1 ile 30 arası toplam 895 sonuç

Konu: Tek Hedefimiz Kendimizi Dünyaya Tanıtmak(Orduspor-13.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Orta saha oyuncular çok iyi bence 2 amc 1 mc ile kısa paslı bir oyun ve uzaktan vurulan şutlar ile sonuca çok rahat ulaşırsın riquelme,mati,morgan bunların uzaktan şutu en az 16-17 sanırım her maç 10 tane vursalar en az 1-2 gol olur forvetinde diego forlan gibi araya kaçmayı ve ofsaytı delmeyi seven biriyse sen maçları çok rahat alırsın Benden bir öneri olsun yeni bir taktik düşünüyorum bunun üzerine başarırsam çok güzel olucak
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Orta saha oyuncular çok iyi bence 2 amc 1 mc ile kısa paslı bir oyun ve uzaktan vurulan şutlar ile sonuca çok rahat ulaşırsın riquelme,mati,morgan bunların uzaktan şutu en az 16-17 sanırım her maç 10 tane vursalar en az 1-2 gol olur forvetinde diego forlan gibi araya kaçmayı ve ofsaytı delmeyi seven biriyse sen maçları çok rahat alırsın Benden bir öneri olsun yeni bir taktik düşünüyorum bunun üzerine başarırsam çok güzel olucak
    Benim yaptığım taktikte tam senin dediğin gibi zatenDede'nin golleri ondan arttıAma mascio'da bir düşüş var yaw.Kariyerinin zirvesine erken ulaştı galiba benle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kulübümüz İlk Defa Regen Sattı
    Muharrem: 5 Milyon €

Last edited by LifeYourself : 04.Nisan.2009 at 23:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar Ligi Grup D
    Leicester 2-1 Olympique Marseille
    Sonuna Kadar İyi Oynadık!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şampiyonlar Ligi Grup D

Last edited by LifeYourself : 05.Nisan.2009 at 00:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Leicester 3-1 Liverpool
    Taktik İşliyor Gibi!!!

Mesaj Yetkileri