Galiba seneye beklemeden başarıcaz hocam hadi sana güveniyoruz...
35.HAFTA
İSTANBULSPOR ZAFER SARHOSU !!!
İstanbulspor takımı grupta son haftaya girilirken zeytinburnu sporu deplasmanda 3-1 yenerek son haftaya 2 puan farkla önde girdi.Kendi sahasında beykoz macıını kazanırsa gruptan cıkarak tff 1.lige cıkma mücadelesini sürdürecek...
Evet arkadaslar iş son maca kaldı ve Beykoz bana ters gelen bir takım.Bu macı aksam oynayıp ss koyucam bjk-kys macını izleyecegim çünkü.Desteklerinizi bekliyorum.... yorumunu esirgemeyen herkese cok tesekkürler...
Hersey Güzel Gidiyo
Başarılar.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
İşte bu dramatik bir şekilde çıktık beykozu da tebrik etmek lazım![]()
urfaSporumu Eleyen A.demir Sporu Elemezsen Hakkımı Sana Helal etmem![]()
Umarım Boğalar Adana'yı teper![]()
saol kardesim senin de tavsiyelerinin katkısını inkar etmem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şimdi ss koyuyorum turğay rahatlayabilirsin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
umdugun oldu kardesim saol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Playoff yarı finalinde urfamspor'u eleyen ligin favorisi A.demirspor'u yenerek playoff finaline cıkmayı basardık
![]()
Last edited by tolga_001 : 05.Nisan.2009 at 01:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FİNALDE RAKİBİMİZ BİZİ NORMAL SEZONDA SAF DISI BIRAKAN ETİMESGUT SEKER SPOR OLDU...Finali az sonra oynayıp ss'iatıcam...
ALLAH YARDIMCIM OLSUN![]()
Başarılar KArdeşim![]()
Birgünde sen yardım edersin hocam hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz.
Bu arada yeni ayarladığım taktik benim takımda iyi gidiyor.Biraz daha deniycem sonra sana özelden atarım birde sen denersin hocam.
Ss Nerde Kaldı Kardesim Bu Arada Kullandıgın Skini Cok Beqendim hemen İndirip Denedim Süper Ötesi Bişiy oLmuşpaylaştıgın için tşk ederim
PLAYOFF FİNALİ.....
VE İSTANBULSPOR ZOR OLANI BASARDI... NORMAL SEZONDA BOYUN EĞDİĞİ SEKERSPOR'U PLAYOFF FİNALİNDE EZE EZE YENEREK HEM İNTİKAM ALDI HEMDE TFF 1.LİGE YÜKSELEN 3.CÜ TAKIM OLDU. 13 BİN TL BÜTCEYLE SEZONA BASLAYIP HİÇ OYUNCU SATMADAN BU BASARIYI YAKALAYAN İSTANBULSPOR'U TEBRİK EDERİZ....MAC SONRASI SEVİNCLER GÖRÜLMEYE DEĞERDİ...
TFF 1.Lige yükselen istanbulspor'da başarının mimarlarından tolga kaplan bir basın toplantısı düzenledi...
Tolga: Evet,bugun cok güzel bir gün oldu.Bir sezon verdigimiz emegin karsılıgını bugun fazlasıyla aldık.Oyuncularımızın alınlarından öpüyorum.Şimdi önümüzdeki sezona bomba gibi girmek için biraz dinlenip calısmalara yeniden baslayacagız.Saygılar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biraz yaratıcı olmak için ugrastım kardesimSkin'i bende cok seviyorum .Forumda mevcut zaten yapan arkadasın emegine saglık diyelim...
Last edited by tolga_001 : 05.Nisan.2009 at 02:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardesim süper oLmus.![]()
Yeni Sezonda Tff. 1.Ligde Sana Başarılar Diliyorum
KArdesim Daha Nice Sezonlarda Beraber Olucaz.
![]()
Biz Öyle Biir KAc Günlük Dostlar Degiliz.
Bu ORtamı Saglayan TSI yönetimine Teşekkürü Bir Borç Biliyorum
![]()
Sosyal Mesajımızı Da Göndermiş Olalım Böylelikle
tolga yükselmene cok sevindim..basarılarının herdaim dewamını dilerim =)