Takım talimatlarını denedin mi benim hocam?
bozma moralini düselirsn bencede..bana onerebilecein forvet yada stoper varmı...
Denedim kardesim işime yaradı yanız öne gectikten sonra skoru korumak zor oluyor biraz kapanıyorum 70'den sonra ne yapıp edip atıyorlar.2'yi bulamazsam 1-0 zor bitiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İlk yarıyı tamamladım grupta dördüncü oldum ve ikinci yarıya 2.ci olarak giriyorumaksam kalan ss'leri koyup yorumlarnızı ve yardımlarınızı bekliyorum taktik ve teknik anlamda 11 gün var önümde maca cıkmak için ve liderle 7 puan fark var beraberlige artık tahammülüm yok
hadi eyvlah.
Last edited by tolga_001 : 02.Nisan.2009 at 07:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk yarı olusan puan durumuyla etimesgut seker ve telekom takımları yükselme grubundan cıkan iki takım oldular.Biz ise gec acıldıgımız için 4.lükte yer bulabildik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUDA YENİ SIRALAMALAR,İKİ TAKIMIN YÜKSELMESİYLE 2.Cİ OLDUK VE LİDERLE ARAMIZDA 7 PUAN FARK VAR OYNANACAK 11 MACTA BU FARKI KAPATMAYA CALISICAZ.bU TABLODA SADECE 1.CİLER PLAYOFF'A YÜKSELİCEK LİDERLİK SART.
yorumlarınzı bekliyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by tolga_001 : 02.Nisan.2009 at 14:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İşimiz zor gibi hocam maç kaybetmememiz lazım.Ama bu sene olmazsa seneye kesin olması lazım...
Fatih Sonkaya
Macit Güven
Nuri Çolak
Aytaç Ak
Ünal Alpugan
Soner Sakarya
Bunlar çok işe yarıyor. Mersin İdman Yurdu'nu 2. lige çıkartmaya çalışıyorum. Şu an şampiyonluk klasmanındayım.
Bu Bile İYi Derece Sayılır.
Moral Bozmak Yok. Cıkana Kadar Devam
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Sagolun arkadaslar.Cıkmak için ugrasıcaz artık.Macları oynicam bütün gece ss'leri koymaya calıscam bakalım allah yardımcım olsun![]()
bekliyoruz kardesim![]()
Ben şahsen Bank Asya 1.Lig'e çıktım. Hadi bakalım, hayırlısıyla senden de bekliyoruz. Kolay gelsin![]()
kardesim güzel gidiyosun ama sanki biraz yavas gibisin
ben uyumaya gidiyorum sana kariyerinde başarılar
Last edited by tolga_001 : 04.Nisan.2009 at 05:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lider Kırıkkale spor ve aramızdaki puan farkı 6.Yanlız bir mac eksigimiz var çünkü kırıkkale daha bay gecmedi.Onların bay gectigi hafta kazanırsak 3 puana düşerki final haftalarından birinde kendi sahamızda onları gecersek averajla liderlige oturacagız.Sitedeki sorun bittiginde ss'leri daha düzenli ve oyunu daha heyecanlı oynicam inşallah.Şimdilik bu kadar...
İnş çıkarsın kardeş,böyle iyi giden ve ilerleyen kariyerler görmek insanı heveslendiriyor.
gidebildigim kadar gitmeye calıscam kardesim keyif alıyorumsaolasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
26.HAFTA
26.cı hafta mücadelesinde istanbulspor maltepe sporu ezici bir oyunla maglup ederek zirveye giderek yaklastı.Gol sonrası istanbulspor'lu oyuncuların kenetlenmesi sampiyonluga giden yolun habercisi gibiydi...
![]()
Last edited by tolga_001 : 04.Nisan.2009 at 16:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel bi kariyer başarılar dilerim. Çok fazla beraberlik olmuş enteresan olmuş![]()
29.HAFTA
Yogun kar yagısı altında oynanan macta beraberligi yakaladık.Ama bir puana yetinmeyi bilemedigim saldırdıgım için kontralarla bu skor cıktı.Allahtan lider'de yenildi birşey degişmedi.Ve ligin kader haftası puanlarımız eşit mutlak kazanmam lazım kazanamazsam fikstür dezavantajı sorunu olacak ! ss birazdan..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol kardesimevet ilk yarıda 10 beraberlik aldım 20 macta ama ikinci yarı son mac dısında oturttum sayılır...
Last edited by tolga_001 : 04.Nisan.2009 at 17:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
helal olsun son maçların süper inşallah 1.ligte görürüz seni