Açtın başın göğe mi erdi ?
Bu hafta vizeler başlıyor.Çok fena girecek..
Açtın başın göğe mi erdi ?
Bu hafta vizeler başlıyor.Çok fena girecek..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
;Selamlar;
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
canını yesinlerErdi canım (:
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Seni yesinler Tosunum.
yesinler be gözümSeni yesinler Tosunum.![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Tosunum üye notu sayın dikkatimi çekti![]()
İyi geceler
ben varım İsot![]()
bende burdayım hâla
burda yok öyle dert baraj yolu tekellerin sabah 5'e 6'ya kadar yolu var![]()
iyi geceler gençlik keyifler nasıl ?
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
istanbul / gaziosmanpaşa / gazi mahallesi açık adres abi istersen pm ile tekellerin olduğu sokaklarıda yollıyayım o bölgelerdeki kiralık evleri fln![]()
Herkese iyi geceler yine lanet bir hafta sonunda..
haydaa yine Pazar oldu dimi arkadaş hiç sevmiyorum pazarları ya
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
guşluğu biz kapattıysak burayıda açmak bize düşer.
Açtın da noldu![]()