Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 188 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi. Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu.

Sadece Toraman'mı ? Baştan aşşağaya yakdı bizi Fatih Terim. Tamam bugünlere kadar belki onunla geldik ama bugüne kadar getirdiği yerlere yakışmayan mantalite uyguladı kendisine göre.

Yanlış değişiklikler yanlış kadro seçimi ve en önemliside yanlış psikoloji.
    55>44 5am5un5por 44<55

Olay sadece Toraman'la mı olacaktı yani ? İbrahim Üzülmez'in verdikleri (!) ortada, onu neden kimse konuşmuyor şimdi ?

Hakan Balta ideal kanat oyuncusu olmuş, vay halimize.. (:
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Hakan Balta ideal kanat oyuncusu olmuş, vay halimize.. (:
    Hakan Balta ideal kanat oyuncusu degilse şu milli takımda İbrahim Üzülmez mi oluyor bana bunu söylermisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hakan balta Arda'nın arkasında kanatta oynamış olsa ve liberpda normal bir libero oynasa bu durumlar olamaybilirdi Hakan hem o kanatta ileri geri rahatlıkla gidebilirdi hemde Ard'ya yardımcı olurdu pozisyonlara girmesinde ortada hiçbirşey yapmayan bir Emreye 2 maçdada nasıl tahammül ediyorsun bunu anlamak çok güc kadroya o kadar adam aldı ama saçmalamaktan başka bişe yapmadı.

Orda Nihat yorulduğunda Batuhan değilde Mehmet yıldız yada Teke giröiş olsa daha iyi olmazmıydı?Yada Sabriyi alacağına sağ kanatta Gökdeniz yada mehmet topuz girseydi olmazmıydı?Emre ne amaçla orda oynadı ben anlamdım olumlu bir hareketinide görmedim sürekli faul yaptı top kaybetti onun yerinede Selçuk oynayabilirdi ama bu tamamen Terim'in gereksiz hemde çok gereksiz tavırlarından kaynaklanan puan kayıplarıdır.

Buralara kadar onun sayesinde geldiğimizi söyleyen arkadaşlara hiç katılmıyorum onun bu takıma kattığı hiçbirşey olduğunu düşünmüyorum.Bu adam bura varken ideal kadro olmaz bu takımda.

İstikrar adına kadroyu bozmadan Madrid'teki oyuncuların aynısını sahaya çıkardı. Ama biz İspanya'da iyi bir oyun ortaya koymamıştık ki aynı kadro ile çıkıyoruz. Emre - Ayhan, İ.Üzülmez - İ.Kaş değişikliği ile maça başlanmalıydı. Hakan Balta stoperde ne kadar başarılı olmaya çalışsada yabancılık çektiğini düşündüm. Sakatlıktan çıkmış maç eksikliği olan bir Nihat'ı ikinci yarının başında çıkarıp hızlı bir forvet veya ortasahada top yapmak için(1-0 öndeydik o sıralar) oyuncu alabilirdik. Yapılması gereken bir çok şey vardı ancak F.Terim'in takdiriydi. Sorumluluk da onun . . .

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Fatih terim futbolcuları iyi motive eden belli bir sistem kurunca iyi işler çıkran bir teknik direktör..

Ancak Fatih terim hiçbir başka teknik direktörde görmediğim kadar EGO su şişkin bir insan..

hani ne yapsam doğrudur mantığında...bu onu zaman zaman başarıya götürsede bazen de böyle kötü sonuçlanıyor..

Açıkcası Beşiktaşlılar ibrahim toraman için kızıyor trabzonlulur Egemen için..bence ikiside haklı ancak..Batuhana ne demeli ..Ardayı oyundan çıkarıp nuriyi almalara ne demeli ..

Şimdi egosu o kadar ki şimdi bir çokları göremiyor onun asıl meselelerinden biri diğer teknik direktörlere ders vermek... onların beceremediğini yapıp fark yaratmak...

mesela diyorki sen bu Batuhanı mı kiraladın dENİZLİ BAK BEN ONU en önemli maçımda en ihtiyacım olduğu anda sahaya alırım..Tabi batuhan bir gol atsa...Dahi fatih terim...

mesela Avrupa şampiyonunun hocası aragones collin kazımı ilk 18 e mi almazsın bak ben onu milli takıma alırım..yoksa şu formuyla Collin kazım incirilik sporda oynayamaz bırakın milli takımı..

....
    geçmişte öyle değilmiydi...
    Volkanın fenerbahçeden neredeyse kovulacağı dönemde milli takıma almadımı..ziraa tümer beşiktaşta iflas etmişkende aynısını yapmamışmıydı...

ben farklıyım ..ben hepinize ders veririrm gibi egolarını yenmediği müddetçe Fatih terimle başarı gelmez...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

iki defa göndermişim yanlışlıkla yönetilerimiz düzeltebilir..
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

büyük ihtimall afrikada açlık olduğu için böyle oynuyoruz ve gitmek istemiyoruz diye düşünüyorum ben. yapamaz bizimkiler orda.

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri