 at 17:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Wigan 1-3 Leicester
Yine Mascio Yine Futbol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Leo Kulüpe Yaptığı Terbiyesizlik Sonrası Gözümden Düştü.Onu İsteyen Arsenal'a Yolladım.Kendisini 18.5 Milyon €'ya Almıştım.17 Milyon € Sattım.
Leo: 17 Milyon €
Last edited by LifeYourself : 03.Nisan.2009 at 18:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Defans için Samba ' ya bak bakalım takımına sadık bir oyuncudur![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Last edited by LifeYourself : 03.Nisan.2009 at 19:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Cok guzel gelmissin ama bence Arsenal'e karsi buraya kadar dersin...
Last edited by LifeYourself : 03.Nisan.2009 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)